Hur man enkelt överför musik till iPod utan iTunes och gratisprogram

Apple är ett varumärke mycket selektiv som bryr sig mycket om användarnas säkerhet . Av denna anledning är iPhone-applikationssystemet och dess dataöverföringsmetoder väldigt stängda, och även om det kan verka bra till en början kan det vara ett problem för nya användare.

iTunes är Apples standardgränssnitt, med den kan du aktivera din iPhone, låsa upp den, formatera den, uppdatera appar fram tills nedladdning och överföring filer och musik, men för vissa iTunes-användare visar det sig vara väldigt komplicerat eftersom mobilen måste länkas och annars kommer det inte att finnas något sätt att utföra någon av de tidigare nämnda åtgärderna.

Detta blir ett stort hinder för om du inte är framför din dator och du vill överföra musik till din mobil, du kommer helt enkelt inte att kunna göra det eftersom på datorn du är på kommer du inte att kunna göra någonting, eftersom din iPhone är länkad till iTunes från din dator.

Det finns dock vissa sätt att använda din enhet utan att enbart vara beroende av iTunes och det är därför vi i den här artikeln kommer att förklara Hur man överför musik till ipod gratis utan itunes.

Hur överför jag musik till min iPhone utan iTunes?

Det finns flera sätt att kunna spela musik utan att behöva vara beroende av iTunes, vissa är kända och andra mindre, men det viktiga är att de alla garanterar samma resultat. Det spelar ingen roll vilken utrustning du har, för du kan göra det med vilken IOS-enhet som helst.

Telefon Trans

Phone Trans är en mycket enkel att använda och intuitiv applikation. Med den finns det inget behov av att använda iTunes och det är också gratis. Det enda vi behöver är en PC för att utföra filöverföringsproceduren.

När vi ansluter iPhone till PC och öppnar appen måste vi gå till musikmappen. Därefter måste du trycka på knappen + finns i det övre högra hörnet.

Vi letar efter låten i mappen som vi vill skicka till vår mobil och vi klickar på knappen Öppna och till sist måste vi vänta på att överföringen ska slutföras. Telefonöverföring kan också användas omvänt, dvs för att överföra musik eller filer från telefonen till datorn.

iPhone dataöverföring

Med denna applikation kan vi skicka musik från vår iPhone, iPad och iPod touch till vår dator eller vice versa. Proceduren för att skicka musik är extremt enkelt jämfört med iTunes.

Det första du ska göra när du ansluter din mobil och öppnar applikationen är att välja alternativet MAC/PC till enhet. Nästa blir att upprätta destinationsmappen dit vi ska skicka musiken. Om vi ​​vill kan vi göra proceduren låt för låt.

Nästa sak vi måste göra är att välja de element som vi vill skicka från musikmappen och när vi har valt alla element som vi ska skicka måste vi välja importalternativet.

Processen är vanligtvis ganska snabb, men den varierar beroende på antalet filer som kommer att skickas till din enhet. Det bästa av allt är att det är gratis och tillgänglig för Windows och Mac

Hur överför jag musik till min iPhone utan program?

Det finns ett annat alternativ som inte kräver iTunes för att överföra musik till din iPhone, detta verktyg är mycket användbart för användare som inte vill använda iTunes eller vill använda onlineprogram.

I det här fallet kommer vi att arbeta med verktyget iTools . Vi måste gå till deras hemsida och ladda ner verktyget. När du har laddat ner den måste du köra den och gå till musikikonen.

Vid det här laget kan vi importera låtarna från vår dator och kopiera dem till vår mobil eller helt enkelt dra låtarna till listan över vår enhet. Det är ett väldigt enkelt verktyg att använda och fungerar med olika versioner av iOS.

Andra alternativ till iTunes

Det finns sätt att överföra dina favoritlåtar utan att behöva använda iTunes, du behöver faktiskt inte inte ens behöver blixtkabel så det blir ett utmärkt alternativ för många användare.

Tack vare Apple Music kan du ladda ner ett stort antal låtar. Den stora fördelen är att du kan göra det var du än är; men för att använda den här tjänsten måste du betala ett abonnemang.

Relaterade Artiklar

Back to top button