Hur man gör video från foton i Windows 11

Att skapa en video från foton kräver inga speciella färdigheter och tredjepartsprogram. I Windows 11 är den här funktionen inbyggd Bilaga(Foton-appen) Foton är standardbildvisaren i Windows . I den här guiden kommer vi att visa dig hur vi kan skapa videor från foton i Windows 11 .

Tidigare, för att göra en video från foton, var vi tvungna att installera ett tredjepartsprogram på vår dator och vi var tvungna att utforska funktionerna och funktionerna i denna applikation. Det tar tid och inte alla datorer kan köra dessa tunga och krångliga applikationer som förbrukar mycket processorresurser(CPU) . Tiden det tar att spara en video gjord med detta program är också en lång väntan. Nu, i Windows 11 med applikationen ” Foto(Foton)”, kan vi släppa alla dessa tredjepartsapplikationer och deras associerade nackdelar för att enkelt göra en video från foton på kort tid. Låt oss se hur detta kan göras.

Hur göra video från bilder(Video från foton) in Windows 11

Se först till att du lägger alla foton du vill förvandla till videor i en mapp för att göra ditt jobb enklare. Öppna sedan appen Foto(Foton)” på din PC.

 1. Klicka på ny video
 2. Välj Auto Video
 3. Välj sedan de foton du vill lägga till.
 4. Klick(Klick) ” Skapa(Skapa)” överst i fönstret.
 5. Ange en titel för din video
 6. Klicka på OK för att spara den.

Låt oss dyka in i detaljerna i processen.

Efter att du har öppnat appen Foto(Foton)” på din PC, klicka på ” Ny video(Ny video)” i det övre högra hörnet av fönstret och välj ” Automatisk video(Automatisk video)” av de tre alternativen du ser. Parameter ” Automatisk(Automatisk) video” ska väljas om du enkelt vill skapa videor från foton.

Genom att välja Automatisk video(Automatisk video), kommer du att se bilderna som är lagrade på din PC. Välj de bilder du vill lägga till i din video genom att klicka på knappen i det övre högra hörnet av varje bild. När du är klar med att välja bilder, klicka på ” Skapa(Skapa)” i det övre högra hörnet av programfönstret” Foto “.(Foton)

Skapa en ny Windows 11-video

Du kommer då att se en liten dialogruta för att namnge din video. Ange namnet eller texten du vill se i videon i textrutan och klicka på ” OK” (OK) , eller så kan du hoppa över det. Din video kommer att innehålla text skriven i textfältet.

Namnge din video Windows 11

En automatisk video kommer att skapas med de foton och text du väljer, och en förhandsvisning av den kommer att spelas upp för dig i applikationsfönstret” Foto “.(Foton)

Om du inte är nöjd med musiken, stilen och färgerna på din video, klicka Remix det för mig tills du får det du vill ha. Om du gör en video för någon och vill markera den personen i videon kan du klicka “Välj en stjärna”(Välj en stjärna) och välj ett ansikte. Om allt passar dig i videon, klicka på ” Avsluta video(Slutför videon)” längst ned i förhandsgranskningsfönstret.

Färdig video

Välj videokvalitet genom att klicka på rullgardinsmenyn under ” Videokvalitét”(Videokvalitet) och klicka sedan på ” Exportera(Exportera) » .

Avsluta din video

Välj nu en mapp på din dator för att spara videon och ange ett namn för den. När du är klar med det klickar du på ” Exportera(Exportera) » för att spara videofilen på den plats du väljer.

Namnge och exportera video

Så här kan du göra en automatisk video från bilder i Windows 11 använder appen” Foto(Foton) » .

Hur man gör en video med Windows Foto ?

Du kan göra en video med Windows Foto genom att klicka ” Ny(Ny) video” högst upp i programfönstret ” Foto “. (Foton) Du kommer att se tre alternativ för att skapa en video, till exempel ” Ny(Nytt) videoprojekt”, ” Automatisk(Automatisk) video” och ” Importera(Importera) säkerhetskopia”. Välj vad du behöver så kan du enkelt göra en video utan redigeringsförmåga.

Hur gör man en video med bilder och musik på en bärbar dator?

Du kan skapa videor med bilder och musik med applikationen ” Foto(Foton)”. Öppna applikationen ” Foto(Foton)” på din PC och klicka på ” Ny(Ny) video”. Välj sedan ” Ny(New) Video Project” och importera sedan bilder, musik och skapa en video. Så enkelt är det.

Läsa. (Läs:) Hur man trimmar videor med Windows 10 Photos app Video Editor.)

Att göra en video från foton kräver varken många färdigheter eller program från tredje part. Windows 11 har funktionen inbyggd, i Foton app, standardprogrammet för fotovisning i Windows. I den här guiden visar vi hur vi kan göra videor från foton på Windows 11.

Tidigare, för att göra en video från foton, måste vi installera en tredjepartsapp på vår dator och vi måste lära oss funktionerna och funktionerna i den appen. Det tar tid och inte alla datorer kan köra de där tunga och skrymmande apparna som förbrukar mycket CPU. Tiden det tar att spara videon som gjorts med det programmet är också en lång väntan. Nu, på Windows 11 med appen Foton, kan vi avstå från alla dessa tredjepartsappar och de tillhörande nackdelarna för att enkelt göra en video från foton på kort tid. Låt oss se hur det kan göras.

Hur man gör video från foton i Windows 11

Se först till att du lägger alla bilder som du vill göra i en video i en enda mapp för att göra ditt arbete enklare. Öppna sedan Foton app på din PC.

 1. Klicka på Ny video
 2. Välj automatisk video
 3. Välj sedan de foton du vill lägga till
 4. Klicka på Skapa längst upp i fönstret
 5. Ange ett namn för din video
 6. Klicka på OK för att spara den.

Låt oss gå in på detaljerna i processen.

När du har öppnat appen Foton på din PC, klicka på ny video uppe till höger i fönstret och välj automatisk video från de tre alternativen du ser. Alternativet Automatisk video måste väljas om du enkelt vill skapa en video från foton.

Ny video Windows 11

Efter att ha valt automatisk video, kommer du att se bilderna som är lagrade på din PC. Välj de bilder du vill lägga till i din video genom att klicka på knappen uppe till höger på varje bild. När du är klar med urvalet av bilder, klicka på Skapa uppe till höger i fönstret Foton.

Skapa ny video Windows 11

Sedan kommer du att se en liten dialogruta för att ge din video ett namn. Ange namnet eller texten du vill se i videon i textrutan och klicka OK eller så kan du hoppa över det. Din video kommer att innehålla texten vad som än står i textrutan.

Namnge din video Windows 11

Den automatiska videon med bilderna och texten du har valt kommer att skapas och en förhandsvisning av den kommer att spelas upp för dig i appen Foton.

Om du inte är nöjd med musiken, stilen och färgerna på din video, klicka på Remix det för migtills du får det du vill ha. Om du gör en video för någon och du vill markera den personen i videon kan du klicka på Välj en stjärna och välj ett ansikte. Om du är okej med allt i videon, klicka på Avsluta videon längst ner i förhandsgranskningsfönstret.

Avsluta video

Välj videokvalitet genom att klicka på rullgardinsmenyn under videokvalitét och klicka sedan på Exportera.

Avsluta din video

Välj nu mappen på din dator för att spara videon och ange ett namn för den. När du är klar med det, klicka på Exportera för att spara videofilen på den plats du valt.

Namnge och exportera video

Så här kan du göra en automatisk video från bilder på Windows 11 med hjälp av appen Foton.

Hur gör jag en video med Windows Photo?

Du kan skapa en video med Windows Photo genom att klicka på Ny video högst upp i fönstret Foton. Du kommer att se tre alternativ för att skapa en video som Nytt videoprojekt, Automatisk video och Importera säkerhetskopiering. Välj vad du behöver och kan enkelt göra en video utan redigeringsförmåga.

Hur gör jag en video med bilder och musik på min bärbara dator?

Du kan göra videor med bilder och musik med hjälp av appen Foton. Öppna appen Foton på din PC och klicka på Ny video. Välj sedan Nytt videoprojekt och importera sedan bilder, musik och skapa en video. Så enkelt är det.

Läsa: Hur man trimmar videor med Windows 10 Photos app Video Editor.

Relaterade Artiklar

Back to top button