Hur man får tillbaka spelet på Steam

Du kanske har haft erfarenhet av att köpa in en annons för ett kommande spel, bara för att köpa det och bli besviken direkt. Oavsett(Oavsett) om varför spelet inte levererades till dig, kanske du vill få en återbetalning på Steam för spelet.

Ånga du har möjlighet att skicka in en begäran om återbetalning om du känner att du inte vill behålla spelet du köpte. Det finns dock några saker du behöver veta om du vill få tillbaka dina pengar via Ånga . Om du inte vet hur du får tillbaka dina pengar Ånga här är allt du behöver veta.

När kan du begära en återbetalning på Steam(När du kan begära en återbetalning på Steam)

Det finns några villkor som måste uppfyllas innan du kan kvalificera dig för återbetalning från Ånga . för det första(Först) måste du begära en retur inom 14 dagar efter köpet. Du har också bara mindre än 2 timmars speltid med spelet.

Ånga säger att även om du inte helt uppfyller dessa krav kan du fortfarande begära återbetalning. Det är dock mycket mer sannolikt att du får det om du uppfyller dessa krav.

Om en Ånga upptäcker att du missbrukar återbetalningssystemet genom att returnera pengar för många gånger eller på annat sätt använda systemet för personlig vinning, kan du blockeras från att göra anspråk på en återbetalning.

Hur man begär en återbetalning på Steam(Hur man begär en återbetalning på Steam)

För att begära återbetalning i Ånga gör följande:

 1. Gå till help.steampowered.com(help.steampowered.com) och logga in med ditt Steam-konto.
 1. Rulla ned och välj “Inköp(Inköp) » .

 1. Steam visar din köphistorik för de senaste sex månaderna. Eventuella köp i det förflutna kommer med största sannolikhet inte att returneras. Välj(Välj) vilket köp du vill returnera här.
 1. Efter att ha valt ett köp i sektionen Vad är problemet med detta köp? (Vilket problem har du med det här köpet?) välj Jag vill lämna tillbaka pengarna(Jag skulle vilja ha en återbetalning).

 1. Välj på nästa skärm Jag vill begära en återbetalning(Jag vill begära en återbetalning) . Efter det kommer ett förfrågningsformulär upp.

 1. Fyll i(Fyll i) det här formuläret, ange orsaken till returen och en kort beskrivning av problemet du upplever med spelet, om tillämpligt.
 1. När du har slutfört din begäran om återbetalning bör du få en bekräftelse via e-post.

Efter att din återbetalning har godkänts kan det ta upp till en vecka innan dina pengar visas i din plånbok Ånga eller på ett bankkonto. Så håll ett öga på ditt konto för att se till att du ser återbetalningen.

Hur man returnerar en förbeställning(Hur man återbetalar en förbeställning)

Om du förbeställt spelet igenom Ånga men ändrade sig sedan Ånga kommer att tillåta dig att få en återbetalning för din förbeställning när som helst innan spelet släpps. Om förbeställningen gjordes för mer än tre månader sedan kanske du inte kan få en återbetalning till din bank, men Ånga kan ge dig lån Steam plånbok.

För att få en återbetalning för en förbeställning kan du följa samma steg som för att återbetala ett spel, men den här gången väljer du den förbeställning du vill ha återbetalning för.

Hur man returnerar en gåva(Hur man återbetalar en gåva)

Om du vill ha en återbetalning för spelet Ånga som du har skänkt till någon annan, måste personen som tog emot spelet initiera en begäran om återbetalning om de redan har löst in det. Om de inte har gjort det kan köparen lämna in förfrågan själv.

Om gåvan redan har lösts in kan gåvomottagaren initiera en återbetalning genom att följa stegen i föregående avsnitt för återbetalning av spelet. Så här ska mottagaren återbetala gåvan innan den löser in den:

 1. Gå till help.steampowered.com(help.steampowered.com) på ditt konto och välj ” Spel”, “Program” etc.(Spel, programvara, etc.) d .

 1. Välj ett begåvat spel och välj sedan “Det här är inte vad jag förväntade mig”(Det var inte vad jag förväntade mig).

 1. Välj Jag vill begära en återbetalning för denna gåva(Jag skulle vilja begära en återbetalning för denna gåva) .

 1. Markera rutan bredvid Tillåt den ursprungliga köparen av denna gåva att begära en återbetalning(Tillåt den ursprungliga köparen av denna gåva att begära en återbetalning) . Spelet kommer att tas bort från mottagarens konto.

Efter att gåvomottagaren har slutfört dessa steg kan spelköparen nu skicka in en återbetalningsbegäran för spelet via sitt konto genom att följa samma steg som i föregående avsnitt.

Tänk på att samma regler gäller för begåvat spel. Det vill säga köpet måste göras inom 14 dagar, och mottagaren av gåvan får inte ha mer än 2 timmars speltid i spelet (speltid på spelet) .

Hur man returnerar ett spel för dess försäljningspris(Hur man återbetalar ett spel för dess försäljningspris)

Steam anser inte att det missbrukar återbetalningssystemet för att få en återbetalning för ett spel och sedan återköpa det till försäljningspriset. Försäljningen måste dock ske inom 14 dagar efter köp av spelet, eftersom du endast kan få återbetalning för spel som köpts inom den tidsperioden.

Du har också bara två timmars speltid som du tänker returnera och återköpa. Detta är dock inte en hård och snabb regel, så det är värt att prova och se om det får dig tillbaka Ånga pengar. Du kan ange i avsnittet ” Anteckningar(Anmärkningar) » begär en återbetalning för att spelet började säljas efter att du köpte det och du skulle vilja köpa det igen.

För att göra detta behöver du bara begära en återbetalning för spelet och se till att det är kvalificerat. Efter att dina pengar har returnerats kan du återköpa spelet med rabatt. Du kan följa stegen ovan för att returnera spel för att göra det.

Återbetalning för Steam-spel(Återbetalning av ett spel på Steam)

Steam är ganska slappa med sin återbetalningspolicy, och de gör det för att säkerställa att det inte finns någon risk när man köper nya spel. Detta är en bra praxis, eftersom många spel kan få mycket hype, (skapa mycket hype) och sedan inte leverera efter release.

Om ditt spel uppfyller kraven Ånga och du inte missbrukar återbetalningssystemet bör du inte ha några problem med att få en återbetalning för att spela in Ånga och du kan må bättre av att köpa nya spel med vetskapen om att det är en så enkel process om det behövs.

Kanske har du haft en upplevelse där du köpte in dig på hypen av ett kommande spel, bara för att köpa det och direkt bli besviken. Oavsett varför spelet inte levererade för dig kan du vara intresserad av att få en återbetalning på Steam för spelet.

På Steam har du möjlighet att skicka in en begäran om återbetalning om du känner att du inte vill behålla ett spel du köpt. Det finns dock några saker du behöver veta om du vill ha en återbetalning via Steam. Om du inte vet hur du får en återbetalning på Steam, här är allt du behöver veta.

När du kan begära en återbetalning på Steam

Det finns några kvalifikationer du måste uppfylla innan du kan förvänta dig en återbetalning från Steam. Först måste du begära en återbetalning inom 14 dagar efter att du köpt den. Du har också bara mindre än 2 timmars speltid med spelet.

Steam säger att även om du inte uppfyller dessa krav exakt kan du fortfarande begära en återbetalning. Det är dock mycket mer sannolikt att du får en om du uppfyller dessa krav.

Om Steam upptäcker att du missbrukar återbetalningssystemet genom att återbetala för många gånger eller på annat sätt använda systemet för någon form av personlig vinning, kan du bli blockerad från att begära återbetalningar.

Hur man begär en återbetalning på Steam

Följ dessa steg för att begära en återbetalning på Steam:

 1. Gå till help.steampowered.com och logga in på ditt Steam-konto.
 1. Rulla ned och välj Inköp.

 1. Steam visar din inköpshistorik från de senaste sex månaderna. Eventuella köp längre fram kommer sannolikt inte att återbetalas. Välj vilket köp du vill återbetala här.
 1. Efter att ha valt köp, under Vad har du för problem med detta köp? Välj Jag skulle vilja ha en återbetalning.

 1. Välj på nästa skärm Jag vill begära en återbetalning. Begäran kommer då upp.

 1. Fyll i det här formuläret genom att välja orsaken till en återbetalning och en kort beskrivning av vilket problem du har med spelet om det behövs.
 1. När du har slutfört din begäran om återbetalning bör du få en bekräftelse via e-post.

När din återbetalning har godkänts kan det ta ungefär en vecka innan dina pengar visas i din Steam-plånbok eller bankkonto. Så håll ett öga på ditt konto för att se till att återbetalningen visas.

Så här återbetalar du en förbeställning

Om du har förbeställt ett spel via Steam men sedan ändrar dig, låter Steam dig återbetala en förbeställning när som helst innan spelet släpps. Om förbeställningen gjordes för mer än tre månader sedan, kanske du inte kan få en återbetalning tillbaka till din bank, men Steam kan ge dig Steam Wallet-krediter.

För att återbetala en förbeställning kan du följa samma steg ovan för att återbetala ett spel, förutom att den här gången väljer den förbeställning du vill ha återbetalning för.

Hur man återbetalar en gåva

Om du vill återbetala ett Steam-spel som du gav till någon annan, måste personen som tog emot spelet initiera återbetalningsbegäran om de redan har löst in det. Om de inte har gjort det kan köparen lämna in förfrågan själv.

Om gåvan redan har lösts in kan gåvomottagaren initiera återbetalningen genom att följa stegen i föregående avsnitt för att återbetala ett spel. Så här ska mottagaren återbetala gåvan innan den löser in den:

 1. Gå till help.steampowered.com på deras konto och välj Spel, programvara etc.

 1. Välj spelet som har blivit begåvat och välj sedan Det är inte vad jag förväntade mig.

 1. Välj Jag vill begära en återbetalning för denna gåva.

 1. Markera rutan bredvid Tillåt den ursprungliga köparen av denna gåva att begära en återbetalning. Spelet kommer att tas bort från mottagarens konto.

Efter att gåvomottagaren följt dessa steg kan köparen av spelet nu skicka in en återbetalningsbegäran för spelet via sitt konto med samma steg som i det sista avsnittet.

Tänk på att samma regler gäller för det begåvade spelet. Det vill säga att köpet ska ha gjorts inom 14 dagar, och presentmottagaren ska inte ha mer än 2 timmars speltid på spelet.

Hur man återbetalar ett spel för dess försäljningspris

Steam anser inte att det är ett missbruk av återbetalningssystemet att få en återbetalning för ett spel och sedan köpa det igen för försäljningspriset. Försäljningen kommer dock att ha behövt ske inom 14-dagarsperioden efter att du köpte spelet, eftersom du bara kan återbetala spel du köpt inom den tidsperioden.

Du har också bara två timmars speltid på spelet som du tänker återbetala och återköpa. Detta är dock inte en svår och snabb regel så det är fortfarande värt det att försöka se om Steam kommer att återbetala dig. Du kan gå in i anteckningar avsnitt av återbetalningsbegäran att spelet började säljas efter att du köpte det och du vill köpa det igen.

För att göra detta behöver du bara begära en återbetalning för spelet och se till att det uppfyller kraven. När du är återbetald kan du återköpa spelet på rea. Du kan följa stegen ovan för att återbetala spel för att göra detta.

Återbetalning av ett spel på Steam

Steam är ganska slappa med sin återbetalningspolicy, och de gör detta för att främja en riskfri känsla när de köper nya spel. Detta är en bra praxis eftersom många spel kan få en hel del hype och sedan underleverans när de släpps.

Så länge ditt spel uppfyller Steams krav och du inte överanvänder återbetalningssystemet bör du inte ha några problem med att återbetala ditt spel på Steam, och du kan må bättre av att köpa nya spel med vetskap om att det är en så enkel process om det behövs.

Relaterade Artiklar

Back to top button