Hur man hackar Chrome Dinosaur Game

Indikation “Inget internet »(‘ indikation) behandlas som ett hemskt meddelande på vilken plattform som helst. Utan en internetanslutning tvingas användare att stirra in i det tomma tomrummet på sina skärmar, ofta följt av en plågsam väntan. Men för Chrome-användare meddelandet ” inget internet(inget internet)” har alltid haft en annan betydelse. Spelet om dinosaurier,(dino-spel) som dyker upp när det inte finns internet, blir mer och mer populärt bland fans(fanfavorit). Användare har spenderat otaliga timmar på att försöka bemästra spelet och till och med deltagit i tävlingar. Om du har stött på spelet och vill imponera på dina vänner genom att posta en otroligt hög poäng, här är en guide om hur man hackar spelet Chrome Dinosaur.(hur man hackar Chrome Dinosaur-spelet.)

Hur man hackar Chrome Dinosaur Game

Hur man hackar Chrome Dinosaur Game(Hur man hackar Chrome Dinosaur Game)

Vad är Chrome Dinosaur Game?(Vad är Chrome Dinosaur Game?)

Spelet dino(Dino-spel) i T-Rex spel Krom är ett innovativt sätt att hålla användarna sysselsatta medan de väntar på förnyelse Internetanslutningar. (internetanslutning) Spelet har en 2D 8-bitars T-Rex som kör genom öknen. Under hela sin resa mötte dinosaurien kaktusar och flygande dinosaurier. Målet med spelet är att undvika alla hinder genom att trycka mellanslagstangenten och hoppning(mellanslagsknapp och hoppning) eller med hjälp av piltangent(piltangent) för att hoppa eller huka. Fylld med cool dag och natt animationer(dag- och nattanimationer) samt irriterande ljudeffekt.(ljudeffekt), spelet blir varje gång mer realistiskt och spännande. Medan spelets ursprungliga avsikt var att ge ett enkelt tidsfördriv, har det odlat en ivrig spelfanbas med över 270 miljoner spel spelade på en månad.

Hur man kommer åt Dinosaur Game i Chrome(Hur får du tillgång till dinosauriespelet i Chrome)

Få tillgång till dinosauriespelet i Krom , kanske det enklaste. Du måste inaktivera internettjänst och(internettjänst och huvud) gå till Krom , och voila, spelet är klart. Du kan också öppna Krom och skriv in följande kod URL-sträng(URL-fält): chrome://dino. Du kommer att omdirigeras till spelet med intakt internet. När du har lyckats komma åt det, så här kan du göra det hacka chrome dino spel.(hackar Chrome dino-spelet.)

Ange koden i URL-fältet: chrome://dino

Hur man hackar dolda dinosauriespel i Google Chrome(Hur man hackar det dolda dinosauriespelet i Google Chrome)

Dolt spelhack dinosaurie krom(Chrome dino) låter dig visa upp för dina vänner och se vad som händer senare i spelet. Processen involverar lite kodning, men det borde inte vara ett problem eftersom koderna är väldigt enkla och kan kopieras från den här artikeln.

1. Öppna dinosaurie krom spel(Chrome dinosaur game) och högerklicka på skärmen.

Chrome Dino-spel

2. Klicka på i alternativen som visas “kontrollera”,( ‘inspektera’) för att komma åt sidkoden.

Klicka på

3. Ett gäng koder kommer att dyka upp på höger sida av skärmen. På panelen ovan kontrollera sidan(inspektionssida) klicka “Trösta”.(‘Konsoll.’)

Klicka på konsolen

4. Ange först denna kod i konsolområdet: var original = Runner.prototype.gameover . Denna kod sparar det ursprungliga spelet i en statisk funktion. (Denna kod lagrar det ursprungliga spelet i en statisk funktion.) Enkelt uttryckt definierar vi kod som startar spelet(spelkörning).

5. Klicka “Inmatning”( ‘Stiga på’) . Du kommer att se ett meddelande “odefinierad”. (‘undefined’. ) Ignorera meddelandet och fortsätt.

Se ett meddelande som säger odefinierat

6. Ange sedan denna kod: prototype.gameOver = function(){} och tryck på Enter igen. Denna kod ger värdet till funktionen vi definierade tidigare(Denna kod ger värde till funktionen vi definierade tidigare) . notera(Observera) att parenteserna är tomma; detta betyder att funktionen Game Over” är tom, vilket betyder att spelet aldrig kan ta slut.(spelet slut)

7. Och det är allt; du kan försöka spela spelet oändligt tills tidens slut utan att förlora.

Hur man ökar spelhastigheten(Hur man ökar spelets hastighet)

Spelet hos dinosaurier(dino-spel) , samtidigt som det är underhållande, tar det tid att komma igång och bli riktigt intressant. Om du vill påskynda processen genom att ge din älskade T Rex extra fartökning, läs vidare:

1. Högerklicka på skärmen för att öppna fönstret “Undersökning”(‘Inspektera’) . Dessutom kan du tryck på Ctrl + Shift + I att följa samma procedur.

2. En gång till klick(klicka) på alternativet som heter ” Trösta(Console)” i panelerna ovan.

3. Ange denna kod i fönstret: instans_.setSpeed(1000) och tryck på Enter.

4. Din T-Rex bör zooma i en otrolig takt nu. För att göra saker ännu galnare kan du lägga till några fler nollor i kodfäste.

Hur man avslutar spelet

Om du känner att du har tillräckligt bra poäng för att förbrylla dina vänner kan du avsluta spelet och skryta med en otroligt hög poäng i ditt spel. Så här kan du avsluta dinos odödlighet och avsluta spelet.

1. Använd stegen ovan, öppna inspektionsfönstret och navigera till panelen “Konsol”.

2. Ange följande kod i det angivna fönstret prototype.gameOver=original.

3. Detta kommer omedelbart att avsluta dinos odödlighet och köra och återställa spelets ursprungliga egenskaper.

Så du lyckades knäcka spel om dinosaurier(dino spel) och gör T Rex oövervinnerlig. Du kan spela tills du får poängen du vill ha och sedan dela den med dina vänner.

Utvalda:(Rekommenderad:)

  • Fixa Chrome(Åtgärda Chrome) ansluter inte till Internet(Internet)
  • 20+ dolda Google-spel(Hidden Google Games) spel du behöver spela
  • Hur man komprimerar PDF för att minimera filstorlek(filstorlek)
  • Hur man skapar en graf i Google Doc

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp och att du har kunnat göra det hacka krom dinosauriespel(hacka Chrome Dinosaur-spelet) . Om du fortfarande har några frågor angående den här artikeln, ställ dem gärna i kommentarsfältet.

Indikationen “Inget internet” på någon plattform ses som ett fruktat meddelande. Utan internetuppkoppling tvingas användare att stirra in i det tomma tomrummet på sina skärmar, ofta följt av en lockande väntan. Βut för användare av chrome,inget internet“meddelandet har alltid haft en annan betydelse. Dino-spelet som dyker upp när det inte finns internet blir alltmer en favorit hos fans. Användare har spenderat otaliga timmar på att försöka bemästra spelet och till och med deltagit i tävlingar. Om du har stött på spelet och vill imponera på dina vänner genom att posta en otroligt hög poäng, här är en guide om hur man hackar spelet Chrome Dinosaur.

Hur man hackar Chrome Dinosaur Game

Hur man hackar Chrome Dinosaur Game

Vad är Chrome Dinosaur Game?

Dino-spelet i T-Rex-spelet i Chrome är ett innovativt sätt att hålla användare sysselsatta medan de väntar på att deras internetuppkoppling ska återupptas. Spelet involverar en tvådimensionell 8-bitars T-Rex som springer över öknen. Under hela sin resa har dinosaurien möten med kaktusar och flygande dinosaurier. Målet med spelet är att undvika alla hinder genom att trycka på mellanslagsknappen och hoppa eller genom att använda piltangenten för att hoppa eller ducka. Spelet är fyllt med häftiga små dag- och nattanimationer tillsammans med en irriterande ljudeffekt, och spelet blir mer realistiskt och roligt för varje gång. Medan spelets ursprungliga avsikt var att ge ett enkelt tidsfördriv, har det odlat en hård spelfanbas med över 270 miljoner spel spelade på en månad.

Hur man kommer åt dinosauriespelet i Chrome

Att komma åt dinosauriespelet i Chrome är kanske det enklaste någonsin. Du måste koppla från din internettjänst och gå till Chrome, och vips, spelet är klart. Alternativt kan du öppna Chrome och skriva följande kod i URL-fältet: chrome://dino. Du kommer att omdirigeras till spelet med ditt internet intakt. När du har lyckats komma åt det, så här kan du gå tillväga hacka Chrome dino-spelet.

Skriv in koden i URL-fältet: chrome://dino

Hur man hackar det dolda dinosauriespelet i Google Chrome

Genom att hacka det dolda Chrome dino-spelet kan du skryta inför dina vänner och ta reda på vad som händer i spelets senare skeden. Processen involverar lite kodning, men det borde inte vara en anledning till oro eftersom koderna är väldigt enkla och kan kopieras in från den här artikeln.

1. Öppna Dinosauriespel för krom och högerklicka på skärmen.

Chrome Dino-spel

2. Från alternativen som visas, klicka på ‘inspektera’ för att komma åt sidans kod.

Klicka på

3. Ett gäng koder kommer att dyka upp på höger sida av skärmen. På panelen ovanför inspektionssidan klickar du på ‘Trösta.’

Klicka på Konsol

4. Ange först denna kod i konsolområdet: . I enklare termer definierar vi koden som får spelet att köras.

5.Träffa ‘Stiga på’. Du kommer att se ett meddelande som säger Ignorera meddelandet och fortsätt.

Se ett meddelande som säger odefinierat

6. Skriv sedan in denna kod: och tryck på enter igen. . Lägg märke till hur parenteserna är tomma; detta betyder attspelet över‘-funktionen är tom, vilket innebär att spelet aldrig kan ta slut.

7. Och det är det; du kan prova att spela spelet oändligt tills tidens slut, utan att förlora.

Hur man ökar spelets hastighet

Dino-spelet, samtidigt som det är underhållande, tar tid att snabba upp och bli riktigt intressant. Om du vill påskynda processen genom att ge den älskade T-Rex en extra fart, läs vidare:

1. Högerklicka på skärmen för att öppna ‘Inspektera’ fönster. alternativt kan du tryck på Ctrl + Shift + I för att slutföra samma procedur.

2. Återigen, klick på alternativet med titeln ‘Trösta‘ från panelerna ovan.

3. Skriv in den här koden i fönstret: och tryck på Enter.

4. Din T-Rex borde zooma i en otrolig takt nu. För att göra saker ännu galnare kan du lägga till några fler nollor i kodfästet.

Hur man avslutar spelet

Om du känner att du har tillräckligt bra poäng för att förbrylla dina vänner kan du avsluta spelet och stoltsera med en otroligt hög poäng i ditt spel. Så här kan du avsluta dinos odödlighet och avsluta spelet.

1. Med hjälp av stegen ovan, öppna inspektionsfönstret och navigera till panelen “Konsol”.

2. Ange följande kod i det angivna fönstret

3. Detta kommer omedelbart att avsluta dinos odödlighet och köra och återställa spelets ursprungliga egenskaper.

Med det har du lyckats hacka dinospelet och göra T-Rex oövervinnerlig. Du kan spela tills du har en önskvärd poäng och sedan dela den med dina vänner.

Rekommenderad:

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde hacka spelet Chrome Dinosaur. Om du fortfarande har några frågor angående den här artikeln, ställ dem gärna i kommentarsfältet.