Hur man flyttar eller importerar Access-data till Excel

Microsoft Access är det bästa verktyget för dem som vill skapa och hantera databaser, och det finns förmodligen inget bättre. Nu kan det komma en tid då en person kanske vill exportera sin information Tillgång i Microsoft excel är det möjligt?

Importera(Importera) data från Access Data-databaser(Åtkomst till databas) i excel

Det enkla svaret på det är ett rungande ja, och lyckligtvis för dig var vi på väg att diskutera hur vi skulle få jobbet gjort på bästa och enklast möjliga sätt. Björn(Tänk på) vi använder Tillgång och excel från Microsoft Office 365 , så om du använder en äldre version kan saker och ting fungera annorlunda. Så öppna kalkylbladet excel och:

  1. Välj menyn Data
  2. Nästa klick “För att få data”.(Hämta data)
  3. Välja från databasen(Från databasen)
  4. Klick ” Från en Microsoft Access-databas.”(Från Microsoft Access Database)
  5. Lägg till information om tillgång(Tillgång till excel .

Låt oss prata om detta från en mer detaljerad synvinkel.

Välj menyn Data

Det första du behöver göra är att se till att din Microsoft-fil är det Tillgång sparas på din dators hårddisk. Spring därifrån Microsoft excel och se till att klicka på avsnittet band(Band) med inskription Data .

Det är väldigt viktigt att du klickar på “Data” och inget annat, så tänk på det innan du går vidare.

Klick(Klick) ” Från en Microsoft Access-databas.”(Från Microsoft Access Database)

Så nästa sak du behöver göra är att välja var du vill samla in din data från. Eftersom vi pratar om Microsoft Access måste du klicka på ” Skaffa sig(Hämta) data” som visas i bilden ovan.

När du har gjort detta val klickar du på ” Från databasen(Från databas)”, sedan “Från Microsoft Access-databaser(Microsoft Access Database)” som finns i rullgardinsmenyn.

Lägg till information om tillgång(Åtkomst) till Excel

Efter att du har gjort det vi har beskrivit ovan bör du se ett litet fönster visas i Microsoft excel . Använd den för att hitta och välja en fil Tillgång , och omedelbart efter att ha öppnat ett nytt fönster visas. Se till att klicka på en av tabellerna till vänster i fönstret, klicka sedan på knappen nedan som säger ” Ladda ner(Ladda) » .

När detta är gjort ska informationen automatiskt visas i ditt dokument. excel . Fortsätt därifrån och spara det för framtida referens.

Microsoft Access är det primära verktyget för dem som vill skapa och hantera en databas, och utan tvekan finns det ingen bättre. Nu kan det komma en tid då en person kanske vill exportera sin åtkomstinformation till Microsoft excelså är det möjligt?

Importera Access-data till Excel

Importera data från Access Database till Excel

Det enkla svaret på det är ett rungande ja, och lyckligtvis för dig, tänkte diskutera hur du får jobbet gjort på bästa och enklaste sätt. Tänk på att vi använder Access och Excel från Microsoft Office 365, så om du använder en äldre version kanske saker och ting inte fungerar på samma sätt. Så öppna ett Excel-kalkylblad och:

  1. Välj menyn Data
  2. Klicka sedan på
  3. Välj
  4. Klicka på
  5. Lägg till din åtkomstinformation i Excel.

Låt oss prata om detta ur ett mer detaljerat perspektiv.

Välj menyn Data

Det första du vill göra här är att se till att din Microsoft Access-fil är sparad på din dators hårddisk. Därifrån, starta upp Microsoft Excel och se till att klicka på avsnittet på menyfliksområdet som säger Data.

Det är väldigt viktigt att du klickar på Data och inget annat, så tänk på det innan du går vidare.

Klicka på Från Microsoft Access Database

OK, så nästa sak du vill göra här är att välja var du vill samla in din data från. Eftersom vi pratar om Microsoft Access kommer du att behöva klicka på Hämta data som visas i bilden ovan.

Efter att ha gjort det valet, gå vidare och klicka på Från databas, sedan Från Microsoft Access Database som finns via rullgardinsmenyn.

Lägg till din åtkomstinformation i Excel

När du har gjort det vi har lagt ut ovan bör du se ett litet fönster i Microsoft Excel. Använd den för att hitta och välja din Access-fil, och direkt efter att du har öppnat kommer ett annat fönster upp. Se till att klicka på ett av borden via den vänstra sidan av fönstret och tryck sedan på knappen nedan som säger Ladda.

När det är gjort ska informationen automatiskt visas i ditt Excel-dokument. Därifrån, fortsätt och spara det för framtida referenser.

Relaterade Artiklar

Back to top button