Hur man enkelt tar bort eller tar bort användare från favoritsektionen på Badoo

Skapat av ryssen Andrey Andreev för flera år sedan, närmare bestämt 2006, detta sociala nätverk har vuxit rejält in över åren.

Det finns för närvarande över 400 miljoner registrerade användare och cirka 35 miljoner användare tillgångar är uppskattade . Och även om det mestadels är gratis, anses det som “freemium”, så du måste betala för att dra nytta av vissa funktioner.

Om du har ett Badoo-konto kanske du vill ta bort användare från favoritsektionen ja, du har kommit till rätt ställe. Du har två alternativ, även om du först måste komma åt Badoo-sidan eller mobilappen.

När du kommer in kan du välj favoritrutan i den vänstra menyn i det sociala nätverket. Det första alternativet är att hitta den profil du vill ta bort från listan.

När du har hittat den, gå direkt till profilen och klicka på knappen med tre punkter för att slutligen välja alternativet “ta bort från favoriter”. Det andra möjliga alternativet är att blockera eller eliminera personen.

Vad är Badoo och vad är det till för?

Som du kanske redan föreställer dig tillåter detta sociala nätverk sambandet mellan två personer. På Badoo har du en “bank” med hundratals (eller tusentals) människor omkring dig, som du kan prata med och slutligen träffa personligen.

Det används främst av singlar, unga och gamla, för att hitta sin idealiska partner eller “bättre hälft” . Men lita inte på honom! Du kanske stöter på fusk på Badoo som redan finns i ett par.

De steg för att registrera dig för Badoo är väldigt enkla, och det bästa är att du kan göra från ditt hem med en dator eller bärbar dator, eller från vilken plats som helst med din Android- eller iOS-mobilenhet.

I den här artikeln kan du lära dig hur du tar bort en favoritanvändare, men det är också möjligt att ta bort “gilla” som ges till en annan person på detta sätt kan du skär alla framtida eller redan existerande relation om du redan har startat konversationen.

Rekommendationer för att träffa nya människor på Badoo

Om du har pratat med någon på Badoo länge och du till och med har kunnat lägg till din kontaktlista på det sociala nätverket kan du ha en någon grad av självförtroende med denna person.

Du måste dock vara väldigt objektiv när du startar konversationer på Badoo, kom ihåg att det kan finnas falska profiler, personer som låtsas vara en idé planerar att vinna ditt förtroende för att skada dig senare.

Det är därför du måste vara mycket försiktig när du har en konversation på Badoo, ge inte personlig information, inte heller din hemadress, och naturligtvis ingen bankinformation.

Vissa människor kan dock ha pratat ett tag, så i teorin har de fått tillräckligt med förtroende för varandra för att äntligen lära sig vi ses att veta.

I det här fallet är det sugerible que vayas a la cita con algún amigo/ay que se mantenga en los alrededores sin que la persona con la que nos veremos lo note, de ésta manera, estaremos un poco más seguros y tranquilos de que allt kommer att bli bra.

Liknande alternativ till Badoo

Tro det eller ej, det finns en ett stort antal flirtappar gratis, så om Badoo inte gillar dig, oroa dig inte, du kan prova de andra alternativen som vi visar dig nedan.

Och må inte dåligt av att ge den här typen av sociala nätverk en chans, många människor, speciellt i USA, har träffats och sedan gift sig genom denna typ av applikation.

I en värld som är så sammankopplad som den vi lever i idag kan man anta det det är inte den enda befintliga applikationen för du har rätt! Under flera år har intresset för den här typen av applikationer vuxit.

En av de mest populära idag är Tinder, med nästan 400 miljoner användare över hela världen, följt av Bumble, som har upp till 100 miljoner registrerade människor.

Slutligen nämner vi Meetic, som också påminner om att det finns appar för personer i HGBTIQ+-gemenskapen till exempel en av de mest kända: Grindr.

Relaterade Artiklar

Back to top button