Hur man hittar adressboken i Outlook

Lägg till(Lägg till) några mottagare till dina kontakter Syn och senare vill se om de läggs till i din adressbok(Adressbok) men vet inte var i Syn det finns en funktion adressbok(Adressbok) . adress bok(Adressbok) in Syn kommer att lagra information om de personer du har lagt till i dina kontakter.

Hur man hittar adressbok(Adressbok) in Syn

Att hitta Outlook adressbok(Outlook Address Book), följ dessa steg.

  1. Starta Outlook
  2. På fliken Hem
  3. Klicka på knappen Adressbok
  4. Adressboken öppnas
  5. Adressbok(Adressbok) Välj den adressbok du vill visa.

Springa Syn .

På fliken ” hem » i grupp « (Hem)Sök(Sök) “klicka på knappen” Adressboken”.(Adressbok)

En dialogruta öppnas adressbokens kontakter(Adressbokens kontakter) .

I dialogrutan ” Adressbokens kontakter(Adressbokskontakter) » välj den adressbok du vill visa genom att klicka på rullgardinspilen adress(Adress)bok i det övre vänstra hörnet.

Det finns ett annat sätt att hitta adressbok(Adressbok) .

I det nedre vänstra hörnet av fönstret Outlook klicka (Syn)människor(Människor)” .

På fliken ” Hem(hem) »fönster« Människor » klicka på knappen « (Människor)adressboken”(Adressbok) i gruppen ” Hitta(Hitta)”.

En dialogruta öppnas adressbokens kontakter.(Adressbokens kontakter)

Hur man ser på andra adressböcker(Adressböcker) i Microsoft Outlook ?

Adressboken är en samling adresslistor som skapats från dina kontakter. I den här handledningen kommer vi att diskutera hur man visar en adress i Syn .

Vad är skillnaden mellan kontakter och adressbok(Adressbok) in Syn ?

Kontakter är personer som du kommunicerar med för att skicka eller ta emot information, och Adressboken(Adressbok) är en uppsättning adresslistor som skapats från dina kontakter. Användare använder adressboken för att slå upp namn, telefonnummer och e-postadresser. Om i Syn den du använder har ett konto Utbyta server kommer adressen att innehålla global adresslista(Global adresslista) ( tjej ). Global adresslista(Global Address List) innehåller namn och e-postadresser till personer som har ett konto på Exchange-server(Exchange Server) och konfigureras automatiskt Utbyta .

Vi hoppas att den här guiden hjälper dig att förstå; hur man hittar adressbok(Adressbok) in Syn ; Om du har frågor om handledningen, vänligen meddela oss.

Lägg till några mottagare i dina Outlook-kontakter och vill senare se om de läggs till i din adressbok, men vet inte var adressbok funktionen finns i Syn. Adressboken i Outlook lagrar information om personer som du har lagt till i dina kontakter.

Hur man hittar adressboken i Outlook

Följ stegen nedan för att hitta Outlook-adressboken.

  1. Starta Outlook
  2. På fliken Hem
  3. Klicka på knappen Adressbok
  4. Adressboken öppnas
  5. Välj den adressbok du vill visa i adressboken.

lansera Syn.

Hur man hittar adressboken i Outlook

Hem fliken i gruppen, välj knappen.

En Adressbokens kontakter dialogrutan öppnas

I den Adressbokens kontakter dialogrutan, välj den adressbok du vill visa genom att klicka på rullgardinsmenyn i adressboken uppe till vänster.

Det finns en annan metod för att hitta adressboken.

Klicka på knappen längst ned till vänster i Outlook-fönstret.

Hem fliken i fönstret, klicka på knappen i gruppen.

De Adressbokens kontakter dialogrutan öppnas.

Hur visar jag andra adressböcker i Microsoft Outlook?

Adressboken är en samling adresslistor som skapats från dina kontakter. I den här handledningen kommer vi att diskutera hur du visar adressen i Outlook.

Vad är skillnaden mellan kontakter och adressbok i Outlook?

Kontakter är personer du kommunicerar med för att ge eller ta emot information, medan en adressbok är en samling adresslistor som skapats från dina kontakter. Användare använder adressboken för att leta efter namn, telefonnummer och e-postadresser. Om Outlook du använder har ett Exchange Server-konto kommer adressen att inkludera Global Address List (GAL). Den globala adresslistan innehåller namn och e-postadresser till personer med ett konto hos Exchange-servern och konfigureras automatiskt av Exchange.

Vi hoppas att denna handledning hjälper dig att förstå; hur man hittar adressboken i Outlook; Om du har frågor om handledningen, låt oss veta.

Relaterade Artiklar

Back to top button