Hur man hittar och delar musikspellistor online med familj och vänner

Vi vill alla lyssna på musik och ta tankarna från alla galna saker som pågår. Att dela låtarna vi hittade med familj och vänner är också en bra idé, så vad är planen? Nu är många musikstreamingplattformar välutrustade med funktioner, särskilt möjligheten att dela musikspellistor.

Bäst(Bästa) sätten att hitta och dela musikalisk(Musik) spellistor på Internet

Idag ska vi diskutera några av de bästa sätten att hitta och dela musikspellistor. Vi misstänker att de flesta av alternativen vi skulle diskutera idag är välkända, men chansen är stor att du kanske inte har hört talas om de alternativ för spellistor som de erbjuder.

Det finns flera sätt att hitta och dela fantastiska musikspellistor med familj och vänner. Om du inte är säker på alternativen, fortsätt läsa.

  1. 8 spår
  2. Spotify
  3. netto
  4. r/SpotifyPlaylists och r/Playlists.

Låt oss titta på detta mer i detalj.

1]8 spår

Har du någonsin hört talas om en tjänst som heter 8tracks? Det är inte lika populärt som resten, men det är ett bra alternativ att överväga. Tjänsten har både gratis- och premiumversioner, men oavsett vilken du använder kan du dela dina spellistor med vem som helst.

Nu finns det ingen anledning att skapa dina egna spellistor. Bara(Helt enkelt) hitta flera användarskapade spellistor som matchar dina preferenser i I samklang och det är allt.

Det bör noteras att 8tracks inte fungerar med Spotify eller någon annan streamingtjänst. Den står ensam och kommer sannolikt att förbli så under överskådlig framtid.

Besök den officiella webbplatsen 8tracks.com.

2]Spotify

Det är omöjligt att skapa en sådan här lista och aldrig prata om Spotify. Tjänsten är verkligen det bästa sättet att dela musik, främst för att den är populär bland musikstreamare. Faktum är att den är den mest populära, före iTunes.

Så det första du behöver göra är att skapa en spellista. För att göra detta, klicka på ” Fil”(Arkiv)>” Ny spellista(Ny spellista) ” . Du kommer att bli ombedd att namnge en lista. När du har gjort allt det, fortsätt och lägg till din bästa musik till din spellista.

Användaren kan sedan göra tre saker. Dela spellista, kopiera och dela URL -adressera eller gör spellistan samarbetande.

Vi gillar det sista alternativet eftersom det betyder att en person inte har någon kontroll. Alla som har tillgång till listan kan göra ändringar när som helst.

Ansluten(Relaterat) : Hur man ändrar BPM eller tempo för en låt i Windows.

3]Playlists.net

Ett annat bra sätt att dela musikspellistor med familj och vänner är inget annat än Playlists.net . Men här är grejen: du behöver ett konto för att göra detta. Spotify så tänk på det innan du hoppar in.

Med ett konto Spotify användaren kan enkelt prenumerera på spellistor, skapa och skicka sina egna. Men den bästa aspekten Playlists.net är möjligheten att hitta spellistor. Människor kan skapa en spellista, få en daglig lista över dagens populäraste låtar och mer.

Det är ett användbart verktyg och man kan säga att funktionen för upptäckt av spellistor verkar vara bättre än vad den har att erbjuda. Spotify.

Besök den officiella webbplatsen.

4]r/SpotifyPlaylists och r/Playlists

Om du fortfarande har svårt att hitta bra spellistor är chansen stor att du kommer att vilja besöka Reddit.

r/SpotifyPlaylists har tusentals prenumeranter och många nya spellistor läggs upp dagligen.

Detta beror delvis på antalet prenumeranter och deras aktivitet. Du kan också prenumerera och dela det du har skapat med världen.

r/Playlists är ett annat alternativ på Reddit . Även om de flesta delade spellistor tillhör Spotify kan du också hitta några av de andra tjänsterna, eftersom subreddit inte bara fokuserar på Spotify .

Läs nu(Läs nu) : Bästa gratis webbplatser för videodelning.

Vi vill alla lyssna på musik och ta våra sinnen från alla galna saker som händer. Att dela låtarna som vi har hittat med familj och vänner är också en bra idé, så vad är planen? Nu är många av musikströmningsplattformarna där ute välfyllda med funktioner, särskilt möjligheten att dela musikspellistor.

De bästa sätten att hitta och dela musikspellistor online

Idag ska vi diskutera några av de bästa sätten att hitta och dela musikspellistor. Vi misstänker att de flesta av alternativen som skulle diskuteras idag är välkända, men chansen är stor att du kanske inte har hört talas om de alternativ för spellistor som de ger till bordet.

Det finns flera sätt att hitta och dela fantastiska musikspellistor med din familj och vänner. Om du inte är säker på alternativen, fortsätt läsa.

  1. 8 spår
  2. Spotify
  3. netto
  4. r/SpotifyPlaylists och r/Playlists.

Låt oss titta på detta mer i detalj.

1]8 spår

hitta och dela musikspellistor online

Har du någonsin hört talas om en tjänst som heter 8tracks? Det är inte lika populärt som resten, men det är ett bra alternativ att överväga. Tjänsten har både gratis- och premiumversioner, men oavsett vilken du använder är möjligheten att dela spellistor med vem som helst tillgänglig.

Nu finns det inget behov av att skapa dina egna spellistor. Hitta helt enkelt några användarskapade spellistor som är anpassade till din smak, och det är allt.

Vi bör notera att 8tracks inte fungerar med Spotify eller någon annan streamingtjänst. Den står ensam och kommer sannolikt att förbli så här under överskådlig framtid.

Besök den officiella webbplatsen på 8tracks.com.

2]Spotify

Det är omöjligt att skapa en sådan här lista och aldrig prata om Spotify. Tjänsten är verkligen det bästa sättet att dela musik, främst för att det är ett populärt alternativ bland musikstreamers. Faktum är att den är den mest populära före iTunes.

OK, så det första du vill göra är att skapa en spellista. Gör detta genom att klicka på fil > ny spellista. Du kommer att bli ombedd att namnge listan. Efter att ha gjort allt detta, fortsätt och din bästa musik till spellistan.

Användaren kan sedan göra tre saker. Dela spellistan med allmänheten, kopiera och dela webbadressen eller gör spellistan gemensam.

Vi gillar den sista eftersom det betyder att en enda person inte har kontroll. Alla som har tillgång till listan kan göra ändringar när som helst.

relaterad: Hur man ändrar BPM eller tempo för en låt i Windows.

3]Playlists.net

Ett annat bra sätt att dela musikspellistor med familj och vänner är inget annat än Playlists.net. Men här är grejen, du behöver ett Spotify-konto för att detta ska fungera, så tänk på det innan du hoppar in.

Med ett Spotify-konto kan användaren prenumerera på spellistor, skapa och skicka in sina egna med lätthet. Den bästa aspekten med Playlists.net är dock möjligheten att upptäcka spellistor. Folk kan skapa en spellista, få en daglig lista över dagens hetaste låtar och mer.

Det är ett användbart verktyg och kan vi säga att funktionen för upptäckt av spellistor känns bättre än vad Spotify har att erbjuda.

Besök den officiella webbplatsen.

4]r/SpotifyPlaylists och r/Playlists

Om du fortfarande tycker att det är svårt att hitta bra spellistor, är chansen stor att du kanske vill besöka Reddit.

r/SpotifyPlaylists subreddit har tusentals prenumeranter, och det finns massor av nya spellistor som delas dagligen.

Detta beror delvis på antalet prenumeranter och deras aktivitet. Du kan också prenumerera själv och dela det du har skapat till världen.

r/spellistor är ett annat alternativ på Reddit. Medan majoriteten av de delade spellistorna är från Spotify, kan du hitta några från andra tjänster också eftersom subreddit inte enbart fokuserar på Spotify.

Läs nu: Bästa gratis webbplatser för videodelning.

Relaterade Artiklar

Back to top button