Hur man flyttar eller överför en YouTube-kanal till ett varumärkeskonto

Vi använder ofta YouTube som en strategi för att marknadsföra vår verksamhet, för att få en fördel. Det är därför du bör veta väl vad är kraven för att tjäna pengar på en youtube-kanal? ; När denna punkt är tydlig är det praktiskt att lära sig hur flytta eller överföra en YouTube-kanal till ett varumärkeskonto . Sedan dess kommer vår verksamhet någon gång att växa.

Vi vill hjälpa dig så att du kan enkelt och lätt . Om du använder YouTube ofta kan du ha flera konton eller kanaler och inte vet hur du länkar dem. Det är därför Google har implementerat några lösningar så att konton kan länkas till varandra, även när de inte har något med det att göra.

Varumärkeskonto på Google

Ett Google Brand Account används för att tillåta flera användare för att hantera det från sina Google-konton . För att överföra eller flytta din YouTube-kanal till en annan kanal måste du också ha ett varumärkeskonto.

Vi vet att YouTube-kanaler som standard är kopplade till specifika konton och dessa kan vara:

 • Ett Google-konto som du behöver för att komma åt YouTube och kanalnamnet är konfigurerat som detsamma som kontot.
 • Ett varumärkeskonto som skiljer sig från det personliga Google-kontot.

  Genom att ha ett varumärkeskonto kan du använda olika Google-tjänster som Google Plus, Google My Business och YouTube.

När vi använder dessa tjänster gynnar det oss genom att vi kan skapa en onlinenärvaro för vår produkt eller tjänst. Utöver detta kan du ha ytterligare inkomster genom annonsering efter att du har skapat ett Google Adsense-konto för din YouTube-kanal .

Det är en verktyg mycket användbar för att skapa SEO och marknadsföra varumärkesspecialer . Med dessa tjänster får verksamheten eller varumärket hjälp att kommunicera, dela information och få kontakt med kunder och följare.

Steg för steg för att flytta eller överföra YouTube-kanal till varumärkeskonto

För att överföra en YouTube-kanal till ett varumärkeskonto påminner vi dig om att du måste vara det inloggad med ditt Google-konto . Nu förklarar vi stegen att följa:

 1. På YouTube-sidan, i det övre högra hörnet, måste du klicka på profilbilden.
 2. En meny kommer att visas där du måste klicka på “Inställningar”.
 3. Sedan på vänster sida av skärmen fortsätter du att välja “Avancerade inställningar” .
 4. När du har slutfört föregående steg väljer du “Flytta kanal till varumärkeskonto”.
 5. Google kommer att be dig att verifiera din identitet och du kan göra det på följande sätt:

  har.
  Användning av en säkerhetsnyckel.


  b.
  Skicka instruktioner till telefonen.


  mot.
  Med hjälp av en
  reservkod .

  D.
  Via sms.
 6. När identitetsverifieringen har utförts visas listan över konton som du ska göra överföringen till.
 7. Om kontot du väljer redan är kopplat till en YouTube-kanal måste du klicka på “Ta bort kanal”. Du måste ta hänsyn till att genom att utföra den här åtgärden kommer allt ditt innehåll att raderas permanent.
 8. Du bör kontrollera hur kanalen kommer att se ut efter att överföringen är klar.
 9. När du är säker på överföringen klickar du på » Vidarebefordra kanal» .

I överföringen, a en del av innehållet kan inte överföras . Men det inkluderar meddelanden du har skickat, kommentarer du har gjort och tagit emot, automatiska filter för communityinställningar och till och med verifieringsmärken; Med andra ord, du behöver åtminstone inte kolla din YouTube-kanal igen .

På ett enkelt och smidigt sätt har du lyckats flytta eller flytta din YouTube-kanal till ett varumärkeskonto. Vi hjälper dig gärna och vi hoppas att du fortsätter att besöka vår sida och att du kan fortsätta att fördjupa dina kunskaper.

Relaterade Artiklar

Back to top button