Hur man exporterar eller skickar Telegram-chattar eller konversationer till min PC eller via post

Du vill exportera alla dina konversationer från applikationen Telegram till din dator för att spara dem på en säkrare plats? Klart, här hittar du rätt svar. Telegram har därför möjlighet att exportera chattar till andra ställen och även om det kommer att vara en process som kommer att ta tid kommer det att vara värt det.

Tänk på att Telegram-appen ännu inte har någon export för Android, men den har en app som är för PC som heter Telegram Desktop . Det är en applikation som har gjorts på ett mycket omfattande sätt för användarna och har sin egen moln respektive för att lagra sina filer.

Steg för att exportera chatt till min PC

Första stadiet : du måste ha laddat ner Telegram-applikationen för datorn, dvs telegram skrivbord . Det bör noteras att din PC kan ha Windows eller Mac OS operativsystem.

Andra steg : när applikationen har laddats ner måste du ange alla begärda uppgifter, som telefonnumret, vilket är det viktigaste för att kunna komma åt Telegram och, naturligtvis, dina kontakter och konversationer.

Tredje steget : du kommer att gå till alternativet där alla chattar finns och du kommer att trycka där det finns tre horisontella ränder för att öppna följande meny. Det är högst upp på skärmen på vänster sida och där kommer vi att gå till inställningarna där vi klickar.

Fjärde steget : när klicket ges, kommer det avancerade alternativet att visas och vi klickar på rutan för lagringsdata. När detta är gjort, längst ner hittar vi alternativet att exportera Telegram-data.

Och där kommer du att ha möjlighet att exportera genom att markera filerna som finns i ditt Telegram och speciellt chattarna. När du har valt, klicka bara på Exportera och du är klar. Alla katter kommer att överföras till din PC . Om du bara vill exportera en konversation, öppna bara personens chatt, gå till exportinställningarna, välj exportera chatt och klicka på exportknappen och det är allt.

Eftersom du tar hänsyn till alla dessa alternativ och steg för att använda applikationen blir det mycket lättare för dig att exportera dina chattar. Dessutom kan du njuta av olika funktioner som t.ex skapa en kanal på Telegram och många andra saker som denna applikation erbjuder dig.

Hur man laddar ner Telegram för min PC

Du kan inte bara få det från mobiltelefoner, utan du kan också ladda ner det från din dator för att få mer tillgång till din applikation. För att få det, sök i Microsofts onlinebutik, sedan går du skriv Telegram i sökfältet som är högst upp på skärmen.

Då får du de olika alternativen relaterade till Telegram och dig ladda ner telegram desktop för Windows. Det bör noteras att det är helt gratis att ladda ner denna applikation på datorn. Om din dator är från ett annat operativsystem, inga problem, den kan också laddas ner snabbt och enkelt.

Som vi vet har varje app både fördelar och nackdelar, men i det här fallet kommer jag att nämna alla fördelarna med denna app. En av dem är att han är det används för flera enheter det vill säga du kan även ladda ner den på Android

Du har också möjlighet att skydda alla dina konversationer med kryptering, där det kommer att skydda dina filer, foton och alla konversationer i den. Dessutom har den en anpassad katt som ändrar dina fonder och vad du bestämmer.

Du kan prata med många människor samtidigt genom att skapa grupper med miljontals användare, med alternativ för att radera chattar och ha roliga klistermärken. En annan fördel är att du kan skapa dina stadgar och de kommer att raderas inom 24 timmar eller om du bestämmer dig för att ta bort det i förväg kan du också göra det.

Det mest fantastiska och roliga alternativet och fördelen är att din profilbild kan välja de personer du vill se. Så med dessa fördelar visar vi att Telegram är en fantastisk applikation mycket mångsidig använd och rekommenderad av miljontals människor.

Relaterade Artiklar

Back to top button