Hur man duplicerar en sida i WordPress

Duplicera sida in WordPress kan vara användbart om du vill göra kopior av mallen du skapat för framtida sidor. Du kan också skapa en ny sida efter den befintliga så att du kan experimentera med den utan att ändra originalet.

Du kan kopiera och klistra in innehåll från den gamla sidan till den nya, men det skulle vara ett tidskrävande och tidskrävande sätt att duplicera sidan i WordPress . Dessutom kan du av misstag ändra originalinnehållet, och det kanske inte går att kopiera viktiga inställningar, layouter, SEO -data eller bilder från den gamla sidan. Alternativt kan du använda ett plugin för att duplicera sidan.

Den här guiden visar dig alla tillgängliga siddupliceringsalternativ i WordPress så att du kan arbeta med den utan att påverka den befintliga versionen.

Hur man duplicerar en sida i WordPress(Hur man duplicerar en sida i WordPress)

Det finns inbyggda och manuella sätt att duplicera en sida på WordPress men vi kommer också att nämna några av de bästa plugins för denna uppgift.

Inbyggda eller manuella metoder(Inbyggda eller manuella metoder)

Om du bara har ett inlägg att kopiera kan du duplicera inlägget genom att kopiera och klistra in ditt innehåll på en ny sida.

  1. För att komma igång, öppna en befintlig sida som du vill duplicera. Välj Ytterligare verktyg och alternativ(Fler verktyg och alternativ).

  1. Välj Kodredigerare(kodredigerare) .

  1. Kopiera koden för sidan du vill duplicera och välj sedan ” Lägg till ny(Lägg till ny)” i verktygsfältet för att skapa en ny sida.

  1. Öppna kodredigerare(Code Editor) på en ny sida och klistra in koden du kopierade tidigare.
  2. Välj meny ” Ytterligare verktyg och alternativ(Fler verktyg och alternativ) ” , och välj sedan ” Visual Editor”(Visuell redaktör). Din nya sida bör nu vara en dubblett av den befintliga sidan.

Notera(Notera) . Denna metod är lättare att använda om du inte vill redigera din webbplats functions.php-fil. Detta kan dock ta lite tid om du har flera sidor att duplicera, eftersom du måste göra detta per sida.

Hur man använder Duplicate Page Plugin i WordPress(Hur man använder ett plugin för att duplicera en sida i WordPress)

Du har förmodligen installerat plugins på din webbplats WordPress tidigare, och du kanske tror att om du lägger till en annan kan din webbplats sakta ner (bromsa din webbplats) . Men om du vill duplicera sidor i bulk är ett plugin det enklaste, snabbaste och mest pålitliga sättet att få jobbet gjort. De är också användbara om du behöver göra detta ofta.

Här är några plugins som gör det lättare att duplicera sidor i WordPress .

ett. Dubblett inlägg(Duplicate Post)(Duplicate Post)

Dubblett inlägg – populär plugin WordPress att duplicera sidor på din webbplats. Efter installation och aktivering av plugin, gå till ” Sidor(Sidor) » > « Allt(Alla)” och välj länken ” Klona(Klona)” under sidan för att duplicera den.

En ny sida kommer att skapas åt dig med samma inställningar och innehåll. Insticksprogrammet erbjuder också prefix- eller suffixalternativ för att hjälpa dig att skilja originalsidan från klonen.

Du kan också välja “Massaktioner(Massåtgärder) » för att klona flera sidor samtidigt.

2. Duplicera sida(Duplicerad sida)(Duplicerad sida)

Duplicera sida är en annan populär plugin som erbjuder några extra funktioner som inte finns i liknande klonplugin. Att duplicera sidor i WordPress installera och aktivera plugin-programmet, gå till administratörsskärmen Sidor och välj länken ” Duplicera detta(Duplicera detta)” under de sidor du vill duplicera.

Du kommer att få en ny sida med samma inställningar eller innehåll som den ursprungliga sidan, och du kan redigera eller modifiera sidan efter eget tycke. De resulterande kopiorna kan sparas som offentliga, privata, väntande eller utkast.

3. Duplicera sida och inlägg(Duplicera sida och inlägg)(Duplicera sida och inlägg)

Till skillnad från andra klonplugins, Duplicera sida och posta erbjuder inte många funktioner, vilket gör det till ett lätt och snabbt plugin för att duplicera sidor på din webbplats WordPress . För att använda detta plugin, installera och aktivera det och välj sedan ” Duplicera(Duplicera)” under sidan du vill klona.

fyra. Postduplikator(Post Duplicator)(Post Duplicator)

Post Duplikator är ett enkelt plugin som skapar en exakt klon av vilken sida som helst på din webbplats WordPress , inklusive anpassade taxonomier och fält. Insticksprogrammet är lätt att använda, lätt och snabbt så det kommer inte att sakta ner din webbplats.

För att duplicera en sida WordPress genom att använda Post Duplikator installera och aktivera plugin-programmet och gå sedan till Sidor > Allt . Härifrån väljer du ” Duplicera sida(Duplicera sida) » för att klona den önskade sidan tillsammans med dess inställningar och innehåll.

Skapa exakta kopior för framtida sidor(Skapa exakta kopior för framtida sidor)

WordPress kan vara ledande CMS men det saknar fortfarande några potentiellt användbara funktioner ur lådan, inklusive hur man duplicerar en sida.

Båda alternativen vi tittade på kommer att få jobbet gjort, och plugins är den snabbaste, mest pålitliga och minst röriga lösningen. Oavsett vilken metod du använder slipper du den tråkiga kopierings- och klistraprocessen och har mer tid att utveckla din webbplats.

Låt oss veta om du lyckades duplicera sidan WordPress genom att lämna en kommentar nedan.

Att duplicera en sida i WordPress kan vara användbart när du vill göra kopior av en mall som du har gjort för framtida sidor. Du kanske också vill basera en ny sida efter en befintlig sida för att experimentera med den utan att ändra originalet.

Du kan kopiera och klistra in innehåll från en gammal sida till en ny, men det skulle vara ett tidskrävande och mödosamt sätt att duplicera en sida i WordPress. Dessutom kan du ändra det ursprungliga innehållet av misstag, och det kanske inte går att kopiera över viktiga inställningar, layouter, SEO-data eller bilder från den gamla sidan. Alternativt kan du använda ett plugin för att duplicera sidan.

Den här guiden visar dig alla alternativ du har tillgängliga för att duplicera en sida i WordPress så att du kan arbeta med den utan att påverka den befintliga versionen.

Hur man duplicerar en sida i WordPress

Det finns inbyggda och manuella sätt att duplicera en sida i WordPress, men vi kommer också att nämna några av de bästa plugins för uppgiften.

Inbyggda eller manuella metoder

Om du bara har ett inlägg att kopiera kan du duplicera inlägget genom att kopiera och klistra in ditt innehåll på den nya sidan.

  1. För att komma igång, öppna den befintliga sidan som du vill duplicera. Välj Fler verktyg och alternativ.

  1. Välj kodredigerare.

  1. Kopiera koden för sidan du vill duplicera och välj sedan Lägg till ny från din instrumentpanel för att skapa en ny sida.

  1. Öppna kodredigerare på den nya sidan och klistra in koden du kopierade tidigare.
  2. Välj Fler verktyg och alternativ menyn och välj sedan visuell redaktör. Din nya sida bör nu vara en dubblett av den befintliga sidan.

notera: Den här metoden är lättare att använda om du inte vill redigera din webbplats functions.php-fil. Det kan dock ta lite tid om du har flera sidor att duplicera eftersom du måste göra det individuellt för varje sida.

Hur man använder ett plugin för att duplicera en sida i WordPress

Du har förmodligen installerat plugins på din WordPress-webbplats tidigare, och du kanske tror att du kan göra din webbplats långsammare om du lägger till ytterligare en. Men om du vill duplicera sidor i bulk är ett plugin det enklaste, snabbaste och mest pålitliga sättet att få jobbet gjort. De är också användbara om du behöver göra detta ofta.

Här är några plugins som gör det enkelt att duplicera sidor i WordPress.

ett. Dubblett inlägg

Duplicate Post är ett populärt WordPress-plugin för att duplicera sidor på din webbplats. När du har installerat och aktiverat plugin-programmet, gå till Sidor > Allt och välj klona länk under sidan för att duplicera den.

En ny sida kommer att skapas åt dig med samma inställningar och innehåll. Insticksprogrammet erbjuder också prefix- eller suffixalternativ för att hjälpa dig att skilja den ursprungliga sidan från klonen.

Du kan också välja Massåtgärder att klona flera sidor samtidigt.

2. Duplicera sida

Duplicate Page är en annan populär plugin som erbjuder några extra funktioner som du inte hittar med liknande kloningsplugins. För att duplicera sidor i WordPress, installera och aktivera plugin-programmet, gå till sidans adminskärm och välj Duplicera detta länk under de sidor du vill duplicera.

Du kommer att få en ny sida med samma inställningar eller innehåll som den ursprungliga sidan, och du kan redigera eller ändra sidan efter eget tycke. Du kan spara de resulterande kopiorna som offentliga, privata, väntande eller utkast.

3. Duplicera sida och inlägg

Till skillnad från andra kloningsplugins erbjuder Duplicate Page and Post inte många funktioner, vilket gör det till ett lätt och snabbt plugin för att duplicera sidor på din WordPress-webbplats. För att använda detta plugin, installera och aktivera det och välj sedan Duplicera alternativet under sidan du vill klona.

fyra. Post Duplikator

Post Duplicator är ett enkelt plugin som skapar en exakt klon av vilken sida som helst på din WordPress-webbplats inklusive anpassade taxonomier och fält. Insticksprogrammet är lätt att använda, lätt och snabbt, så det kommer inte att köra ner din webbplats.

För att duplicera en sida i WordPress med Post Duplicator, installera och aktivera plugin-programmet och gå sedan till Sidor > Allt. Härifrån väljer du Duplicera sida för att klona sidan du vill ha tillsammans med dess inställningar och innehåll.

Skapa exakta kopior för framtida sidor

WordPress kan vara det ledande CMS men det saknar fortfarande en del potentiellt användbar funktionalitet direkt, inklusive hur man duplicerar en sida.

Båda alternativen vi har täckt kommer att få jobbet gjort, med plugins som den snabbaste, mest pålitliga och praktiska lösningen. Oavsett vilken metod du använder slipper du den tråkiga kopierings- och klistraprocessen och har mer tid tillgänglig för att utöka din webbplats.

Berätta för oss om du kunde duplicera en sida i WordPress genom att lämna en kommentar nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button