Hur man hittar och använder emoji i Discord

Disharmoni är en gratis app skapad för onlinespelare. Appen kombinerar röst- och textmeddelanden för att underlätta kommunikation mellan skrån, spelbara klaner och andra grupper.

Som TeamSpeak, Skype och andra kommunikationsplattformar, Disharmoni stöder även uttryckssymboler, ett roligt sätt att lägga till känslor i dina meddelanden.

Om du sköter din egen Disharmoni kan du enkelt lägga till uttryckssymboler till textkanaltitlar, kategorititlar och röstkanaltitlar.

Den här artikeln visar hur du hittar uttryckssymboler i Disharmoni och hur man använder dessa uttryckssymboler på Discord-servrar.

Hur man hittar uttryckssymboler i Discord(Hur man hittar emojis på Discord)

På Discord(Discord) har ett snyggt litet system som hjälper dig att hitta, använda och hålla reda på dina emojis, så att de alltid finns till hands när du behöver dem.

Du kan använda emojiväljaren för att hitta emoji i Disharmoni .

 1. Öppna Disharmoni och navigera till meddelandet eller textkanalen du vill använda. Håll sedan muspekaren över knappen emojiväljare(Emojiväljare) bredvid textpanelen.

Notera(Notera) . När du för musen över knappen ändras den från grå till fullfärg.

 1. Välj smileyikonen för att öppna listan med uttryckssymboler. Du kan trycka och hålla ned knappen Flytta och vänsterklicka för att lägga till några emoji.

Notera(Notera) . Du kan använda knapparna precis under väljaren för att filtrera uttryckssymboler uttryckssymboler. (Emoji)Väljaren sorterar också anpassade emoji efter server, vilket gör det lättare att välja emoji.

Om smileyen är nedtonad betyder det att det antingen är en animerad smiley eller så har du inte tillgång till värd för den på andra servrar. För att komma åt animerade emojis kan du betala för en Nitro eller Nitro classic (Nitro eller Nitro classic) prenumeration och få möjligheten att publicera dina egna emojis var som helst.

 1. Om du skriver ett meddelande utan andra tecken kommer dina uttryckssymboler att öka i storlek. När detta händer blir emojin wumboji och du kan ha upp till 27 av dem i ett meddelande innan de blir för snäva och krymper i storlek.

Notera(Notera) . Om du är med kompakt(Kompakt) läge, emoji växer inte i storlek för att bli wumboji.

Hur man lägger till anpassade uttryckssymboler till Discord(Hur man lägger till anpassade emojis på Discord)

Förutom de vanliga universella uttryckssymbolerna, Disharmoni låter dig också ladda upp och använda personliga uttryckssymboler på servern Disharmoni. Användarskapad(Anpassade) server-emoticons är serverspecifika Disharmoni till skillnad från den inbyggda emojin du kan använda över hela världen.

Notera(Notera) . Du måste vara ägare till servern eller ha behörighet att lägga till din egen emoji uttryckssymboler.(emoji)

 1. Välj nedåtpilen bredvid ditt servernamn Disharmoni.

 1. Välj Serverinställningar(Serverinställningar).

 1. Välj sedan ” Emoji(Emoji)” för att ladda upp upp till 50 anpassade emojier till ditt personliga lager. Så vem som helst på servern Discord kan använda emoji.(disharmoni)

När du använder anpassade emojier måste namn vara minst två tecken långa och endast innehålla understreck och alfanumeriska tecken. Dessutom bör storleken på uttryckssymboler inte överstiga 256 KB.

Någon kan bara använda anpassade emojis på servern du laddade upp dem till. FRÅN Discord Nitro du kommer att ha 50 extra platser för animerade anpassade emojis och kommer att kunna använda emojis i varje DM-grupp eller server du är i.

 1. Välj ” Ladda upp emoji(Ladda upp Emoji)” och leta upp filen i din dators lokala lagring.

Om filen du laddar upp uppfyller Discords krav på 128×128 pixlar, kommer den att visas i emoji- eller animerade emoji-listorna.

 1. Anpassad emoji medföljer alias taggar(aliastaggar) , som använder filnamnet på emoji-bilden du laddade upp. Det här är taggen du kommer att använda när du lägger till uttryckssymboler till inlägg.

 1. Du kan välja fältet ” Smeknamn(Alias)” bredvid den anpassade emojin och ange sedan ett nytt namn för att ersätta standardaliaset.

När du har laddat ner emojin börjar du använda den på din server Disharmoni. Du kan hålla muspekaren över smileyen i listan uttryckssymboler(Emoji) och välj det röda X för att ta bort uttryckssymbolen.

Hur man använder emoji som en reaktion på Discord(Hur man använder emojis som reaktioner på discord)

Istället för att skriva ditt svar oenigt kan du reagera på inlägget med en emoji och låta folk veta vad som hände. Du kan lägga till uttryckssymboler Disharmoni genom att ange hans namn eller använda emoji-menyn.

 1. Välj den lilla smiley plus-ikonen bredvid menyikonen ” Redigera inlägg(Redigera meddelande)” för att öppna emoji-menyn. Du bör se dina nyligen tillagda emojis i en lista att välja mellan.

 1. Klicka på knappen Lägg till reaktion(Lägg till reaktion) » bredvid den senaste emoji-reaktionen för att lägga till flera reaktioner på meddelandet.

Lägg till känslor i dina Discord-meddelanden(Lägg till känslor i dina discord-meddelanden)

Till skillnad från konversationer ansikte mot ansikte där du kan uttrycka dig själv genom verbala och icke-verbala signaler, är virtuella samtal inte lätta att göra det. Således är uttryckssymboler oumbärliga i Disharmoni eftersom de är praktiska när du vill lägga till ton och mening.

För fler tips och råd om Disharmoni kolla in våra guider om varför dina Discord-inbjudningar inte fungerar, hur du använder Discords överlägg i spelet, eller kolla in de bästa Discord-alternativen (bästa Discord-alternativen) .

Lämna en kommentar och låt oss veta om den här guiden hjälpte dig att hitta och använda emoji i Disharmoni .

Discord är en gratis app som skapades för onlinespelare. Appen kombinerar röst- och textmeddelanden för att underlätta kommunikationen mellan skrån, spelklaner och andra grupper.

Liksom TeamSpeak, Skype och andra kommunikationsplattformar kommer Discord också med emojis, ett roligt sätt att lägga till känslor i dina meddelanden.

Om du hanterar din egen Discord kan du enkelt lägga till emojis till textkanalnamn, kategorinamn och röstkanalnamn.

Den här artikeln tar upp hur du hittar emojis på Discord och hur du använder dessa emojis på Discord-servrar.

Hur man hittar emojis på Discord

Discord har ett tjusigt litet system som hjälper dig att hitta, använda och hålla reda på dina emojis, så att de alltid finns till hands när du behöver dem.

Du kan använda emojiväljaren för att hitta emojis på Discord.

 1. Öppna Discord och gå till meddelandet eller textkanalen du vill använda. Håll sedan musen över Emoji-väljare knappen bredvid textfältet.

notera: När du håller musen över knappen ändras den från grå till fullfärg.

 1. Välj emoji-ikonen för att visa en lista med emojis. Du kan trycka och hålla ned Flytta och vänsterklicka för att lägga till flera emojis.

notera: Du kan använda knapparna precis under Emoji-väljaren för att filtrera emojierna. Väljaren sorterar också anpassade emojis efter server vilket gör det lättare för dig att välja ut emojis.

Om emojin är grå betyder det att den antingen är en animerad emoji eller så har du inte tillgång till att lägga upp den på andra servrar. För att få tillgång till animerade emojis kan du betala för en Nitro- eller Nitro classic-prenumeration och få möjligheten att posta anpassade emojis överallt.

 1. Om du skriver ett meddelande utan andra tecken kommer dina emojis att explodera i storlek. När detta händer blir emojin en wumboji, och du kan ha upp till 27 av dem i ett meddelande innan de blir för trånga och minskar i storlek.

notera: Om du är i kompaktläge kommer emojierna inte att bli wumbojis.

Hur man lägger till anpassade emojis på Discord

Förutom de vanliga universella emojierna låter Discord dig också ladda upp och använda personliga känslor på en Discord-server. Anpassade server-emojis är specifika för Discord-servern, jämfört med integrerade emojis, som du kan använda globalt.

notera: För att lägga till en anpassad emoji måste du vara serverägare eller ha behörighet att hantera emoji.

 1. Välj nedåtpilen bredvid din Discord-servers namn.

 1. Välj Serverinställningar.

 1. Välj sedan emoji fliken för att ladda upp upp till 50 anpassade emojis till ditt personliga lager. På så sätt kan vem som helst på Discord-servern använda emojis.

När du använder anpassade emojis måste namnen vara minst två tecken långa och endast ha understreck och alfanumeriska tecken. Dessutom måste emojierna vara mindre än 256 kb stora.

Någon kan bara använda anpassade emojis på servern du laddade upp dem till. Med Discord Nitro har du 50 extra platser för animerade anpassade emojis, och du kan använda emojierna på varje grupp-DM eller server du är i.

 1. Välj Ladda upp emoji och hitta filen på din dators lokala lagring.

Om filen du har laddat upp uppfyller Discords krav på 128×128 pixlar, kommer den att visas i emoji- eller animerade emoji-listor.

 1. Anpassade emojis medföljer alias taggar, som använder filnamnet på emoji-bilden du laddar upp. Det här är taggen du använder när du lägger till dina emojis i meddelanden.

 1. Du kan välja Alias-rutan bredvid en anpassad emoji och sedan skriva ett nytt namn för att ersätta standardaliaset.

När du har laddat upp emojin, börja använda den på din Discord-server. Du kan hålla muspekaren över emojin i Emoji-listan och välja det röda X:et för att ta bort emojin.

Hur man använder emojis som reaktioner på discord

Istället för att skriva ut ditt svar på discord, kan du reagera på inlägget med en emoji och låta folk veta vad som händer. Du kan lägga till emojis till Discord genom att skriva ut dess namn eller använda emoji-menyn.

 1. Välj den lilla plussmileyikonen bredvid Redigera meddelande menyikon för att dra upp din emoji-meny. Du bör se din nyligen tillagda emoji i listan att välja mellan.

 1. Välj Lägg till reaktion knappen bredvid den senaste emoji-reaktionen för att lägga till flera reaktioner på ett meddelande.

Lägg till känslor i dina Discord-meddelanden

Till skillnad från ett samtal ansikte mot ansikte där du kan uttrycka dig med verbala och icke-verbala ledtrådar, är det inte lätt att göra det i virtuella samtal. Så, emojis är oumbärliga på Discord eftersom de är praktiska när du vill lägga till ton och mening.

För fler Discord-tips och tricks, vänd dig till våra guider om varför dina Discord-inbjudningar inte fungerar, hur du använder Discords överlägg i spelet, eller kolla in de bästa Discord-alternativen.

Lämna en kommentar och låt oss veta om den här guiden hjälpte dig att hitta och använda emojis på Discord.

Relaterade Artiklar

Back to top button