Hur man enkelt sätter japanska bokstäver på min Facebook-profil

När det gäller att fånga uppmärksamhet och förändra visuell aspekt av våra brev på Facebook kan vi använda vissa metoder som gör att du sticker ut från andra. Och det är på ett sätt som varje dag får fler följare, eftersom principen är och kommer att vara att personalisera. Det är av denna anledning som vi kommer att göra det i den här artikeln lär dig hur du enkelt sätter japanska bokstäver på min Facebook-profil.

Det är ett bra sätt att visa oss annorlunda på vår Facebook-profil och det är en trend som migrerar till andra meddelandeplattformar och sociala nätverk.

Det är väldigt slående att Facebook inte har en textredigerare som tillåter ändra bokstäverna som att göra dem kursiv eller fetstil, ändra typsnittet, bland annat.

Detta är inte möjligt inbyggt och vi kommer att försöka förbättra det med ett annat stöd och på så sätt kan du ge en mycket personlig och unik touch till din facebookprofil .

Allt verkar omöjligt tills vi får reda på hur man gör det och vårt mål är att lära dig. Och nu är det dags att kunna göra de förändringar som det sociala nätverket tillåter oss och en av dem är att omvandla vår tecknade bilder på ett väldigt enkelt sätt som du kommer att älska.

Hur man enkelt sätter japanska bokstäver på min Facebook-profil

För att ge dig en idé låter Facebook dig göra det använda mer än 60 språk annorlunda , du kan till och med använda så kallad piratengelska och engelska tvärtom.

Men du kan, utan att behöva ändra ditt språk visas på din profil, på huvudsidan eller under alternativet Kontoinställningar. Om du vill kan du också posta japanska bokstäver som om de vore symboler.

Den första punkten som vi kommer att lära dig gäller bytet av språk på huvudsidan och för att göra detta kommer vi att göra följande.

Gå till sidan Facebook och ange den begärda informationen för att starta sessionen. Nu är nästa steg att gå till det nedre vänstra hörnet och där klickar du på ditt nuvarande språk som ska vara spanska.

Här måste du leta efter språket som intresserar oss och det här är japanska du måste komma ihåg att för alternativet är det skrivet med tecken som du inte kommer att förstå. För att ta reda på vilket språk det är, för muspekaren över varje val.

Metoder för att enkelt sätta japanska bokstäver på min Facebook-profil

Det andra alternativet vi kan använda är att ändra språket i Kontoinställningar och för att göra detta kommer vi att gå in på vårt konto Facebook .

När vi väl är på startsidan går vi upp till höger och vi väljer genom att klicka på alternativet Konto. I alternativen du hittar väljer du kontoinställningarna.

Nästa sak är att gå till fliken Språk, sedan i alternativet Primärt språk kommer du att se en lista där du måste välja det japanska språket.

Och voila, du kommer att se att tecknen som nu visas på din profil är på detta gamla språk. Och alla de vänner som går in i din profil kommer att bli förvånade över denna förändring som du har genomfört.

Slutligen, ett annat alternativ du kan välja för att visa japanska tecken eller bokstäver på din Facebook-profil är att kopiera dessa symboler och klistra in dem på din profil. För att utföra denna enkla operation måste vi göra följande. Gå in i din webbläsare och leta efter en sida som gör att du enkelt kan hitta tecken i detta språk .

Du kan använda vem som helst som ger dig detta gratisalternativ, välj den bokstav eller symbol du vill använda och kopiera det . Gå sedan till ditt Facebook-konto och logga in och det sista steget är att klistra in den japanska symbolen eller bokstaven i din Facebook-anteckning eller -status. Och voila, utan komplikationer av något slag kunde du enkelt sätta japanska bokstäver på din Facebook-profil.

Det finns flera alternativ som detta sociala nätverk låter dig göra och genom dessa tutorials skickar vi dem till dig, så att du inte har ursäkter när du tar med ändringar i din profil . Detta är ett utmärkt alternativ som gör att du kan sätta lätt japanska bokstäver på min facebookprofil.

Relaterade Artiklar

Back to top button