Hur man gör en masugn i Minecraft? Snabb handledning

Masugn – Minecraft, som en virtuell miljö, låter dig smälta specifika föremål dubbelt så snabbt, vilket genererar dubbelt så mycket erfarenhet varje gång du använder den. Till skillnad från en klassisk ugn kan du inte laga mat i den.

Mängden bränsle som behövs för att utföra en viss aktivitet är densamma som en vanlig kamin. Efter att bränslet applicerats och det valda föremålet placerats i det, börjar den främre delen av masugnen att avge ljus med en intensitet på 13 enheter. Verktyget kan användas för personligt bruk av varje spelare, såväl som ett arbetsblock för en nybyggare i yrket rustning.

Material som behövs för att göra en masugn – Minecraft

Masugnen i Minecraft är ett oerhört viktigt verktyg för varje spelare. Det genereras i husen av rustningsmän i områdena i nyskapade byar. Trots detta är många virtuell verklighetsanvändare intresserade av att göra denna typ av ugn på egen hand. Processen att skapa verktyg är extremt enkel och snabb. Den största utmaningen kan dock vara att skaffa ett fåtal råvaror som krävs för att skapa en masugn på egen hand. Tillhör dem:


  • 8 vanlig sten;

  • 5 järnstänger;

  • 3 släta stenar;

  • vanlig spis;

  • hantverksbord.

Att få järn är möjligt tack vare ett gruvuppdrag som spelaren måste gå på för att få malmen. Ett viktigt verktyg i järnmalmsgrävningsprocessen är hackan. Slät sten erhålls genom att smälta vanlig sten i en traditionell ugn.

Kombinationen av alla ingredienser på rätt sätt gör masugnen i Minecraft till ett verktyg redo att användas av spelaren. Men att skaffa de nödvändiga föremålen är inte alltid en lätt uppgift, särskilt för nybörjare. Sedan är ett enkelt sätt att skaffa det här verktyget att resa till nya byar på savannen eller på tundran och hitta huset till den tidigare nämnda rustningsmannen.

Hur man gör en masugn i Minecraft? Steg för steg instruktion

Masugnen i Minecraft kan bara tillverkas när lämpligt material har samlats in. Sedan, om du vill starta processen att skapa ett verktyg, bör du följa proceduren som beskrivs nedan.

  1. Ordna järnstängerna på toppen av pysselbordet.
  2. Placera en traditionell ugn i mitten av bordet.
  3. Placera 3 släta stenar längst ner på bordet som grund för hela strukturen.
  4. Lägg till den resulterande masugnen i ditt Creative Mode-lager.

Masugn – Minecraft tillåter spelaren att ge vilket namn som helst till detta föremål. Detta kan göras med städet eller med kommandot “/ data”. Med denna metod kommer det användarskapade namnet att visas i gränssnittet istället för det ursprungliga objektnamnet, dvs “masugn”. Dessutom låter samma kommando dig låsa masugnen med en tagg som heter “/ Lock”.

Relaterade Artiklar

Back to top button