Hur man får Flash att fungera i Chrome, Edge, Firefox NU

Adobe Flash var en av de revolutionerande teknikerna som dök upp för flera decennier sedan. Han var så populär att veteraner Internet(Internet) kom ihåg att ladda ner det då och då, särskilt eftersom många spel på webbplatser bara skulle köras om Blixt . Medan tekniken har vuxit har den också släpat så långt att den inte längre stöds, särskilt på grund av säkerhetsproblem.

Men vill du fortfarande köra den? Kanske i en trygg miljö? Ja, tack vare Krås . Det Flash Player emulator(Flash Player-emulator) inskriven Rost som fungerar på alla moderna operativsystem.

Forcera Flash(Få Flash) att fungera Krom , kant eller Firefox

emulator Blixt är en miljö där den är avskuren från det verkliga operativsystemet och körs säkert. Krås är en emulator som stöder det ökända Flash spelare . Det är också ett projekt med öppen källkod som syftar till att hålla det säkert och tillåta webbplatser och användare att köra sina spel och appar baserat på flash-spelaren.

Utvecklare erbjuder tillägg för Krom och Firefox . Du kan också installera tillägget Chrome på (Krom)kant . Så de flesta webbläsare omfattas. Så om du vill installera det kan du, men versionen är fortfarande under utveckling så du måste följa den manuella metoden.

Ladda ner tilläggspaketet från den här sidan (från den här sidan) .

Chrome och Edge

Ladda ner uppackad förlängningswebbläsare

 • Klick(Klicka) på länken “Chrome/Edge/Safari”.
 • Extrahera den nedladdade zip-filen någonstans.
 • Gå till chrome://extensions/Chrome och edge://extensions/ Edge browser.
 • Slå på läget utvecklaren(Utvecklare) i det övre högra hörnet Krom och längst ner till vänster in kant .
 • Klicka på Ladda ner uppackad.
 • Välj mappen där du extraherade tillägget och det kommer att laddas ner.

Hur man får Flash att fungera i Chrome, Edge, Firefox nu

brandräv

 • Högerklicka(Högerklicka) nedladdningslänk Firefox .xpi .
 • Klicka på “Spara länk som…”
 • Gå till about:debugging.
 • Klicka på “This Firefox”.
 • Klicka på Ladda ner tillfälligt tillägg…
 • Välj den .xpi du laddade ner.

Tillägget kommer att aktiveras automatiskt. Gå nu för att kontrollera om blixten fungerar

Demo(Demo) exempel på hur det fungerar Ruffle Flash Emulator

När det har installerats kommer tillägget att visas bredvid adressfältet. Om du klickar på den har du två alternativ. Det första är alternativet att inaktivera eller aktivera flash på webbplatsen, och det andra är att ignorera webbplatsens kompatibilitetsvarning. Vi försökte med webbplatsen ultras.com som har flashbaserad animering. Så här ser det ut när det är avstängt RÖD(RÖD) ) och aktiverad ( grön(Grön) ).

Flash Player fungerande demo

Men om du är ägare till en webbplats som behöver använda Blixt och behöver support under en längre tid kan du lägga till följande skript som visas på deras hemsida.

<script src="https://101-help.com/5ecf6a01b1-kak-sdelat-flash-work-v-chrome-edge-firefox-now/path/to/ruffle/ruffle.js"></script>

Hur man spelar blixt – (Blixt) spel(Spel) på PC med Windows

Om du vill spela flashspel på skrivbordet(Skrivbord), Ruffle kommer att hjälpa(Ruffle) till dig. Han erbjuder skrivbordsversion(skrivbordsversion) , som du kan ladda ner från releasesidan som vi länkade till ovan. Nedladdningspaketet kommer att ha ruffle.exe fil,(ruffle.exe,) när du klickar på den öppnas en dialogruta med filen. Välj SWF-fil(SWF-fil) , varefter du kan spela upp din Blixt – spel i skyddad miljö.

Antiviruset på din dator kan blockera det, så du kan tillåta både programmet och tillägget. SWF under uppspelning.

Demo webbplats Krås låter dig ladda upp en lokal flash-fil till deras webbplats och spela spelet. Detta är bäst om du har anständig internethastighet och inte vill ladda ner någon programvara på din dator.

Jag hoppas att det här inlägget hjälpte dig att använda Blixt -sajter i webbläsaren och spela Blixt – datorspel. Håll dock alltid dina vakter redo.

Adobe Flash var en av de spelförändrande teknologierna som rullades ut för decennier sedan. Det var så populärt att internetveteraner kom ihåg att de laddade ner det då och då, särskilt att många spel på webbplatser bara kördes när du hade Flash. Medan tekniken växte, släpade den också så mycket att den inte längre stöds, särskilt på grund av säkerhetsproblemet.

Men vill du fortfarande köra den? Kanske i en trygg miljö? Ja, det är möjligt, tack vare Krås. Det är en Flash Player emulator skrivet i Rust som fungerar på alla moderna operativsystem.

Få Flash att fungera i Chrome, Edge eller Firefox

Flash-emulatorn är en miljö där den är avskuren från det faktiska operativsystemet och körs säkert. Ruffle är en sådan emulator som stöder den ökända Flash Player. Det är också ett projekt med öppen källkod som syftar till att hålla det säkert och låta webbplatser och konsumenter köra sina flashspelare-baserade spel och applikationer.

Utvecklarna erbjuder tillägg för Chrome och Firefox. Du kan också installera Chrome-tillägget på Edge. Så majoriteten av webbläsarna täcks. Så om du vill installera det kan du, men versionen är fortfarande under utveckling, så du måste följa den manuella metoden.

Ladda ner tilläggspaketet från den här sidan.

Chrome och Edge

Ladda uppackad Extension Browser

 • Klicka på länken “Chrome / Edge / Safari”.
 • Extrahera den nedladdade zip-filen någonstans.
 • Navigera till chrome://extensions/ i Chrome och till edge://extensions/ i Edge-webbläsaren.
 • Aktivera utvecklarläget i det övre högra hörnet på Chrome och nere till vänster på Edge.
 • Klicka på Ladda uppackad.
 • Välj mappen som du extraherade tillägget så laddas den.

Hur man får Flash att fungera i Chrome, Edge, Firefox nu

Firefox

 • Högerklicka på nedladdningslänken Firefox .xpi.
 • Klicka på “Spara länk som…”
 • Navigera till about:debugging.
 • Klicka på denna Firefox.
 • Klicka på Ladda tillfälligt tillägg…
 • Välj .xpi som du laddade ner.

Tillägget kommer att aktiveras automatiskt. För att ytterligare testa om blixten fungerar, gå till

Demoexempel på hur Ruffle Flash Emulator fungerar

När det har installerats kommer tillägget att visas bredvid adressfältet. Om du klickar på den har du två alternativ. Det första är ett alternativ att stänga av eller på flash på webbplatsen, och det andra är att ignorera varningen om webbplatskompatibilitet. Vi provade med hemsidan ultrasounds.com som har animation baserad på flash. Så här ser den ut när den är avstängd (RÖD) och påslagen (grön).

Flash Player fungerande demo

Som sagt, om du är en webbplatsägare som behöver använda Flash och behöver stöd under en längre tid, kan du lägga till följande skript som visas på deras webbplats.

<script src="https://101-help.com/5ecf6a01b1-kak-sdelat-flash-work-v-chrome-edge-firefox-now/path/to/ruffle/ruffle.js"></script>

Hur man spelar Flash-spel på Windows PC

Om du vill spela flashspel på skrivbordet, då har Ruffle dig täckt. Det erbjuder en skrivbordsversion, som du kan ladda ner från releasesidan som vi länkade till ovan. Nedladdningspaketet kommer att ha ruffle.exe som, när du klickar, öppnar fildialogfönstret. Välj SWF-filoch du kan sedan spela ditt Flash-spel i en säker miljö.

Antiviruset på datorn kan blockera det, så du kan välja att tillåta både programmet och SWF-tillägget när du spelar det.

Demowebbplatsen på Ruffle låter dig ladda upp en lokal flashfil till deras webbplats och spela spelet. Detta är bättre om du har en anständig internethastighet och inte vill ladda ner någon programvara på datorn.

Jag hoppas att inlägget hjälpte dig att använda Flash-webbplatser i webbläsaren och spela Flash-spel på datorn. Se dock till att alltid hålla säkerhetsvakten uppe.

Relaterade Artiklar

Back to top button