Hur man gör och använder Dropbox Paper-mallar

Dropbox kanske inte har samma briljans som Microsoft Office eller Google Drive(Microsoft Office eller Google Drive) . Men du kan göra det till en pigg arbetsplats i molnen. Terabyte lagringsutrymme håller dina filer säkra, men vad händer om du behöver ett dokument för att knyta ihop allt?

Dropbox Paper är dokumentsamarbetsverktyg(dokumentsamarbetsverktyg) som hjälper dig att skapa en komplett kunskapsbas(kunskapsbas) . Mallar är ytterligare hjälp för att hjälpa dig komma igång.

Dropbox pappersmallar(Dropbox Paper) , som alla mallar, är färdiga byggstenar som sparar tid. Du kan också förvandla vilket dokument som helst till en mall med bara ett klick. Så låt oss utforska båda processerna och se hur lätt det är att göra dem. Dropbox.

Hur man väljer färdiga pappersmallar i Dropbox(Hur man väljer fördesignade pappersmallar i Dropbox)

Dropbox(Dropbox) har ett bra urval av färdiga mallar. Dessa mallar är lämpliga för industrier och deras dagliga behov. Vissa mallar, som mötesanteckningsmallar, är generiska och standard i alla mallsamlingar. Du kan välja en mall och lägga till ditt eget innehåll, eller till och med anpassa designen för att passa dina behov.

Så här startar du ett dokument med en mall.

1. Öppna Dropbox Paper.

2. På hemskärm(Hemskärm) flytta till höger och istället för att trycka på ” Skapa ett nytt dokument(Skapa nytt dokument) » välj « Skapa med mallar(Skapa med mallar) » .

3. En rullgardinsmeny öppnas med ett urval av tre standardmallar (“ Spåna(Spåna)”, ” Mötesanteckning(Mötesanteckning) » , “Projekt plan”(Projekt plan) ). Du kan använda vilken som helst av mallarna med ett klick på miniatyren och starta ditt dokument.

4. In mallfönster(mallfönster) visar alla mallar. Klicka på rullgardinspilen bredvid Allt(Alla ) och du kan filtrera bort dina egna mallar eller de som delas med dig av dina medarbetare. Alla mallar du skapar kommer också att visas här.

5. Liksom alla mallar är detta dokument också ett utkast. Du kan anpassa den för att passa dina behov genom att ändra något av fälten, rubrikerna eller platshållartext(platshållartext) . När du är klar med dokumentet flyttar du det till den angivna mappen.

Dropbox har också ett pappersmallbibliotek med ett bra urval av andra mallar efter kategori. Navigera(Drill) till den du vill ha genom att bläddra igenom kategorierna. Klick(Klicka på skiss av önskad mall(mallminiatyrbild) och välj ” Använd mall(Använd mall) » för att starta dokumentet.

Hur man gör en egen mall från ett tomt dokument(Hur man gör din egen mall från ett tomt dokument)

Du kan förvandla vilket tomt dokument som helst till en mall. Placera ditt dokument och formatera det med verktygen som tillhandahålls av Dropbox.

Formatering Dropbox pappersmall(Dropbox Paper-mall) liknande dokumentformatering. Du kan lägga till tabeller, tidslinjer, multimedia, kodblock och mer till din mall. Du kan till och med lägga till platshållartext som kan fungera som etiketter för att beskriva vad någon annan kan fylla i fält eller mellanslag. Kom ihåg(Kom ihåg) vad är Dropbox(Dropbox) sparar automatiskt alla ändringar.

Sedan är det bara att öppna menyn ” Dessutom(Mer) ” (tre horisontella punkter) i det övre högra hörnet och tryck på “Mall”(Mallisera) i rullgardinsmenyn.

Mallen kommer att skapas och rubriken ” Redigera mall. (Redigera mall) När en mall väl har skapats kommer alla ändringar som görs i den inte att påverka originaldokumentet.

Du kan till och med Lägg till text(lägg till platshållartext) – platshållare genom att markera text genom att klicka textikon(textikon) in formatmenyn(formateringsmeny).

Råd:(Tips:) Du kanske också vill överväga Att göra-dokument(Att göra-dokument) och förvandla det till en mall. Uppgiften är dold tills du klickar på ” Visa uppgifter(Visa att göra)” i det övre högra hörnet. När du väl har visat det kan du arbeta med det som ett vanligt dokument och till och med göra det till en del av ett annat dokument. Men för att göra det mer användbart, gör några ändringar i det och gör det till en mall.

Du kan till exempel göra det till en checklista som du kan använda för att granska ett dokument eller projekt. Naturligtvis har du även möjlighet att använda mallen Team Checklista i biblioteket.

Redigera Dropbox-pappersmallar(Redigera Dropbox-pappersmallar)

Du kan bara redigera mallar som du har skapat. Om du vill redigera en delad mall skapad av någon annan, skapa ett dokument baserat på mallen. Sedan mall(Mallisera) den för att göra din egen kopia.

Men vad händer om ingen av de inbyggda mallarna fungerar för dig? Dropbox papper gör det enkelt att skapa mallar med bara några få klick.

Dela Dropbox pappersmall(Dela en Dropbox-pappersmall)

Att dela en mall hjälper varje gruppmedlem att börja från samma bas. SvävaHåll muspekaren över mallen du vill använda och klicka redigera ikon(redigera ikon) (det ser ut som en penna). Klick Dela med sig(Dela med sig) .

Du kan också bjuda in medarbetare att arbeta på en ny mall med dig. Arbetsflödet är detsamma som för alla vanliga dokument innan mallen.

Skapa Dropbox Paper-mallar från mobilappen(Skapa Dropbox Paper-mallar från mobilappen)

Du behöver inte vara bunden till ett skrivbord. Använd speciell Dropbox Paper mobilapp(Dropbox Paper mobile) för att skapa och hantera dokument på språng. Processen är densamma.

1. Öppna Dropbox Paper på iOS eller Android.

2. På skärmen ” Recension(Bläddra) » Klicka på plustecknet högst upp och välj en mall från listan som visas på skärmen.

Det finns några fler begränsningar för mobilappen. Du kan inte komma åt mallbiblioteket ännu. Dessutom finns det ingen metod att “malla” dokumentet. Låt oss hoppas(Förhoppningsvis) det Dropbox kommer att inkludera det i framtida versioner av applikationen.

Dropbox är mer än molnlagring(Dropbox är mer än molnlagring)

Dropbox – en favoritplats i molnen. Spara tid och ansträngning(tid och ansträngning) med dessa tips att använda Dropbox mer effektivt. Förfinad elegans Dropbox papper bevisar att han håller på att förvandlas till en fullfjädrad produktivitetssats(produktivitetssvit). Att skriva dokument eller samarbeta om filer är bara ett sätt att använda det utrymme du har.

Dropbox kanske inte har glitter från Microsoft Office eller Google Drive. Men du kan göra det till en pigg arbetsplats i molnen. Terabyte av lagringsutrymme håller dina filer säkra, men tänk om du behövde ett dokument för att knyta ihop allt?

Dropbox Paper är dokumentsamarbetsverktyget som kan hjälpa dig att bygga en komplett kunskapsbas. Mallar är en extra hjälp för att kickstarta ditt arbete.

Dropbox Paper-mallar, precis som alla mallar, är förbyggda byggstenar som sparar tid. Du kan också förvandla vilket dokument som helst till en mall med ett enda klick. Så låt oss utforska båda processerna och uppskatta hur enkelt Dropbox har gjort det.

Hur man väljer fördesignade pappersmallar i Dropbox

Dropbox har ett bra urval av fördesignade mallar. Dessa mallar passar branscher och deras dagliga krav. Vissa mallar som mötesanteckningsmallarna är mångsidiga och standardpriser i alla mallsamlingar. Du kan välja en mall och lägga till ditt eget innehåll eller till och med justera designen för att passa dina behov.

Så här startar du ett dokument med en mall.

1. Öppna Dropbox Paper.

2. På hemskärmen, gå till höger och istället för att klicka på Skapa nytt dokumentVälj Skapa med mallar.

3. Ett rullgardinsfönster öppnas och visar ett urval av tre standardmallar (Brainstorm, Mötesanteckning, Projektplan). Du kan välja att använda någon av mallarna med ett enda klick på miniatyrer och starta ditt dokument.

4. Mallfönstret visar alla mallar. Klicka på rullgardinspilen bredvid Allt och du kan filtrera mallarna du äger eller de som delas med dig av dina medarbetare. Alla mallar du gör kommer också att visas här.

5. Liksom alla mallar är detta dokument också bara en ritning. Du kan anpassa den efter dina behov genom att ändra valfria fält, rubriker eller platshållartext. När du är klar med dokumentet flyttar du det till en avsedd mapp.

Dropbox har också ett pappersmallbibliotek med ett väl kategoriserat urval av andra mallar. Borra ner till den du vill ha genom att gå igenom kategorierna. Klicka på mallens miniatyrbild du vill ha och välj Använd mall för att börja ditt dokument.

Hur man gör din egen mall från ett tomt dokument

Du kan förvandla vilket tomt dokument som helst till en mall. Lägg ut dokumentet och formatera det med verktygen Dropbox ger dig.

Att formatera en Dropbox Paper-mall är detsamma som att formatera ett dokument. Du kan lägga till tabeller, tidslinjer, media, kodblock etc till din mall. Du kan till och med lägga till platshållartext som kan fungera som etiketter för att beskriva vad någon annan kan fylla i fälten eller tomma. Kom ihåg att Dropbox sparar alla ändringar automatiskt.

Sedan är det bara att öppna Mer menyn (de tre horisontella prickarna) längst upp till höger och klicka mallisera från rullgardinsmenyn.

Mallen skapas och en Redigera mall rubriken kommer att visas överst på sidan. När du väl har skapat mallen kommer alla ändringar du gör i denna inte att påverka ditt originaldokument.

Du kan till och med lägg till platshållartext genom att markera texten och klicka på textikonen på formateringsmenyn.

dricks: Du kan också överväga att göra-dokumentet och förvandla det till en mall. Att göra är dold tills du klickar på Visa att göra knappen uppe till höger. När du väl har tagit fram det kan du arbeta med det som ett vanligt dokument och till och med göra det till en del av ett annat dokument. Men för att göra det mer användbart, gör eventuella ändringar i det och gör det till en mall.

Du kan till exempel göra det till en checklista som du kan använda för att granska ett dokument eller ett projekt. Naturligtvis har du möjlighet att använda mallen Team Checklista i biblioteket också.

Redigera Dropbox-pappersmallar

Du kan bara redigera mallar som du har skapat. Om du vill redigera en delad mall skapad av någon annan, skapa ett dokument från mallen. Nästa, mallisera det för att göra din egen kopia.

Men nu, tänk om ingen av de inbyggda mallarna passar dina behov? Dropbox Paper gör det enkelt att skapa dina mallar med bara några få klick.

Dela en Dropbox-pappersmall

Att dela en mall hjälper alla medlemmar i teamet att börja från samma bas. Håll muspekaren över mallen du vill använda och klicka på redigeringsikonen (den ser ut som en penna). Klick dela med sig.

Du kan också bjuda in medarbetare att arbeta på en ny mall med dig. Arbetsflödet är detsamma som för alla delade dokument innan du mallar det.

Skapa Dropbox-pappersmallar från mobilappen

Du behöver inte vara bunden till skrivbordet. Använd den dedikerade Dropbox Paper-mobilappen för att skapa och hantera dina dokument på resande fot. Processen är densamma.

1. Öppna Dropbox Paper på iOS eller Android.

2. På Bläddra klickar du på plustecknet högst upp och väljer en mall från listan som visas på skärmen.

Det finns fortfarande några begränsningar på mobilappen. Du kan inte komma åt mallbiblioteket ännu. Dessutom saknas metoden för att “mall” ett dokument. Förhoppningsvis kommer Dropbox att inkludera det i nästa iterationer av appen.

Dropbox är mer än molnlagring

Dropbox är en favoritdestination i molnen. Spara tid och ansträngning med hjälp av dessa tips för att använda Dropbox mer effektivt. Dropbox Papers subtila elegans bevisar att det håller på att utvecklas till en komplett produktivitetssvit. Att skriva dina dokument eller samarbeta om dina filer är bara ett sätt att använda det utrymme du har.