Hur man enkelt aktiverar eller inaktiverar Facebooks interna webbläsare

Utan tvekan, plattformen Facebook anses vara det främsta sociala nätverket existerar i världen. Dess mål är att ge stöd för att kunna producera och dela innehåll. Det är ett utmärkt program för sociala relationer, och det har haft stor inverkan i kommunikationsvärlden.

Dessutom har detta program ett stort antal användare runt om i världen, du kan även kontakta personer du känner och din familj. Så här kan du delta i intressegrupper därför kan du dela innehåll, upprätta kontakter, göra meddelanden, söka, skicka och ta emot meddelanden etc.

För närvarande anses det sociala nätverket Facebook vara den applikation som användare ständigt väljer för att vara i kommunikation med människor var som helst. Därför, denna plattform förbättras ständigt och erbjuder nya versioner och har nya verktyg av stor betydelse.

Lär dig hur du aktiverar eller inaktiverar Facebooks interna webbläsare

Facebook har oändliga funktioner som många användare inte känner till och därför inte vet hur man använder dem, eller om de kan slås på eller av. Det är därför vi i det här avsnittet kommer att förklara hur aktivera och avaktivera den interna Facebook-webbläsaren .

Det bör noteras att Facebooks interna webbläsare sedan länge är integrerad i plattformen. Denna webbläsares funktion är att låter dig öppna innehållet på de olika sidorna av denna applikation, på så sätt slipper du söka efter chrome webbläsare eller någon annan.

Denna webbläsare utför funktionen att kunna konsultera användarens navigeringsdata. Detta innebär att den interna webbläsaren ansvarar för insamling av all data, men vad han gör med det är okänt.

Av denna anledning, om du vill ha integritet, kan du komma åt funktionerna i applikationen för att kunna inaktivera den här funktionen. Nedan kommer vi att förklara stegen för att uppnå detta, vilket är en extremt enkel procedur.

Först måste du öppna Facebook-appen och när du är inne måste du gå till inställningsmenyn, den kan placeras i det övre högra hörnet, som du identifierar med hjälp av de tre raderna. Sedan när du kommer dit kommer du att se en lista med alternativ där du behöver söka “applikationsinställningar” .

När du har slutfört dessa steg och loggat in kommer du att kunna göra det “Gör det möjligt” alternativet “länkar öppnade externt” . På så sätt kommer du att ha lyckats ha alla länkar som du hittar i ditt nyhetsflöde öppna med webbläsaren som du har på din Android som standard.

Om du vill inaktivera det här alternativet måste du följa samma steg som förklaras ovan. Bara istället för att aktivera det måste du välja att inaktivera det.

Intern Facebook webbläsare funktion

Från det ögonblick du aktiverar Facebooks interna webbläsare kan du börja surfa fritt utan att appar ständigt tittar på dig. På samma sätt, genom att aktivera alternativet att öppna länkar externt, kommer du att ha inaktiverat Facebooks interna webbläsare.

Det är viktigt att förstå att Facebooks interna webbläsare inte handlar om att spara tid, det handlar om att få ut det mesta av den. Sedan applikationer lyckas få ut det mesta av användning av dessa interna webbläsare. Av denna anledning är de alltid aktiva som standard i applikationer.

I sin tur konsulteras data för de utförda navigeringarna av denna interna webbläsare. På detta sätt kommer de att ha kontrollerat användaren varje gång deras webbläsare används.

Samtidigt är det underförstått att för många användare är detta webbläsaralternativ ett bekvämt alternativ. Men det bör noteras att det är obekvämt att använda den här funktionen, eftersom det inte är känt var denna information går.

Kort sagt, i känna till all information som tillhandahålls här, du kommer att välja det bästa beslutet om du vill att den här funktionen ska aktiveras eller inaktiveras. Ta reda på vad sökmotorn tillhandahåller och de dolda detaljerna efter att ha fått information om sina användare.

Slutligen hoppas vi att den här artikeln har hjälpt dig. Vi vill dock gärna höra från dig. Kunde du aktivera eller inaktivera Facebooks interna webbläsare genom att följa dessa steg? Lämna oss ditt svar i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button