Hur man döljer och privatar mina Facebook-bilder från min mobil

Användarnas integritet inom sociala nätverk är en av prioriteringarna för många företag. Idealet är dock att varje användare har de nödvändiga verktygen för att veta hur han ska utföra sin egen säkerhet. Facebook erbjuder ett brett utbud av alternativ ang den personliga integriteten för ditt Facebook-konto som döljer dina foton som delas på detta sociala nätverk.

Det viktigaste med detta är att det är användarna själva som bestämmer hur och vad säkerhetsinställningar de vill ha för sina profiler. Utifrån detta är det möjligt att du har gömt dig privat eller privat några av dina foton eller till och med din album utan att behöva ta bort dem .

Det här alternativet kan enkelt användas från mobilen. Om du vill börja använda den här typen av säkerhet fortsätt bara att läsa den här artikeln.

Hur ändrar jag integritetsinställningarna för dina fotoalbum?

Den här metoden som vi ska visa dig här är ett allmänt sätt att konfigurera din integritet i dina fotoalbum på det här sociala nätverket.

  1. För att börja måste du gå in på facebook och välj rutan med ditt namn i avsnittet Nyheter . Du hittar den här knappen längst upp till vänster i din profil. Väl där måste du klicka och en rad alternativ visas.
  2. Du måste välja knappen som säger » Bilder » och efter det tryck » Album
  3. Här kommer du att kunna se alla album du har skapat, det är här du ska börja bestämma dig för vilka som ska bli sekretessinställningar som du kommer att ge till var och en. Du kan sätta olika säkerhetsinställningar på vart och ett av albumen.
  4. För att börja redigera behöver du bara klicka längst upp till höger, där ser du en knapp som säger » Integritet när du väl har angett det kommer du att se olika visningsalternativ visas, inklusive att styra vem som kan och vem som inte kan se ditt album, som du vill.
  5. Där kan du börja utforska dessa alternativ och därmed analysera den du vill ha mest och som anpassar sig efter dina behov.

Dessa redigeringsalternativ är endast tillgängliga för den person som äger albumet eller profilen som de postades till. Det är bara i din profil där du kan ändra dessa sekretessinställningar.

På samma sätt kan taggade personer också göra vissa ändringar, men dessa är inte särskilt betydande och baseras oftast på att ta bort eller lägga in en annan taggar eller om det misslyckas, förhindrar detta foto från att vara direkt på deras profil.

Hur tar jag bort medarbetare eller taggade personer från ett album på Facebook?

Det här alternativet är endast möjligt om du är den som skapade albumet i fråga. Annars blir det nästan omöjligt. Följ dessa steg för att ta bort en specifik användare från ett album:

  1. I nyhetssektionen, börja med att klicka på ditt namn, så att du kan se alternativen som visas där.
  2. Väl där, klicka på » Bilder och efter det på “Album”.
  3. Navigera till albumet där personen du vill ta bort finns och välj det delade albumet. Väl där, gå till fliken som säger” Redigera “, det här är synligt uppe till höger.
  4. Där kommer du att se en flik där flera medarbetare till albumet har taggats. När du håller muspekaren över en av dem visas ett x bredvid namnet på personen du vill ta bort.
  5. Tryck på X och klicka Att registrera för att alla dina ändringar ska träda i kraft.

På så sätt kommer medarbetare som har raderats inte att ha behörighet att lägga till fler foton eller videor till granskningen. delat album på din Facebook-profil. Fortsätt titta på albumet, men inställningarna för Integritet kommer inte längre att vara inom räckhåll.

Vi hoppas att du har lärt dig hur du döljer dina foton på Facebook och gör dem privata.

Relaterade Artiklar

Back to top button