Hur man får pengar på PayPal

Paypal är känt som ett säkrare alternativ till kreditkort när det kommer till att betala för saker. Det är dock också ett bra sätt att ta emot pengar, särskilt när du behöver ta emot pengar från någon i ett annat land där en banköverföring skulle vara dyr och ta för lång tid. Om du har ett konto PayPal och du vill veta hur du får pengar, här är de viktigaste sätten.

Ta emot pengar via e-post

Vilken användare som helst PayPal kan skicka pengar till en e-postadress. PayPal kommer att kreditera(PayPal) belopp som skickas till kontot som är kopplat till denna e-postadress. Intressant(Intressant nog) att en person ännu inte är skyldig att ha ett konto PayPal .

Om de inte har det får de ett mail om att pengar har skickats till dem. Nu måste mottagaren öppna ett konto PayPal och ställ in den. Då blir saldot tillgängligt.

Skickar någon länk till Paypal.me

Vid något tillfälle PayPal insåg att alla inte är bekväma med att skicka sina e-postadresser till främlingar för att få pengar. När allt kommer omkring öppnar våra e-postadresser oss för spam, bedrägerier och andra bus.

Det var därför de lade till länken Paypal.me . Detta är en unik länk som gör att alla som klickar på den kan skicka pengar till ditt konto PayPal . Konfigurera PayPal.me-länken(PayPal.me) mycket enkelt:

 1. Gå till https://www.paypal.com/paypalme/

 1. Välj länk ” Skapa din PayPal.Me»(Skapa din PayPal.Me-länk) .
 2. Logga in(Logga) till ditt konto PayPal eller skapa den om det behövs.
 3. Du kommer att få en unik länk.

När du väl har fått din unika länk är det lika enkelt att få pengar som att kopiera texten och skicka den till någon på något sätt som passar dig. Bara(Bara) kom ihåg att du måste berätta beloppet för personen utanför PayPal .

PayPal-länkar(PayPal.me) är också användbara för att ställa in en enkel donationsmetod. Du kan till exempel lägga till en länk till din profil på Twitter(Twitter) så att följare och fans kan släppa några dollar snabbt.

Funktionsanvändning begäran(Request Function) för att ta emot pengar

Du kan begära pengar på din sida eller app PayPal. Vi kommer att använda webbplatsen här, men stegen i appen är desamma.

 1. Logga in PayPal .
 2. Välj Skicka och begär(Skicka och begär) .

 1. Gå till fliken “Ansökan”(Fliken Begäran) .

 1. Stiga på namn(namn) , E-postadress(e-postadress) eller telefon nummer(mobilnummer) till den du vill begära pengar från.

 1. Bekräfta din kontaktinformation och välj Ytterligare(Nästa) .
 2. Stiga på belopp(belopp) du vill begära.
 3. Lägg till(Lägg till) en förklarande not, om tillämpligt.

 1. Klick knapp Begär betalning(Knappen Begär en betalning) .

Du kommer att få ett mejl med en sammanfattning av betalningsförfrågan. Personen eller enheten kommer att få ett liknande meddelande och kan sedan helt enkelt klicka på den medföljande länken för att betala dig.

Begäran om pengar med ett konto

Även om det är ganska bekvämt att skicka pengar mellan vänner eller familj med standardmetoden för begäran om pengar, kan du behöva skicka en faktura om du försöker få betalt för ett jobb eller såld produkt. Den goda nyheten är att PayPal har ett robust inbyggt faktureringssystem. Du behöver alltså inte använda separat programvara för att skapa, underhålla eller skicka fakturor.

 1. Logga in på PayPal.
 2. Fliken “Begäran”.(Fliken Begäran) välj “Skapa ett konto(Skapa en faktura) » .

 1. Fyll i(Fullständig) fakturaformulär med din relevanta information.

 1. Om du är nöjd med fakturan, klicka på ” Skicka”, och (skicka)PayPal skickar den till de mottagare du angett.

Du får även ett e-postmeddelande om att du har skickat in en faktura. Du kan även skicka om fakturan som en påminnelse.

PayPal-saldon och banköverföringar

Så fort du har ett tillgängligt saldo på ditt konto PayPal du måste hitta ett sätt att använda de pengarna. De flesta onlineförsäljare accepterar PayPal så om du vill spendera dina pengar på säljaren behöver du inte göra något mer.

Men om du vill att dina pengar ska finnas på ett delat bankkonto måste du länka ett lämpligt konto. Du kan göra detta genom att välja ” Anslut bank” in(Länka en bank) avsnitt ” Plånbok(plånbok)” och sedan tillhandahålla PayPal dina bankuppgifter. Om det rensas kan du överföra ditt saldo PayPal till ditt lokala bankkonto med funktionen borttagning .(Dra tillbaka)

Om du inte visste, behöver du inte ha en balans PayPal att köpa varor online. PayPal kommer att fakturera dig med en betalningsmetod (som ett kreditkort) som du har och fungerar som en säker mellanhand. Så känn dig inte skyldig att lämna pengar kvar PayPal-balans(PayPal-balans) .

PayPal-alternativ

Fastän PayPal är en av de största och mest pålitliga tjänsterna för att överföra pengar online, speciellt utomlands, det finns flera andra alternativ. Att hitta ett alternativ är vettigt om PayPal fungerar inte i ditt land. Du kan också få lägre avgifter från andra tjänster, beroende på var i världen du befinner dig.

Venmo tillhör PayPal och har blivit en av de mest populära sociala betalningsapparna som finns tillgängliga idag. Venmo perfekt för när du och dina vänner vill dela restaurangräkningar eller på annat sätt föra över pengar utan att använda kontanter.

Payoneer är en annan bra global lösning. Du kan beställa ett kort för att göra onlineköp från ditt saldo payoneer. Dessutom kan du ta emot pengar via ett av flera internationella bankkontonummer och direkt från andra konton. payoneer.

Slutligen är Skrill ett annat alternativ PayPal . Den största nackdelen är att det inte är så utbrett som PayPal men om allt du vill ha är ett sätt att få pengar och överföra dem till ditt bankkonto, bör det finnas på din lista.

Paypal är känt som ett säkrare alternativ till kreditkort när det kommer till att betala för saker. Det är dock också ett bra sätt att ta emot pengar, särskilt när du behöver ta emot pengar från någon i ett annat land, där en banköverföring skulle vara dyr och ta alldeles för lång tid. Om du har ett PayPal-konto och vill veta hur du tar emot pengar, här är de primära metoderna.

Ta emot pengar via e-postadress

Alla PayPal-användare kan skicka pengar till en e-postadress. PayPal kommer att kreditera kontot som är kopplat till den e-postadressen med det skickade beloppet. Intressant nog behöver personen inte ha ett PayPal-konto ännu.

Om de inte har en, kommer de att få ett e-postmeddelande om att de har fått pengar. Nu måste mottagaren öppna ett PayPal-konto och konfigurera det. Saldot blir då tillgängligt.

Skicka en Paypal.me-länk till någon

Vid något tillfälle kom PayPal på att inte alla är coola med att skicka sina e-postadresser till främlingar för att få pengar. Våra e-postadresser öppnar oss trots allt för skräppost, bedrägerier och andra obehag.

Det är därför de lade till Paypal.me-länken. Det är en unik länk som låter alla som klickar på den skicka pengar till ditt Paypal-konto. Det är enkelt att skapa en PayPal.me-länk:

 1. Gå till https://www.paypal.com/paypalme/

 1. Välj Skapa din PayPal.Me-länk.
 2. Logga in på ditt PayPal-konto eller skapa ett vid behov.
 3. Du kommer att få en unik länk.

När du väl har fått din unika länk är det lika enkelt att ta emot pengar som att kopiera texten och skicka den till någon med vilken metod du vill. Kom bara ihåg att du måste kommunicera beloppet till personen utanför PayPal.

PayPal.me-länkar är också användbara för att skapa en enkel donationsmetod. Du kan till exempel lägga till länken till din Twitter-profil så att följare och fans snabbt kan släppa några dollar.

Använda Begär funktionen för att ta emot pengar

Du kan begära pengar från din PayPal-sida eller app. Vi kommer att använda webbplatsen här, men stegen i appen är desamma.

 1. Logga in PayPal.
 2. Välj skicka och begära.

 1. Byt till Fliken Begäran.

 1. Skriv namn, e-postadresseller mobilnummer av den person du vill begära pengar från.

 1. Bekräfta kontaktinformationen och välj Nästa.
 2. Gå in i belopp du vill begära.
 3. Lägg till en förklarande not om tillämpligt.

 1. Välj Begär en betalningsknapp.

Du får ett e-postmeddelande med en sammanfattning av betalningsförfrågans uppgifter. Personen eller enheten kommer att få ett liknande meddelande och kan sedan helt enkelt följa en inkluderad länk för att betala dig.

Begär pengar med en faktura

Även om det är helt okej att skicka pengar mellan vänner eller familj med standardmetoden för begäran om pengar, kan du behöva skicka in en faktura om du försöker få betalt för arbete eller en såld produkt. Den goda nyheten är att PayPal har ett robust inbyggt faktureringssystem. Så du behöver inte använda separat programvara för att göra, underhålla eller skicka fakturor.

 1. Logga in på PayPal.
 2. Under Fliken BegäranVälj Skapa en faktura.

 1. Fyll i fakturaformuläret med din relevanta information.

 1. När du är nöjd med fakturan väljer du skicka och PayPal skickar den till de mottagare du har angett.

Du får också ett e-postmeddelande som talar om att du har skickat en faktura. Du kan även skicka om fakturan som en påminnelse.

PayPal-saldon och banköverföringar

När du har ett tillgängligt saldo på ditt PayPal-konto måste du hitta ett sätt att använda dessa pengar. De flesta onlinehandlare accepterar PayPal, så om du vill spendera dina pengar hos en handlare behöver du inte göra något mer.

Men om du vill ha dina pengar på ett allmänt bankkonto måste du länka ett kvalificerat konto. Du kan göra detta genom att välja Länka en bank under plånbok och ge PayPal dina bankuppgifter. Om det försvinner kan du överföra ditt PayPal-saldo till ditt lokala bankkonto med hjälp av Dra tillbaka fungera.

Om du inte visste det behöver du inte ha ett PayPal-saldo för att köpa saker online. PayPal kommer att fakturera den betalningsmetod (som ett kreditkort) du har och agerar som en säker mellanhand. Så känn dig inte skyldig att lämna pengar i ditt PayPal-saldo.

PayPal-alternativ

Även om PayPal är en av de största och mest pålitliga tjänsterna för att flytta pengar online, särskilt över gränserna, finns det flera andra alternativ. Det är klokt att leta efter ett alternativ om PayPal inte är verksamt i ditt land. Du kan också få lägre avgifter från andra tjänster, beroende på var du befinner dig i världen.

Venmo ägs av PayPal och har blivit en av de mest populära apparna för “sociala betalningar” som finns tillgängliga idag. Venmo är perfekt när du och dina vänner vill dela restaurangräkningar eller på annat sätt skicka runt pengar utan att använda kontanter.

Payoneer är en annan bra global lösning. Du kan beställa ett kort för att göra onlineköp från ditt Payoneer-saldo. Du kan också ta emot pengar via ett av flera internationella bankkontonummer och direkt från andra Payoneer-konton.

Slutligen är Skrill ett annat alternativ till PayPal. Den största nackdelen är att det inte är lika allmänt accepterat som PayPal, men om allt du letar efter är ett sätt att ta emot pengar och flytta dem till ditt bankkonto, bör det finnas på din kortlista.

Relaterade Artiklar

Back to top button