Hur man får en praktikplats hos Microsoft

Vi har publicerat information om hur du kan ansöka till Microsoft om stipendier för att finansiera dina studier. Om du söker praktik i Microsoft då kommer detta inlägg definitivt att intressera dig. Microsoft tar emot praktikanter och erbjudanden teknisk(Teknisk), företag(Business)-praktik också MBA praktikplatser(MBA-praktik).

Praktik hos Microsoft

Om du letar efter teknisk praktik(Teknisk praktik), Microsoft kan erbjuda följande områden:

 1. Mjukvaruutveckling
 2. hårdvaruteknik
 3. Användarupplevelse
 4. Spel design
 5. Innehållspublicering
 6. IT och drift

Om du inte vill slösa bort din sommar med att bygga en widget som aldrig kommer att se dagens ljus, bör du definitivt överväga en praktikplats. Och Microsoft kan mycket väl vara en av de bästa platserna!

Praktik hos Microsoft kan göra stor skillnad i din karriär. Som praktikant på Microsoft du kommer att ha ett verkligt ansvar och en verklig möjlighet att göra skillnad. Samtidigt kommer du att ha mycket roligt att få kontakt med nya vänner och kollegor samtidigt som du löser 2000-talets tekniska utmaningar.

Microsoft dina projekt är viktiga och ditt team kommer att räkna med dina färdigheter och kunskaper. Du kommer att utveckla din talang genom att arbeta tillsammans med de bästa hjärnorna i branschen.

Besök Microsoft för att lära dig mer om du bestämmer dig för att ansöka!

Om du ska ta examen B-skola eller något av de befintliga programmen MBA y Microsoft det verkar finnas det perfekta programmet som heter Microsoft Academy of College Hires för att hjälpa dig att engagera dig.

Läs också: Hur man får ett jobb på Microsoft(Hur man får jobb i Microsoft) (Hur man får jobb i Microsoft) .

Vi har skrivit om hur du kan ansöka till Microsoft om ett stipendium för att finansiera dina studier. Om du letar efter en praktikplats hos Microsoft, kommer det här inlägget definitivt att intressera dig. Microsoft tar emot praktikanter och erbjuder tekniska, affärs- och MBA-praktikplatser.

Hur man får en praktikplats hos Microsoft

Praktik hos Microsoft

Om du letar efter en teknisk praktikplats har Microsoft följande områden att erbjuda:

 1. Mjukvaruutveckling
 2. hårdvaruteknik
 3. Användarupplevelse
 4. spel design
 5. innehållspublicering
 6. IT & Drift

Om du inte vill slösa bort din sommar med att göra en widget som aldrig kommer att se dagens ljus, bör du definitivt tänka på att ta en praktikplats. Och Microsoft kan mycket väl vara en av de bästa platserna att vara på!

Att ta en praktikplats hos Microsoft kan betyda mycket för din karriär. Som praktikant på Microsoft kommer du att ha verkligt ansvar och verkliga möjligheter att göra skillnad. Samtidigt kommer du också att ha mycket roligt med nya vänner och kollegor när du löser 2000-talets tekniska utmaningar.

Hos Microsoft är dina projekt viktiga och ditt team kommer att räkna med dina färdigheter och insikter. Du kommer att lyfta din talang som arbetar tillsammans med några av de bästa hjärnorna i branschen.

Besök Microsoft för mer, om du bestämmer dig för att ansöka om en!

Om du är på väg att ta examen från en B-School eller något av MBA-programmen där ute verkar Microsoft ha ett perfekt program som heter Microsoft Academy of College Hires för att ta dig ombord.

läs också: Hur man får jobb i Microsoft.

Relaterade Artiklar

Back to top button