Hur man flyttar Chrome-adressfältet till botten av skärmen

Google Chrome är den mest använda webbläsaren när du letar efter någon form av information. Detta kan dock vara svårt om du vill utföra surfuppgifter med en hand, eftersom webbläsarens adressfält Krom är överst som standard. För att komma till adressfältet längst upp behöver du antingen långa tummar eller Du kan enkelt flytta adressfältet i krom till botten av webbläsaren för din bekvämlighet.(du kan enkelt flytta adressfältet i Chrome till botten av webbläsaren för din bekvämlighet.)

Google Chrome introducerade en ny funktion för att flytta Chromes adressfält till botten, eftersom många användare upplevde problem när de försökte komma åt adressfältet med en hand. Nu kan du enkelt komma åt adressfältet från botten av din smartphones skärm utan att behöva sträcka ut tummarna för att komma till adressfältet Google Chrome. Därför, för att hjälpa dig, har vi kommit på ett sätt att Det är enkelt att flytta Chromes adressfält till botten av skärmen.(flytta enkelt Chrome-adressfältet till botten av skärmen.)

Hur man rör sig krom adressfält(Chrome adressfält) i lägre(nedre) delen av skärmen

Procedur för att flytta adressfältet i krom till botten av telefonskärmen Android är ganska enkelt. (Android) Innan du fortsätter med proceduren bör du dock läsa varningen om webbläsarens experimentfunktion. Det finns en möjlighet att du kan förlora sparad data, eller så kan det vara problem med din säkerhet eller integritet.

Du kan följa stegen nedan för att flytta adressfältet Krom längst ner på skärmen:

1. Öppna Chrome webbläsare(Chrome-webbläsaren) på din Android-smarttelefon.

2. In adressfält(adressfält) i Chrome-webbläsaren, ange ” chrome://flags ” och tryck ” Inmatning(Enter) ” eller ikon ” Sök “.(Sök)

skriv

3. Efter att ha gått in chrome://flags du kommer att omdirigeras till experimentsidan(Experimentsida) webbläsare. Du kan granska den experimentella varningen innan du fortsätter.

du kommer att omdirigeras till webbläsarexperimentsidan.

4. I det här steget behöver du hitta sökrutan(lokalisera sökrutan) på sidan, skriv ” duo krom(Chrome duett)” och tryck Stiga på.

du måste hitta sökrutan på sidan, skriva

5. Nu Välj(välj) duett Chrome från sökresultat(Chrome duett från sökresultaten) och klicka på standard(standard) för att öppna rullgardinsmenyn(rullgardinsmenyn) .

6. I rullgardinsmenyn ser du flera alternativ som ” Ingår(Aktiverad)” och ” hem-sök-dela(Home-search-share)”, som är nästan desamma eftersom de har samma knappkonfiguration: Hem, Sök och Dela. Däremot har Hem-sök-fliken en annan knappkonfiguration, där knappen Dela ersätts med en knapp för att se alla öppna flikar. Inställningen “NewTab-search-share” är densamma som “Enabled”-inställningen, med en liten skillnad i platsen för den nya flikknappen och den första ikonen.

I rullgardinsmenyn ser du flera alternativ | Hur man flyttar ner Chromes adressfält

7. Du kan Välj ett alternativ(avgör alternativet enligt dina önskemål)

8. När du har bestämt dig för platsen för knapparna måste du välja alternativet ” Omstart(Återlansera) ‘bottom to applicera förändringar(tillämpa ändringarna) .

9. Slutligen kan du omstart (Omstart)Krom för att kontrollera om du lyckades flytta adressfältet Krom långt ner.

Du kan enkelt följa stegen ovan för att flytta ned Chromes adressfält. Men om du inte är nöjd med dessa nya ändringar kan du alltid flytta tillbaka Chromes adressfält till standardinställningarna.

Hur man rör sig krom adressfält(Chrome adressfält) i topp(Övre) delen av skärmen

Efter att ha ändrat adressfältet Krom från standardplatsen längst ned på skärmen kan du alltid återgå till standardinställningarna. Vi förstår att det kan ta lite tid att vänja sig vid det nya adressfältet längst ner, så vi har listat de steg du kan följa för att flytta tillbaka adressfältet i Chrome till toppen av skärmen:

1. Öppna Google Chrome, ange Chrome://flaggor i URL-fältet och tryck på Retur.

du kommer att omdirigeras till webbläsarexperimentsidan. | Hur man flyttar ner Chromes adressfält

2. Nu måste du skriva ” Chrome Duet » i sökrutan högst upp på sidan.

du måste hitta sökrutan på sidan, skriva

3. Klick(Klicka på) Chrome duo rullgardinsmenyn och välj alternativet Efter standard (Krom)»(standard) .

4. Klicka slutligen på ” Omstart(Relansera)” längst ned på sidan för att tillämpa de nya ändringarna.

5. Du kan starta om google chrome(starta om Google Chrome) för att kontrollera adressfältet Krom flyttat upp igen.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Vi hoppas att artikeln var användbar och att du enkelt kunde flytta adress(Chrome-adress) Chrome linje ner för din bekvämlighet. Med adressfältet längst ner kan du enkelt använda webbläsaren Chrome med en hand.

Google chrome är den mest använda webbläsaren när du letar efter lite information. Det kan dock vara utmanande om du vill utföra dina uppgifter att bläddra information med en hand, eftersom adressfältet i webbläsaren Chrome är överst som standard. För att nå adressfältet längst upp behöver du antingen långa tummar, eller

Google Chrome introducerade en ny funktion för att flytta krom adressfältet till botten eftersom många användare stötte på problem när de försökte komma åt adressfältet med en hand. Nu kan du enkelt komma åt adressfältet från botten av din smartphones skärm utan att behöva sträcka ut tummarna för att nå adressfältet i Google Chrome. Därför, för att hjälpa dig, har vi kommit på hur du kan

Flytta chrome adressfält

Hur man flyttar Chrome-adressfältet till botten av skärmen

Proceduren för att flytta krom adressfältet till botten av din Android-telefonskärm är ganska enkel. Men innan du går vidare med proceduren, se till att du läser varningen om webbläsarens experimentfunktion. Det finns risker att du förlorar dina sparade data, eller så kan det uppstå problem med din säkerhet eller integritet.

Du kan följa dessa steg för att flytta Chromes adressfält till botten av skärmen:

1. Öppna Chrome webbläsare på din Android-smarttelefon.

2. I adressfält i webbläsaren Chrome, skriv ‘chrome://flags‘ och tryck på Stiga på eller den Sök ikon.

skriv

3. När du har skrivit chrome://flagskommer du att omdirigeras till Experimentsida av webbläsaren. Du kan gå igenom den experimentella varningen innan du fortsätter.

du kommer att omdirigeras till experimentsidan i webbläsaren.

4. I det här steget måste du hitta sökrutan på sidan för att skriva’Chrome Duet‘och tryck Stiga på.

du måste hitta sökrutan på sidan för att skriva

5. Nu Välj och tryck på standard knappen för att hämta rullgardinsmenyn.

6. I rullgardinsmenyn ser du flera alternativ som ‘Aktiverad‘ och ‘hem-sök-dela,’ som är ungefär samma eftersom de har samma knappkonfiguration som är hem, sök och dela. Men “Hem-sök-fliken” har en annan knappkonfiguration, där dela-knappen ersätts med en knapp för att visa alla öppna flikar. Alternativet ‘NewTab-search-share’ liknar alternativet ‘Enabled’, med en liten skillnad i placeringen av den nya flikknappen och den första ikonen.

I rullgardinsmenyn ser du flera alternativ | Hur man flyttar Chrome-adressfältet till botten

7. Du kan bestäm alternativet enligt dina önskemål av knapparrangemangen för det nedre adressfältet.

8. Efter att ha bestämt knapparrangemanget måste du välja alternativet ‘Starta om‘ längst ner till tillämpa ändringarna.

9. Slutligen kan du Omstart Chrome för att kontrollera om du kunde flytta Chromes adressfält till botten.

Du kan enkelt följa stegen ovan för att flytta adressfältet i krom till botten. Men om du inte är bekväm med dessa nya ändringar kan du alltid flytta krom adressfältet till standardinställningarna.

Hur man flyttar Chrome-adressfältet till toppen av skärmen

Efter att ha ändrat Chrome-adressfältet från standardplatsen till botten av skärmen kan du alltid gå tillbaka till standardinställningarna. Vi förstår att det kan ta lite tid att vänja sig vid det nya adressfältet längst ner, varför vi har listat stegen som du kan följa för att flytta tillbaka adressfältet i krom till toppen av skärmen:

1. Öppna Google Chrome och skriv Chrome://flaggor i URL-fältet och tryck på Enter.

du kommer att omdirigeras till experimentsidan i webbläsaren. | Hur man flyttar Chrome-adressfältet till botten

2. Nu måste du skriva”Chrome Duet‘ i alternativet sökflaggor högst upp på sidan.

du måste hitta sökrutan på sidan för att skriva

3. Klicka på Chrome-duettens rullgardinsmeny och välj alternativet ‘Standard.’

4. Klicka slutligen på ‘Starta om‘ knappen längst ned på sidan för att tillämpa de nya ändringarna.

5. Du kan starta om Google Chrome för att kontrollera att Chrome-adressfältet flyttas till toppen igen.

Rekommenderad:

Vi hoppas att artikeln var insiktsfull och att du enkelt kunde flytta Chromes adressfält till botten för din bekvämlighet. Med adressfältet längst ner kan du enkelt använda din Chrome-webbläsare med en hand.

Relaterade Artiklar

Back to top button