Hur man enkelt aktiverar och ringer Instagram-videosamtal

Instagram är ett socialt nätverk och applikation för att ladda upp videor, foton, samt infoga filtereffekter, retrofärger etc. Dessutom, under 2018, erbjöd denna applikation en livevideoöverföringsfunktion. Instagram erbjuder en funktion som förbättrar användningen av detta nätverk sociala, vilket ger större bekvämlighet för sina användare. Ett exempel på att göra är att kunna ringa videosamtal från Instagram

Och det är att efter att videosamtal nått WhatsApp och Facebook, aktiverade Instagram på samma sätt i samma applikation ett alternativ så att vi kunde ringa till våra kontakter utan någon ytterligare applikation. Det kan vi faktiskt ringa videosamtal på instagram från pc eller mobil . Det ger oss till och med möjligheten att prata via videosamtal med upp till 4 personer, inklusive dig.

För övrigt, du kan spela in ett videosamtal Av stor betydelse. Så, har du någonsin ringt videosamtal på instagram? Fortsätt att dechiffrera i den här artikeln hur man ringer videosamtal med detta sociala nätverk.

Ring videosamtal på Instagram

Passera eller lägg på ett videosamtal på Instagram utan extern app är mycket enkel, den här funktionen läggs till i meddelandena i samma applikation. Därför måste du först gå till fliken katter i det här meddelandeområdet, välj vilken av din familj, dina prenumeranter eller vänner du vill ringa; följ följande punkter:

 1. Öppna chattrutan.
 2. Väl i chatten hittar du videokameraikon i det övre högra hörnet, välj den här ikonen så startar videosamtalet.
 3. Under samtalet hittar du 3 alternativ på skärmen, som är: en mikrofonikon om du vill stänga av ljudet; ikonen för att avaktivera videon och slutligen en symbol som avslutar samtalet.
 4. När samtalet besvaras, ytterligare alternativ dyka upp sådan än ikonen med två pilar för att rotera kameran framåt eller bakåt; den fyrkantiga knappen hjälper till att minimera samtalet så att du kan använda en annan app under videosamtalet.
 5. En gång samtalet avslutades tryck på ikonen för att lägga på.

Vad kommer du att se när du får ett videosamtal? Precis som applikationer med en sådan funktion kommer helskärmen att dyka upp på mobilen som informerar dig om att du har ett samtal och du ser alternativen för avfärda Var acceptera videosamtalet. Om vi ​​av någon anledning inte känner till videosamtalet, Instagram kommer att skicka ett meddelande.

Ring gruppvideosamtal på Instagram

På Instagram är gruppvideosamtal, till skillnad från WhatsApp, att den här applikationen inte tillåter dig att bjuda in andra användare under videosamtalet. Det bör du också tänka på endast 4 användare kan delta . För gruppvideosamtal måste du:

 1. Ange meddelanden och skapa en grupp; Tryck på knappen Mer att starta en ny konversation och här väljer du de personer som ska ringa.
 2. En gång gruppen är redo i chatten kommer du att se en kameraikon för att ringa videosamtal. Välj den här ikonen så börjar samtalsprocessen.
 3. De bilderna kommer att vara 2×2 eller 2×1 beroende på antalet deltagare.
 4. Om en av deltagarna kvitt ringa under samtalet kan andra fortsätta samtalet. Om du vill återgå till videosamtalet kan du göra det utan några besvär.

Men tänk om du kan inte ringa videosamtal på instagram måste du kontrollera din internetanslutning eller kontrollera appbehörigheter.

Inaktivera Instagram-videosamtal

Men varför inaktivera en så viktig funktion som videosamtal? Det kan att ha irriterande prenumeranter eller till och med oönskade användare, för dessa olägenheter kan du inaktivera aviseringar. Detta kan göras på följande sätt:

 • Ange din Instagram-profil och klicka på ikonen för meny den är i övre högra delen.
 • Välj Inställningar.
 • se i alternativen för meddelanden och klicka på pushmeddelanden.

 • Klicka sedan längst ned i Videochats Inaktiverad . Om du inte vill ta emot samtal från en främmande person eller tråkigt, välj alternativet Av människor som jag är .

Nu när du vet hur man ringer videosamtal på Instagram kan du omsätta det i praktiken. Instagram låter oss passera individuella eller gruppvideosamtal, och du kan göra det från samma app, d.v.s. du behöver ingen extern app.

Relaterade Artiklar

Back to top button