Hur man går in, loggar in och registrerar mig för mitt OurTime-konto

För närvarande finns det en mängd olika flirtappar och webbplatser men om du är änka, singel eller frånskild och över 50, finns det en app och webbplats som skapades med dig i åtanke; Denna dejtingsajt heter OurTime och har många funktioner. Det syftar också till att ge dig en ny chans till kärlek.

Att gå med i OurTime är gratis, det enda kravet är att vara över femtio och vilja träffa nya människor; I den här artikeln kommer vi att lära dig hur du går in, loggar in och registrerar dig för ett OurTime-konto .

Hur registrerar jag mig för OurTime?

Att registrera sig för OurTime är väldigt enkelt, men för att skapa ett konto måste du vara över 50, är ​​du yngre finns applikationer som t.ex. Badoo där du kan registrera dig gratis , Meetic eller Tinder, som har olika funktioner och intressen. .

 1. Skriv in URL www.ourtime.es i adressfältet i din webbläsare .
 2. Väl inne på dejtingsajten kommer du att se omslaget till OurTime där en coach frågar dig vad du letar efter? Du måste klicka på knappen för dina önskemål “Jag söker en man” eller “Jag söker en kvinna” för att starta registreringsprocessen.
 3. Nu måste du välja ditt kön och klicka på “Fortsätt”.
 4. Du måste ange din Födelsedatum och klicka på den gröna knappen med en pil för att fortsätta processen.
 5. Ange var du är och klicka på pilen.
 6. Skriv namnet du ska använda i OurTime och klicka på pilen.
 7. Gå in i ee-post som du ska associera till ditt OurTime-konto och klicka på pilen igen.
 8. Skapa en ord av passera minst 8 tecken och klicka på pilen igen.
 9. I den här delen av processen måste du svara på en fråga om OurTime, som är Var har du hört talas om OurTime?; För att ge ditt svar måste du klicka på “Välj” så kommer en meny upp där du ser en serie svar, välj ett av dem och klicka sedan på pilen.
 10. I detta steg måste du kryssa i de två första rutorna (obligatoriskt) där du ska intyga din ålder och ge ditt samtycke till OurTime för behandlingen av dina uppgifter; den tredje rutan är valfri om du vill ta emot erbjudanden eller kampanjer; klicka sedan på “Fortsätt”.
 11. OurTime-täckning kommer att dyka upp och välkomnar dig, i det här fönstret måste du klicka på den gröna “That’s it”-knappen för att fortsätta svara på några personliga frågor.
 12. Lägg till ett foto för din profil .
 13. Du måste nu svara på några frågor om vad du letar efter hos den andra personen, detta gör att OurTime kan föreslå kandidater som kan ha en affinitet med dig.
 14. Efter att ha svarat på alla dessa frågor kommer OurTime att berätta att din profil är komplett, klicka på “Följ på webben” för att fortsätta till din profil.
 15. Det är viktigt att du efter alla dessa steg kommer åt din e-post för att aktivera ditt konto, för detta måste du öppna e-postmeddelandet som OurTime skickade till dig och klicka på knappen “Skicka nu”. Med föregående klick, OurTime kommer att be dig logga in genom att ange din e-postadress och ditt lösenord av passera för att intyga att det är ett riktigt konto.

Steg för att logga in på ditt OurTime-konto

 1. Gå in på www.ourtime.es.
 2. Väl inne på plattformen, gå till det övre högra hörnet och klicka på den gröna knappen “Ansluta” .
 3. Du kommer omedelbart att se två rutor på skärmen, i den första behöver du gå in i mejla det du har registrerat dig på plattformen och i den andra rutan de Lösenord .
 4. Klicka slutligen på den gröna “Anslut”-knappen för att logga in på ditt konto.

OurTime-appen

Du kan använda OurTime från din smartphone genom att ladda ner appen från Google Play Var AppStore registrering är mycket lik webbversionen; Du måste ange ditt namn, egenskaperna som söks hos den andra personen och dina intressen, du måste även lägga till ett foto.

Att använda OurTime-appen eller webbplatsen för att skapa en profil är väldigt enkelt, det tar bara några minuter; senare kan du träffa många människor och starta konversationer om intressanta ämnen, beroende på vilket skede av ditt liv du befinner dig i.

Relaterade Artiklar

Back to top button