Hur man gör huden ljusare med Photoshop Professional Level – snabbt och enkelt

Vad är Adobe Photoshop och vad används det till? är en fantastisk grafikredigerare, mycket vanlig som namnet antyder för bilder och grafik . Detta program började användas 1990 och sedan dess har det upplevt ett stort framsteg i sina verktyg och blivit en av de mest använda redaktörerna.

Älskar du att fotografera, men det finns fortfarande detaljer om denna editor som du har svårt att bemästra? Med den här artikeln lär du dig hur man gör huden ljusare med photoshop . Du kommer att se hur du gör det snabbt och enkelt i några enkla steg som du måste följa.

Hur ljusnar man huden i Photoshop snabbt och enkelt?

Har du någonsin undrat hur modeller klarar sig att ha en så felfri hud ? Tja, väldigt enkelt med Photoshop. Så nu kan du redigera dina bilder på en professionell nivå på bara några få steg.

Du måste komma ihåg att retuscheringen du gör på dina fotografier inte visar sig vara en plötslig förändring, för på så sätt kommer de inte att se naturliga ut.

 1. Ladda ner Adobe Photoshop från dess officiella webbplats.
 2. Öppna bilden du ska använda i Photoshop och när bilden väl är i bakgrunden av programmet måste du ta reda på var du vill göra huden ljusare.
 3. Skapa nu ett lager för att se ändringarna av din ursprungliga bild.
 4. Skapa sedan en mask genom att klicka på “Skapa lagermask” som visas längst ned på skärmen.
 5. Välj verktyget “Brush” för att markera de specifika områdena, du måste ställa in den vita färgen för att fylla hela utrymmet runt huden.
 6. Efter att du har fyllt i måste du gå till avsnittet “Inställningar” och aktivera alternativet ” Bottenlagret » så att alla detaljer du ska göra stannar i huden du har valt.
 7. Använd alternativet “Shine” för att ljusna upp huden, du kan ändra den önskade ljusstyrkan på huden.
 8. Slutligen måste du gruppera huvudlagren, så att alla ändringar du har modifierat i ditt foto sparas och det är allt.

Om du märker att det fortfarande finns små delar utan förtydligande måste du förstora bilden och ändra borststorleken för att komma igenom de små delarna. Vänd bilden och minska volymen av opacitet och flöde för att föra den genom de små delarna där du kan se skillnaden i huden.

Vilka viktiga punkter bör jag tänka på när jag tar ett professionellt foto?

Det är viktigt att notera att du inte bara kommer att kunna utföra dessa professionella touch-ups med senaste versionen av photoshop i dess tidigare versioner, kommer du också att hitta dessa verktyg användbara. Du kan också ha andra alternativ till Adobe Photoshop för redigering av bilder.

Precis som alla kreativa redaktörer vill göra sina bilder iögonfallande är du inget undantag. Därför kommer vi att lära dig några tips så att du överväger att tillämpa dem på dina nästa bilder.

 • Fotografering är en konst, det är därför att ta ett professionellt foto kräver tid och tålamod, så att detaljerna blir perfekta och välordnade. Det viktigaste när du redigerar ett foto är att inte lägga märke till att bilden är retuscherad för att den ska se original ut.
 • Identifiera det bästa fotot att redigera, det hjälper dig att spara tid för om ett foto inte är korrekt från början kommer det att ta mer arbete att retuschera det.
 • Att utbilda din fotografiska syn väl, med detta i åtanke, hjälper dig att balansera exponering, volym och storlek i professionell fotografering.
 • Photoshop är innovativt i verktyg och är en mycket komplett redigerare, där du kan använda många tekniker för att placera ljus eller effekter, eller, i det här fallet, ljusa upp huden.

Vi hoppas att denna information har varit användbar för dig så att du kan använda dessa professionella tekniker i din fotografering och dina bilder kommer att dra till sig allas uppmärksamhet. Om du redan har lärt dig hur man gör huden ljusare med photoshop vi inbjuder dig att fortsätta läsa vår blogg, eftersom den skapades för att svara på alla typer av tvivel.

Relaterade Artiklar

Back to top button