Hur man hittar arkiverade beställningar på Amazon

Lanserades 1996, Amazon var bara en webbplattform som bara sålde böcker. Under den här tiden Amazon har vuxit från en liten onlinebokhandlare till en internationell affärsjätte. Amazon är för närvarande den största e-handelsplattformen i världen och säljer nästan allt från A till Ja Amazon(Z. Amazon) är för närvarande ett ledande företag inom området webbtjänster, e-handel, försäljning, inköp och en mängd olika företag, inklusive baser artificiell (Artificiell) intellekt (Intelligens)Alexa . . Miljontals människor lägger beställningar för Amazon för dina behov. Amazon(Amazon) Riktigt enkelt och organiserat användargränssnitt. Nästan(Nästan) vi beställde alla något eller ville beställa något på Amazon . Amazon sparar automatiskt de produkter du har beställt hittills och kan även lagra dina lista(Lista) med önskemål för att göra det enkelt för människor att välja den perfekta presenten till dig.

Men ibland kommer det att finnas tillfällen då vi vill hålla våra beställningar konfidentiella för Amazon . Det är dolt för andra. Om du delar ditt konto Amazon med andra människor, som dina familjemedlemmar och vänner, kan du uppleva denna situation. I synnerhet kanske du vill gömma några pinsamma beställningar eller om du vill hålla dina gåvor privata. En enkel tanke kan vara att ta bort beställningar. Men tyvärr, Amazon tillåter dig inte att göra det. Den håller ett register över dina tidigare beställningar. Men ändå kan du dölja dina beställningar på ett sätt. Amazon(Amazon) erbjuder ett alternativ för att arkivera dina beställningar och detta kan hjälpa om du vill dölja dina beställningar från andra personer. Låt oss! Låt oss lära oss mer om arkiverade beställningar och hur du hittar arkiverade beställningar på Amazon .

Vad är arkivorder?(Vad är arkiverade beställningar?)

Arkiv(Arkiv) order d är de order du flyttar till ” Arkiv(Arkiv) » ditt konto Amazon. Om du inte vill att andra ska se din beställning kan du arkivera den. Arkivering av en beställning flyttar denna beställning till sektionen arkiv (Arkiv)Amazon och därför kommer den inte att dyka upp i din berättelser(Beställningshistorik) av beställningar. Detta är särskilt användbart om du vill att några av dina beställningar ska förbli dolda. Dessa beställningar kommer inte att vara en del av din Beställningshistorik (Beställningshistorik)Amazon . Om du vill se dem hittar du dem på hans (Order)arkiv(Arkiv) beställningar. Jag hoppas nu att du vet vad en arkivorder är. Låt oss nu gå vidare till ämnet och se hur man hittar Arkiv(Arkiv)G Order(Beställningar) på Amazon .

Hur arkiverar du dina Amazon-beställningar?(Hur arkiverar du dina Amazon-beställningar?)

1. På din personliga dator(Dator) eller bärbar dator(Bärbar dator) Starta din favoritwebbläsare och börja skriva webbadressen Amazon webbplats(Amazon webbplats). Det är amazon.com. Klick(Tryck) Enter och vänta tills webbplatsen laddas helt.

2. Topppanel Amazon flytta muspekaren (håll muspekaren) över “Konton och listor”.(“Konton och listor.” )

3. Ett menyfönster visas med olika alternativ. Från dessa alternativ, klicka på alternativet märkt “Beställningshistorik” eller “Din beställning”.(“Beställningshistorik” eller “Din beställning”.)

Dina Amazon-beställningar

4. Efter några sekunder öppnas sidan dina beställningar. ( Dina beställningar ) Välj den beställning du vill dölja för andra.

6. Välj “Arkivbeställning”(“Arkivbeställning”) för att flytta just den beställningen till ditt arkiv. Klick(Klicka) en gång till “Arkivbeställning”(“Arkivbeställning”) för att bekräfta arkiveringen av din beställning.

Klicka på knappen Arkivera beställning bredvid din Amazon-beställning.

7. Din beställning kommer nu att arkiveras(Din beställning kommer nu att arkiveras) . Detta gör det dolt för dig. Beställningshistorik(Beställningshistorik) . Du kan packa upp dina beställningar när som helst.

Klicka på länken

Hur man hittar arkiverade beställningar på Amazon(Hur man hittar arkiverade beställningar på Amazon)

Metod 1: Visa arkiverade beställningar från din kontosida(Metod 1: Visa arkiverade beställningar från din kontosida)

1. Öppna en webbplats Amazon på din dator eller bärbara dator och logga sedan in med ditt konto Amazon .

2. Håll nu musen över ” Konton och listor(Konton och listor )”, tryck sedan på “Ditt konto”(“Ditt konto”) .

Klicka på

3. Skrolla(Scrolla) ner en bit så hittar du alternativet “Arkiverad beställning”(“Arkiverad beställning”) under ” Beställnings- och köpinställningar.(Beställnings- och shoppingpreferenser.)

Klicka på

4. Klicka på ” Arkiverad beställning(Arkiverad beställning)” för att visa tidigare arkiverade beställningar. Därifrån kan du se de beställningar du tidigare har arkiverat.

Arkiverad beställningssida

Metod 2: Hitta arkiverade beställningar på din beställningssida(Metod 2: Hitta arkiverade beställningar från din beställningssida)

1. På den översta fältet på webbplatsen Amazon håll musen över” Konton och listor.(Konton och listor.)

2. Ett menyfönster visas. Från dessa alternativ, klicka på alternativet märkt “Du beställer”.(“Du beställer”)

Klicka på

3. Dessutom kan du också klicka på alternativet ” Returer och beställningar»(Retur och beställningar ) eller ” Order(Beställningar )” i avsnittet “Konton och listor”.

4. Längst upp till vänster på sidan kan du hitta ett alternativ (rullgardinsmenyn) för att filtrera din beställning efter år eller senaste månader. Klick(Klicka på) detta fält och välj arkiverade beställningar. (Arkiverade beställningar.)

I orderfiltret väljer du Arkiverade beställningar.

Hur du packar upp dina Amazon-beställningar (från din dator eller bärbara dator)(Hur du avarkiverar dina beställningar i Amazon (från din dator eller bärbara dator))

Använd metoderna ovan för att hitta din arkiverade order(Beställningar) på Amazon . När du har hittat de arkiverade beställningarna kan du hitta alternativet Packa upp(Avarkivera) din beställning är i närheten. Bara(Helt enkelt) genom att klicka på det här alternativet packas din beställning upp och läggs tillbaka till din beställningshistorik.

Hur du packar upp dina beställningar på Amazon

Det skulle vara bra om du kom ihåg det arkivering tar inte bort dina beställningar. (arkivering tar inte bort dina beställningar.)Andra användare kan fortfarande se dina beställningar om de visas i ” Arkiv (arkiverad) order(Order)”.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Jag hoppas att du nu vet hur du hittar arkiverade beställningar på Amazon . Jag hoppas att du tycker att detta är användbart. Glöm inte(Kom ihåg) lämna dina värdefulla kommentarer och förslag i kommentarerna.

Amazon lanserades 1996 och var bara en webbplattform som endast säljer böcker. Genom dessa har Amazon utvecklats från en småskalig onlinebokhandlare till en internationell affärsjätte. Amazon är nu den största e-handelsplattformen i världen som säljer nästan allt från A till Ö. Amazon är nu det ledande företaget inom webbtjänster, e-handel, försäljning, köp och en mängd företag inklusive Artificiell intelligens-baserna Alexa . Miljontals människor lägger sina beställningar i Amazon för deras behov. Amazon har verkligen ett enkelt och organiserat användargränssnitt. Nästan alla av oss har beställt något eller velat beställa något på Amazon. Amazon lagrar automatiskt de produkter du har beställt hittills, och det kan också lagra din önskelista så att folk har lätt för att välja den perfekta presenten till dig.

Men ibland kommer det att finnas tillfällen då vi vill hålla våra beställningar på Amazon privata. Det vill säga gömt för andra. Om du delar ditt Amazon-konto med andra människor som dina familjemedlemmar och vänner kan du stöta på den här situationen. Speciellt kanske du vill gömma några pinsamma beställningar, eller om du vill hålla dina gåvor hemliga. En enkel tanke kan vara att ta bort beställningarna. Men tyvärr låter Amazon dig inte göra det. Den håller ett register över dina tidigare beställningar. Men ändå kan du dölja dina beställningar på ett sätt. Amazon erbjuder ett alternativ för att arkivera dina beställningar, och detta skulle vara till hjälp om du vill dölja dina beställningar från andra människor. Kom igen! Låt oss lära oss mer om arkiverade beställningar och hur man hittar arkiverade beställningar på Amazon.

Hur man hittar arkiverade beställningar på Amazon

Vad är arkiverade beställningar?

Arkiverade beställningar är beställningarna som du flyttar till arkivsektionen på ditt Amazon-konto. Om du vill att en beställning inte ska ses av andra kan du arkivera den. Att arkivera en beställning flyttar den beställningen till arkivsektionen i Amazon, och den skulle därför inte dyka upp i din beställningshistorik. Detta är särskilt användbart om du vill att några av dina beställningar ska förbli dolda. Dessa beställningar kommer inte att vara en del av din Amazon-orderhistorik. Om du vill se dem kan du hitta dem från dina arkiverade beställningar. Jag hoppas att du nu vet vad en arkiverad beställning är. Låt oss nu hoppa in i ämnet och se hur man hittar arkiverade beställningar på Amazon.

Hur arkiverar du dina Amazon-beställningar?

1. Starta din favoritwebbläsarapplikation på din persondator eller bärbara dator och börja skriva adressen till Amazons webbplats. Det vill säga amazon.com. Tryck på enter och vänta tills webbplatsen laddas helt.

2. På Amazons översta panel, för musen (håll musen över). “Konton och listor.”

3. En menyruta som listar olika alternativ skulle dyka upp. Från dessa alternativ klickar du på alternativet märkt “Beställningshistorik” eller “Din beställning”.

Dina beställningar Amazon

fyra. Dina beställningar sidan skulle öppnas om några ögonblick. Välj den ordning som du vill dölja för andra.

6. Välj Arkivbeställning för att flytta just den beställningen till ditt arkiv. Klicka en gång till Arkivbeställning för att bekräfta arkiveringen av din beställning.

Klicka på knappen Arkivera beställning bredvid din Amazon-beställning

7. Din beställning kommer nu att arkiveras. Detta gör den dold från din beställningshistorik. Du kan avarkivera dina beställningar när du vill.

Klicka på länken Arkivera beställning

Hur man hittar arkiverade beställningar på Amazon

Metod 1: Visa arkiverade beställningar från din kontosida

1. Öppna Amazons webbplats på din dator eller bärbara dator och logga sedan in med ditt Amazon-konto.

2. Håll nu muspekaren över Konton och listor klicka sedan på “Ditt konto” alternativ.

Klicka på Ditt konto under Konto och listor

3. Scrolla ner lite så hittar du “Arkiverad beställning” alternativet under Beställnings- och shoppingpreferenser.

Klicka på

4. Klicka påArkiverad beställning” för att visa beställningar som du tidigare har arkiverat. Därifrån kan du se de beställningar som du tidigare har arkiverat.

Arkiverad beställningssida

Metod 2: Hitta arkiverade beställningar från din beställningssida

1. På den översta panelen på Amazons webbplats håller du musen över Konton och listor.

2. En menyruta skulle dyka upp. Från dessa alternativ klickar du på alternativet märkt “Du beställer”.

Klicka på

3. alternativt kan du också klicka på alternativet märkt Returer & beställningar eller order under Konton och listor.

4. På den övre vänstra delen av sidan kan du hitta ett alternativ (en rullgardinsmeny) för att filtrera din beställning efter år eller de senaste månaderna. Klicka på den rutan och välj Arkiverade beställningar.

Från orderfiltret väljer du Arkiverade order

Hur du avarkiverar dina beställningar i Amazon (från din dator eller bärbara dator)

Använd de ovan föreslagna sätten att hitta dina arkiverade beställningar på Amazon. När du har hittat de arkiverade beställningarna kan du hitta ett alternativ i närheten Avarkivera du beställer. Att bara klicka på det alternativet skulle ta bort din beställning och lägga till den tillbaka till din beställningshistorik.

Hur du avarkiverar dina beställningar i Amazon

Det skulle hjälpa om du hade det i åtanke arkivering tar inte bort dina beställningar. Andra användare kanske fortfarande kan se dina beställningar om de kommer in i avsnittet Arkiverade beställningar.

Rekommenderad:

Jag hoppas att du nu vet hur du hittar arkiverade beställningar på Amazon. Jag hoppas att du tycker att detta är användbart. Kom ihåg att lämna dina värdefulla kommentarer och förslag i kommentarerna.