Hur man döljer eller tar bort meddelandebubbla på vilken Samsung Galaxy S10 som helst

Om du är en av de användare som inte gillar att ingen ser deras mobilaviseringar kan du stäng av aviseringar från dina Android-appar . Men här hjälper vi dig dölj eller ta bort meddelandebubbla på någon Samsung Galaxy S10 snabbt och enkelt.

Tro det eller ej, men det är väldigt vanligt att vi lämnar mobilen någonstans som matsalen och får en avisering. I det här fallet kommer de närvarande personerna att kunna läsa meddelandena. Om du vill undvika denna obekväma situation är det bästa du kan göra dölj dina mobilaviseringar .

Hur du döljer eller tar bort meddelandebubblan på din Samsung S10

Den här gången kommer vi att visa dig två sätt dölj aviseringar på Samsung S10 mobil. Den första låter oss dölja meddelanden på låsskärmen, och den andra är att om du vill placera dina appar på startskärmen Samsung Galaxy 10 , du kan dölja aviseringar från en specifik app.

Det bör noteras att båda processerna är rätt så enkelt och att det inte kommer att ta dig lång tid att uppnå dem.

Dölj aviseringar på låsskärmen

Här visar vi dig allt du behöver göra för att dölj aviseringar på låsskärmen på Android, y inklusive Galaxy S10. Vi rekommenderar bara att du följer alla steg noggrant så att du kan slutföra processen framgångsrikt.

  • För att starta måste du gå in i huvudmenyn och sedan ange telefoninställningarna.
  • När du väl har gått in i inställningsdelen kommer du att se ett av alla alternativ som säger ” Låsskärm “. Fortsätt att välja den för att fortsätta processen.
  • Du måste nu scrolla ner tills du hittar alternativet » Aviseringar “. Så för att förhindra att meddelanden visas på låsskärmen måste du flytta knappen till vänster sida.

Ta bort appaviseringar

Sedan kommer vi att förklara på ett didaktiskt sätt processen för att kunna eliminera aviseringar från en applikation på en Samsung S10. Som alltid försäkrar vi dig att det kommer att vara ganska enkelt och att du inte behöver vara tekniskt kunnig för att klara av det.

  • Som tidigare måste du välja alternativet ” inställningar » som finns i huvudmenyn på din Samsung S10.
  • Klicka sedan på alternativet som heter » Aviseringar så att du kan fortsätta hela processen.

  • Nu vid det här laget kan du se alla appar som nyligen har utfärdat meddelanden och du kan också stänga av meddelanden från vilken app som helst. För att göra detta, klicka på alternativet ” Se allt »
  • I det här steget kommer du att se alla appar som är tillgängliga för att dölja sina aviseringar permanent. Klicka bara på ikonen till höger om varje app.

Varför är det användbart att dölja meddelandebubblan på mobilen?

Detta är utan tvekan en fråga som många användare ställer sig när de upptäcker personer som har det här alternativet aktiverat. Ett av argumenten för användare som har gömt aviseringar på sin mobil under en tid är integritet.

För närvarande kontrollerar vi faktiskt vår mobiltelefon nästan när som helst på dygnet, oavsett människor runt omkring oss. Så här kan du skydda din integritet lite, eftersom ingen kommer att kunna se om ett nytt meddelande har kommit, än mindre kunna läsa innehållet i dessa meddelanden på distans.

Det finns dock människor som tycker annorlunda och säger att de som har dolda aviseringar för att de döljer något. Detta händer ofta när det gäller personer som har en partner, för tro det eller ej, det har varit orsaken till många äktenskapliga konflikter.

I slutändan, vi rekommenderar att du döljer aviseringar om du behöver lite privatliv, för det är definitivt något vi alla förtjänar att ha.

Du kan alltid återaktivera meddelandebubblan på Samsung Galaxy S10 när som helst. Vi hoppas att du gillade denna information, så dela den gärna med alla de vänner som äger en Samsung S10 så att de kan lära sig dölj aviseringar på ett enkelt sätt. Vi ses i nästa avsnitt!

Relaterade Artiklar

Back to top button