Hur man importerar Shazam-låtar till YouTube

Shazam är bra för att identifiera låtar genom deras ljud. Du kan använda den var som helst för nästan omedelbar taggning, som när du tittar på film, går genom köpcentret, kör i bilen, etc. Men vad är poängen om du aldrig kommer tillbaka för att lyssna på musik?

Om du vill använda din katalog, importera alla dina låtar Shazams (Shazam)youtube spellista(YouTubes spellista). Detta gör att du kan lyssna på varje låt i sin helhet och till och med titta på videorna med musiken på samma sätt som du kan med vanliga videor på Youtube(Youtube videor).

På ditt Shazam-konto(Shazam-konto) ingen “export ShazamYoutube ” eller funktionen ”Importera låtar Shazam på (Shazam)Youtube “, inbäddad i Youtube . För att konvertera korrekt Shazam i Youtube , kanske du använder en tredje parts webbplats. Den vi kommer att titta på är lätt att förstå och överträffar definitivt när man lägger till all musik för hand.

Skapa en YouTube-spellista med Shazam-låtar

Det enklaste sättet att hitta videor på Youtube för din Shazam musik(Shazam musik) – med med Shazam2Youtube spellistomvandlare(Shazam2Youtube Playlist Converter) . Det fungerar helt online, så du behöver inte ladda ner en omvandlare. Du måste dock ladda ner låtlistan Shazam så det är bäst att göra det från en dator:

Steg 1(Steg 1) : Besök Shazam.com(Besök Shazam.com) och logga in på ditt konto.

Steg 2(Steg 2) : Gå till Shazam2Youtube Playlist Converter (Shazam2Youtube Playlist Converter) och dra filen myShazam.json från det andra steget till bokmärkesområdet i din webbläsare.

Steg 3(Steg 3) : Gå tillbaka till ditt Shazam-konto för att se alla dina Shazams (visa alla dina Shazams) .

Steg 4(Steg 4) : Klicka på bokmärket du just drog in i webbläsaren.

Steg 5(Steg 5) Vänta några sekunder tills du uppmanas att ladda ner myShazam.json . Bekräfta detta genom att välja var på din dator du vill spara det, men kom ihåg var du placerade det eftersom du kommer att behöva det i nästa steg.

Steg 6(Steg 6) : öppna igen Shazam2Youtube spellista konverterare(Shazam2Youtube Playlist Converter) och välj sedan det blå nedladdningsområdet på steg 3(steg 3) .

Steg 7(Steg 7) : Välj och ladda upp den nedladdade filen myShazam.json .

Steg 8(Steg 8) : Vänta tills instrumentet laddar alla dina låtar Shazam och förbered dem för (Shazam)importera till YouTube(YouTube-import) .

Notera. Om du redan är inloggad på YouTube kommer spellistan omedelbart att börja importeras till ditt konto. Om inte, fortsätt med dessa steg.(Obs! Om du redan är inloggad på YouTube kommer spellistan att börja importeras till ditt konto omedelbart. Om inte, fortsätt med dessa steg.)

Steg 9(Steg 9) : Välj ” Logga in på Youtube(Logga in på Youtube)” och logga sedan in på din YouTube-konto(YouTube-konto).

Steg 10(Steg 10) : Välj integritetsnivå(integritetsnivå) för YouTube-spellista(YouTubes spellista) och klicka på ” Fortsätt”(Fortsätta) .

Steg 11(Steg 11) : Vänta medan spellistan skapas Min Shazam Youtube. Det tar bara någon minut eller så om du har mindre än tusen låtar.

Steg 12(Steg 12) Välj “Se på Youtube”(Titta på den med Youtube) för att öppna en ny Shazam spellista(Shazam-spellista) på Youtube .

Shazam är fantastisk för att identifiera låtar genom deras ljud. Du kan använda den var du än går för nästan omedelbar taggning, som när du tittar på film, går genom köpcentret, åker bil, etc. Men vilken nytta är det om du aldrig går tillbaka för att lyssna på musiken?

Om du vill använda din katalog, importera alla dina Shazam-låtar till en YouTube-spellista. Detta låter dig lyssna på varje låt i sin helhet och till och med se videor med musiken precis som du kan med vanliga YouTube-videor.

Det finns inte ett “exportera Shazam till YouTube”-alternativet i ditt Shazam-konto eller en “importera Shazam-låtar till YouTube” inbyggt på YouTube. För att få denna tredje konvertering från Shazam till YouTube gjord på rätt sätt kan du använda en webbplats för en part. Den vi ska titta på är lätt att förstå och slår definitivt att lägga till all musik manuellt.

Skapa en YouTube-spellista från Shazam-låtar

Det enklaste sättet att hitta YouTube-videor för din Shazam-musik är med Shazam2Youtube Playlist Converter. Den körs helt online, så du behöver inte ladda ner omvandlaren. Du måste dock ladda ner listan över Shazam-låtar, så det är bäst att göra detta från en dator:

Steg 1: Besök Shazam.com och logga in på ditt konto.

Steg 2: Gå till Shazam2Youtube Playlist Converter och dra myShazam.json fil från det andra steget till bokmärkesområdet i din webbläsare.

Steg 3: Gå tillbaka till ditt Shazam-konto för att se alla dina Shazam.

Steg 4: Klicka på bokmärket du just drog till din webbläsare.

steg 5: Vänta några sekunder tills du ser en uppmaning att ladda ner myShazam.json. Bekräfta det genom att välja var på din dator du vill spara det, men kom ihåg var du placerade det eftersom du behöver det i nästa steg.

Steg 6: Öppna Shazam2Youtube Playlist Converter igen och välj sedan det blå uppladdningsområdet i steg 3.

Steg 7: Välj och ladda upp myShazam.jsonfil du laddade ner.

Steg 8: Vänta medan verktyget laddar alla dina Shazam-låtar och förbereder dem för YouTube-importen.

Steg 9:Välj Logga in på Youtubeoch logga sedan in på ditt YouTube-konto.

Steg 10: Välj en sekretessnivå för YouTube-spellistan och välj sedan Fortsätta.

Steg 11: Vänta medan Min Shazam YouTube-spellistan skapas. Det borde bara ta någon minut om du har mindre än tusen låtar.

Steg 12:Välj Se den med Youtubeför att öppna den nya Shazam-spellistan på YouTube.

Relaterade Artiklar

Back to top button