Hur man gör en låt till en ringsignal på din iPhone gratis

Apple klippte ur iTunes i version 12.7, tog bort App Store och diverse andra saker inklusive toner, där du enkelt kunde se alla dina ringsignaler.

Men du kan fortfarande synkronisera dina nya ringsignaler till din iPhone i den senaste versionen av iTunes.

För att göra det, anslut din telefon till din dator med dess USB-kabel. Om du använder Windows 10, tryck på “Lita på den här datorn” när den dyker upp på din iPhone-skärm. Du kan behöva koppla ur och återansluta USB-kabeln om det här meddelandet inte visas, om du inte har gjort det här steget tidigare. Ange telefonens lösenord som en del av processen att lita på och vänta tills din telefonikon visas i iTunes. Ibland kan detta ta ett par minuter.

Du kanske ser ett meddelande i iTunes som frågar “Vill du ge den här datorn åtkomst till information om “Xxxx’s iPhone”?’ så klicka på knappen Fortsätt för att tillåta denna åtkomst.

Leta efter din telefon i den vänstra kolumnen under Enheter. Klicka på den och listan bör expandera så att du kan se en Toner-sektion. Klicka på det och du kommer att se alla anpassade toner visas till höger (om du inte har några kommer den listan att vara tom).

Byt till ditt File Explorer Window – eller Finder på en Mac – där din ringsignal fortfarande ska vara markerad (eller se steget Hitta filen tidigare). Om den inte är markerad, klicka på den för att göra det.

Tryck på Ctrl+C på tangentbordet eller Kommando+C på en Mac för att kopiera filen.

Gå tillbaka till iTunes, klicka på Toner om det här avsnittet inte redan är markerat och tryck på Ctrl+V (Kommando+V på Mac) för att klistra in tonen.

Det som ska hända är att tonen kommer att visas i listan över toner och automatiskt synkroniseras med din iPhone på några sekunder.

Notera: du kan inte längre dra och släppa toner från ett Explorer-fönster till iTunes.

Mac-användare: Ibland visas inte ringsignaler i avsnittet Toner. Det finns två saker att prova här:

1- Radera ringsignalen “låt” i ditt iTunes Music-bibliotek (ta inte bort själva filen på din hårddisk – välj att behålla den när du uppmanas att göra det). Dubbelklicka sedan på .m4r-filen i Finder så ska den dyka upp i toner.

2- Om det inte fungerar, försök att flytta .m4r-filen utanför din iTunes-mapp på din hårddisk (till exempel till skrivbordet). Dubbelklicka sedan på den.

Relaterade Artiklar

Back to top button