Hur man förhandsgranskar min Instagram-profil eller berättelser innan jag postar

Den enorma återhämtningen som detta sociala nätverk upplever de senaste månaderna är otrolig, nya funktioner har lagts till som har fräschat upp plattformen. Det är det utan tvekan än Instagram gick in i kampen för att locka nya följare och avsätta andra som redan har tid som favoriter. I nästa artikel kommer vi att ge stegen att följa förhandsgranska min Instagram-profil eller mina berättelser innan du postar.

Det är att siffrorna talar för sig själva och att miljontals användare intygar det, den stora förändringen som detta sociala nätverk har gjort har gjort att det kan kopplas till ett annat socialt nätverk som Facebook. Men tyvärr detta växande boom att ha ett konto på Instagram har tagit många användare utan att veta vad de ska göra, eftersom de inte är medvetna om användningen av vissa funktioner.

Vårt uppdrag är att se till att denna instruktion når dig på ett enkelt sätt och att du kan tillämpa den utan problem. I en tidigare artikel kunde vi visa dig hur enkelt det är att skicka eller skicka röstmeddelanden på Instagram. Men den här gången ska vi berätta hur man förhandsgranskar min instagramprofil eller berättelser innan jag postar.

Hur man förhandsgranskar min Instagram-profil eller berättelser innan jag postar

Det är välkänt att offentliga personer inom sport, musik eller film har sina konton på denna plattform, där du kan hitta deras bilder. Detta genererar naturligtvis miljontals besök på dessa konton. Men vi är inte de personligheter som har en arbetsgrupp vid sin sida som hjälper dem i deras publikationer.

Det är därför vi behöver ett sätt att se hur vår publicering kommer att bli innan den inte längre är vår, utan världen. Så P granska min Instagram-profil eller mina berättelser innan du postar skulle vara ett perfekt alternativ. Det är av denna anledning som vi kommer att utföra detta enkla trick med vår persondator.

Det är inte heller en applikation, vi kommer att använda en webbsida som kan hjälpa oss i vårt uppdrag gratis. Detta praktiska verktyg kallas Instagram-profilförhandsgranskare . Och med den kan vi se vår profil i realtid innan vi publicerar den, och sedan berättar vi stegen för att använda den.

Steg för att förhandsgranska min Instagram-profil eller berättelser innan du lägger upp

Den här sidan är utan tvekan fantastisk, eftersom den kommer att tillåta oss att se olika mönster i vår profil innan vi laddar ner den definitivt. Vi kan också visa meddelanden som berättelser vi vill dela med våra vänner. Och allt detta innan någon kan se det, så vi kan välja vad som blir perfekt att publicera.

Så när du går in på sidan måste du ange några uppgifter, dessa är ditt användarnamn, foto, kontobeskrivning. Du måste också lägga till bibliografin som vi har, och om vi har en webbsida, ange länken. Plattformen kommer att be oss om all nödvändig information för att kunna generera en förhandsgranskning av min profil eller Instagram-berättelser.

Efter att ha slutfört inmatningen av våra uppgifter kommer vi att gå in bilderna vi ska publicera och dessa kommer att visas på vår profil. Kom ihåg att alla dessa uppgifter som angetts kommer att bilda en virtuell presentation från vårt Instagramkonto. Av denna anledning är det viktigt att lägga till så mycket information som möjligt på vårt konto, så att det ser identiskt ut.

När vi lägger till bilder kan vi se dem och om vi inte gillar dem kan vi radera dem tills vi får den design som vi gillar mest. När vi har fått det förväntade resultatet kan vi kopiera det och sedan klistra in det på den riktiga Instagram-plattformen. Och det är att Vad punkt du lärde dig förhandsgranska min Instagram-profil eller mina berättelser innan du postar.

Relaterade Artiklar

Back to top button