Hur man gör min Facebook-profil helt privat

Facebook är ett av de största sociala nätverken i världen inom sina nätverk är det möjligt att publicera och av publicera någon typ av information. Det är dock viktigt att komma ihåg att du bör vara extra försiktig om du lägger upp personlig eller privat information. För detta kommer vi att lära dig hur du gör din Facebook-profil helt privat.

Kom ihåg att vara en socialt nätverk också laddad, bilderna och videorna du lägger upp kan ses eller läsas av vilken typ av person som helst. Tack vare sina utmärkta säkerhetsåtgärder erbjuder Facebook dig flexibla sekretessalternativ anpassade efter dina preferenser.

Det viktiga är att du börjar med din profils säkerhetsinställningar, när du väl har skapat den, så att det inte läcker ut oönskad information.

I den här artikeln kommer vi att lära dig hur du konfigurerar alternativen profilsäkerhet. Allt detta för att endast specifika personer eller grupp ska kunna observera och dela det som publiceras där.

Detta sociala nätverk har använt en stor del av sina resurser för att förse sina användare med ett säkert nätverk för deras personliga information, därför är en sådan konfiguration väldigt enkel och görs i några få steg.

Ställ in din integritet på Facebook steg för steg

  1. Det första man ska göra är att komma åt din Facebook-profil väl där uppe till höger kommer du att se en serie ikoner där du måste lokalisera dig själv och trycka på den i form av ett frågetecken. När du har angett alternativen ser du en flik med namnet “Kontrollera sekretessinställningarna
  2. När du trycker på den öppnas ett fönster där du kan justera de olika parametrarna för Integritet som finns i din profil, som du kan konfigurera i tre enkla steg.
  3. Det första du kommer att se är integritetstypen för din publikationer . Där måste du välja vilket standardalternativ du vill ha. Här kan du välja vem som läser dina inlägg, i vilken utsträckning de får delas.
  4. Här kan du välja den publik för vilken dina inlägg kan visas synliga, samt välja en specifik grupp människor eller vänner som inte kommer att se dem alls. Du kan till och med välja ett alternativ som heter » Bara jag där inläggen du skapar bara kommer att läsas av dig, inga undantag.
  5. När du är klar med att konfigurera dessa alternativ, tryck bara på ” Nästa “. Efter det kommer du att se en lista över appar som har loggat in med ditt Facebook-konto. Detta görs eftersom de är appar som har förhandsbehörighet att göra inlägg på din profil med ditt namn.
  6. När du är klar klickar du på Nästa.
  7. I ett sista steg kommer du att kunna se en sammanfattning av alla dina personuppgifter och vilka som finns vid första anblicken i din profil Facebook personlig .
  8. Detta kan vara mycket användbart om du vill filtrera informationen du lägger där, eftersom vissa meddelanden bara kan relatera till din familj eller en specifik grupp människor. En gång du har slutfört alla dina profil- och säkerhetsinställningar du behöver för detta, tryck bara på ” efterbehandling » knapp .

Mer specifika steg för att skydda ditt Facebook-konto

Det vi har beskrivit ovan är säkerhetsinställningar som du kan göra på ett enkelt sätt och som i sin tur kan vändas med några få klick. Men om du vill att din profil ska ha lite mer specifik inställning, följ bara dessa specifika:

  1. På Facebook-huvudsidan, börja med att klicka på ditt profilnamn och gå därifrån till sidan där du kommer att se alla dina personuppgifter.
  2. Där kan du se synlighetsinställningar, som vem som kan söka efter dig med ditt telefonnummer, e-post eller profilnamn. Där kan du även justera dina profiluppgifter en efter en, förutom att förklara vad det betyder och hur du ändrar det.

Det är så enkelt att du kan redigera och hantera alla dina profilinställningar facebook för att ingenting undgår dig och förhindrar att ditt konto tas över av hackare .

Vi hoppas att du har lärt dig hur du gör din Facebook-profil helt privat.

Relaterade Artiklar

Back to top button