Hur man inaktiverar eller inaktiverar iPhone-kamera Klicka

Våra mobila enheter tillåter inte vissa justeringar som tidigare var omöjliga att göra och det kan bero på den interaktion som finns idag mellan utvecklare och användare. Eftersom det för många är väldigt bekvämt att ha alternativ som låter oss ändra något som verkar vara en regel. Det är därför vi kommer att visa dig i följande artikel hur man stänger av eller stänger av kameran klicka på iphone.

Det finns många människor som inte vill höra det där irriterande ljudet när de tar sina bilder med sina mobila enheter. Och det är att om du måste ta en bild under en konferens eller ett möte där du får inte göra oväsen . Vad synd, avbryt med detta klick, men oroa dig inte, det är möjligt att stänga av eller tysta kamera in klickar på en Apple iPhones

Föga överraskande är funktioner aktiverade med nya uppdateringar för undvika problem som inte tidigare var planerade. Och det är en av fördelarna med nya enheter, att kunna anpassa sig för att bli bättre. Samma sak händer med iPhones yngre bror, Apple Watch, med vilken du nu också kan ta bilder .

Så här stänger du av eller stänger av kameraljudet klicka på iPhone

Dessa är vanligtvis alternativ som i allmänhet alla användare av iPhone-enheter borde veta samt aktivering av nattläge men i verkligheten är de inte det. Även om det är ett alternativ som har funnits länge, känner många användare fortfarande inte till detta alternativ till Inaktivera eller inaktivera kamera Klicka på en iPhone och vi kommer att berätta här vad du behöver göra.

Det är många som har testat att stänga av slutarljudet när man tar en bild med mobilen och de gör det genom att sätta på den tyst läge .

Men det finns ett säkert och snabbt sätt att stänga av eller inaktivera kameran klicka på en iPhone . Utan att behöva ta till det ovannämnda läget när som helst, och nedan kommer vi att visa dig stegen att följa.

Steg för att inaktivera eller inaktivera kamera Klicka på iPhone

Du undrar förmodligen varför det inte är en bra lösning att aktivera tyst läge på min iPhone. Och svaret är att genom att aktivera den här funktionen inaktiverar du inte bara kamerans slutarljud. Du inaktivera också alla ljud för samtal, aviseringar och meddelanden, så det skulle inte vara det bästa alternativet att eliminera det irriterande bruset.

Naturligtvis erbjuder iPhone-enheter inte det här alternativet Inaktivera eller inaktivera kamera Klicka på en iPhone . Men om det finns en applikation för det och vi kan ladda ner det från Apples virtuella butik. Så om vi går in i App Store kan vi hitta en av de många applikationer som erbjuder oss denna möjlighet.

Bland de mest använda för att tysta slutaren kan vi rekommendera applikationer som Capera eller ProCamera. De är väldigt enkla att använda och framför allt de är gratis du behöver bara ladda ner och installera dem på din enhet och välja alternativet Inget brus och på ett magiskt sätt kommer du att kunna ta alla bilder och spela in de videor du vill ha, utan det irriterande bruset.

Men om du är en av dem som tror att appen inte är din grej kan vi visa dig ett litet knep som du säkert kommer att gilla mycket. Det enda du behöver göra är att innan du öppnar kameran skruva ner volymen på telefonen, kom ihåg att göra på det sättet. För om du sänker volymen med kameran öppen tar du bort ljudet, men dina bilder kommer att tas i serier.

Med de rekommendationer vi just har gett dig kommer du att kunna stänga av eller tysta kameraklicket på en iPhone. Något som verkligen irriterar mycket, speciellt om du inte vill att de ska veta att du tar bilder. Men tänk på att om du köpt din iPhone i ett land som Korea eller Japan där slutaren måste ringa, kommer det att vara omöjligt att ta bort den.

Relaterade Artiklar

Back to top button