Hur man enkelt exporterar video till alfakanal eller transparent bakgrund i Adobe Premiere

Motsvarande process för att redigera en video kommer verkligen att vara något komplex, därav det rådande behovet av ett program eller en redaktör för att hjälpa oss i detta arbete . Det är många program för att redigera videor, men vi kommer alltid att söka det bästa, som är inneboende i människor, samt ett obestridligt behov av psyket.

Men monteringsprocesserna kommer inte att begränsas till klippa en video dem redigeringsprogram funktioner gå mycket längre. Ökande krav på större redigeringsmöjligheter, som t.ex än renderingen av en video, projiceras exponentiellt . Det var till exempel något vi inte trodde skulle vara möjligt, och idag är det en del av förlagslivets vardag.

Har redan ansökt om redigera, rendera och exportera videor i alfakanal som något gemensamt på många plattformar, och det är där kommer ett utmärkt Adobe Premiere-redigeringssystem in som underlättar många funktioner. Den här gången måste vi prata om en specifik, den av export av en video i alfakanal eller transparent bakgrund .

Alfakanalen i Adobe Premiere.

Behov och idéer möts i detta Adobe Premiere-verktyg. När vi pratar om behov syftar vi på analogin med en bristfix, dvs galenskap i sammanhanget, det är Adobe Premiere, där han ser engagemanget hos ge de bästa verktygen till sina användare som en nödvändighet, att förbli kopplad till idégrenen.

Det kommer att vara idéer relaterade till professionellt engagemang som kommer att skapa alfakanalverktyget, det kommer att indikera de transparenta områdena eller platserna för det visuella materialet som det arbetas på, i redigerings- och reproduktionsprocess av nämnda material.

Det blir därför en slags bildmaskgenerator, det vill säga en möjlighet att placera en ikonografi på en annan och lämna båda synliga.

Att exportera en video i alfakanal eller genomskinlig bakgrund i Adobe Premiere kommer i slutändan att vara något enkelt, som tenderar att förvirra villkor och process med transparenser .

Det är sant att de i tillämpligheten är nära sammanlänkade, men det är en skyldighet att upprätta en förklaring av dem för att förstå exporten av en video i alfakanal och att kunna göra det ordentligt som vi kommer att göra igen om ett ögonblick.

Transparens och lager i Adobe Premiere

Som titeln antyder, konceptualiseras skiktning som mått på att placera ett objekt ovanpå ett annat, specifikt hänvisar vi till audiovisuellt material. Skiktning kommer också att vara något som är direkt relaterat till transparens inom formatet för att göra förekomsten av en överlappning märkbar måste det vara möjligt att överväga vad som är autonomt.

Denna anslutning kommer att resultera i ett förstklassigt audiovisuellt evenemang . Utan tvekan är Adobe Premiere en eftertraktad plattform för sina fördelar, som även används vid de största installationerna, bara några enkla steg behöver följas.

Så låt oss se hur exportera lätt en video i alfakanal eller baklängestransparent plan i Adobe Premiere.

Hur exporterar man enkelt alfakanal eller transparent bakgrundsvideo i Adobe Premiere?

Följande process gäller för de senaste versionerna av Adobe Premiere. Låt oss bara följa dessa steg för att uppnå målet exportera video till alfakanal :

När vi kommer in i programmet kommer vi att starta processen, vi får inte ha något i bakgrunden, vi så låt oss stänga av bildvisaren och vi börjar med det manuella kommandot “Ctrl + m”. Detta kommer att generera exportfönstret.

Där vi kommer att konfigurera inställningarna. format kommer vi att välja Quicktime . I nästa fönster ska alternativet Gopro Cineform 12-bitar väljas.

I videoraden kommer vi att välja pixelhöjd och bredd, vilket är upp till användaren baserat på deras bilder. Vi väljer maximal bearbetningskvalitet och refererar utdatanamnet på samma sätt där en förutbestämd plats av användaren vid den tidpunkten kommer att noteras . Och kommandona körs genom att klicka på “Exportera”.

Den har redan exporterats och därför avsagt enligt Internetanvändares bedömningar. Vi går till platsen för filen, väljer den och tar den till Adobe Premiere för att fortsätta. När den har laddats, dirigeras den till Sequence Viewer. Där processen kommer att utvärderas.

Vi aktiverar bildvisaren och vi undersöker. Var transparensen av de valda bilderna borde ha varit registrerad som exporteras.

Relaterade Artiklar

Back to top button