Hur man ger feedback om Microsoft för Office-program

De flesta varumärken förnyar och utvecklar produkter baserat på feedback från sina användare. Således spelar kommentarer, förslag eller reaktioner en viktig roll för att avgöra om en produkt accepteras. Microsoft Office är starkt beroende av denna funktion. Detta hjälper utvecklare att få värdefulla insikter och ytterligare förbättra användbarheten av applikationer. Så, om du försöker hitta ett sätt att ge feedback på kontor för Microsoft så här gör du!

Skicka(Ge) granskning av kontor i Microsoft(Microsoft)

För Microsoft Det spelar ingen roll om reaktionerna är bra eller dåliga, hon har en tydlig policy att ta hänsyn till alla typer av feedback. Och det snabbaste sättet att föra dina kommentarer till företagets utvecklare är direkt från vilken applikation som helst. kontor .

 1. Öppna Office-programmet.
 2. Välj meny ” Fil”(fil) .
 3. Välj ett alternativ respons .(respons)
 4. Välj(Välj) ett lämpligt svar för att lämna din feedback.

Microsoft Office uppmuntrar till och med sina användare att ange sina e-postadresser ifall företaget behöver kontakta användare för förtydligande. De läser alla recensioner!

Om du har ett abonnemang Microsoft Office kör programmet kontor .

Från menyfliksområdet väljer du ” Fil”(Fil’) .

Sedan, från alternativen som visas i det vänstra sidofältet, välj alternativet ” Recension “.(respons)

Hur man ger feedback om Microsoft-program för Office

Välj nu lämplig knapp och fyll i formuläret.

När du trycker på jag har ett förslag(Jag har ett förslag) kommer du att omdirigeras till webbplatsen UserVoice , vilket gör det enkelt att se vad andra har föreslagit och rösta på deras idéer eller föreslå dina egna. Detta är tillämpligt för användare på engelska. För alla andra språk: om du klickar jag har ett förslag(Jag har ett förslag) , kommer du att se ett formulär som du kan fylla i.

Notera. Om parametern ” Recension(Feedback) ” är inte synlig för dig, det betyder att du använder en äldre version kontor . Vi rekommenderar att du uppdaterar Office till den senaste versionen. För mer information kan du besöka supportsidan kontor.

Relaterade läsningar(Relaterad läsning):

 • Så här skickar du feedback eller rapporterar Windows 11 till Microsoft.
 • Så här skickar du feedback eller rapporterar Windows 10 till Microsoft.

De flesta varumärken förnyar och utvecklar produkter baserat på användarnas feedback. Som sådana spelar kommentarer, förslag eller reaktioner en viktig roll för att avgöra om en produkt är godtagbar. Microsoft Office är beroende av denna funktion i stor utsträckning. Det hjälper utvecklarna att få värdefulla insikter och förbättra apparnas användbarhet ytterligare. Så om du försöker komma på ett sätt att ge feedback om Office till Microsoft, så här går det till!

Ge feedback om Office till Microsoft

För Microsoft spelar det ingen roll om reaktionerna är bra eller dåliga, det följer en tydlig policy för att ta emot alla typer av feedback. Och den snabbaste vägen för att få dina kommentarer till företagets utvecklares öron är direkt från alla Office-appar.

 1. Öppna en Office-app.
 2. Välj menyn.
 3. Välj alternativ.
 4. Välj ett lämpligt svar för att ge din feedback.

Microsoft Office uppmuntrar till och med sina användare att ange sina e-postadresser ifall företaget behöver kontakta användarna för förtydligande. De läser all feedback!

Om du har en Microsoft Office-prenumeration startar du en Office-app.

Från menyfliksområdet väljer du menyn ‘.

Välj sedan alternativet ” från alternativen som visas i det vänstra sidofältet.

Hur man ger feedback till Microsoft för Office-program

Välj nu en lämplig knapp och fyll i formuläret.

När du klickar hänvisas du till UserVoice-webbplatsen, som gör det enkelt att se vad andra har föreslagit och rösta på deras idéer – eller starta din egen. Detta är tillämpligt för användare på engelska. För alla andra språk, när du klickar på , ser du ett formulär som du kan fylla i.

Obs! Om alternativet Feedback inte är synligt för dig betyder det att du använder en äldre version av Office. Vi rekommenderar att du uppgraderar Office till den senaste versionen. För mer information kan du besöka Office-supportsidan.

relaterade läsningar:

 • Så här skickar du feedback eller klagar på Windows 11 till Microsoft.
 • Hur man skickar feedback eller klagar på Windows 10 till Microsoft.

Relaterade Artiklar

Back to top button