Hur man döljer administratörer och gruppmedlemmar på Facebook

Sociala nätverk har blivit det viktigaste kommunikationsmedlet, deras användningsområden är diversifierade. För att uttrycka dina åsikter, för att visa ditt dagliga liv. Tills de gjorde känd sin konst, sina hobbyer och hur de borde leva livet. Vid det här laget sticker Facebook ut, som har blivit det viktigaste sociala nätverket.

Början av Facebook syftade till att möta interaktionsbehov av vissa människor. De som kunde etablera kommunikation med människor från var som helst i världen och använde ofta detta medium för att träffa nya människor och få vänner.

Idag är det möjligt att göra alla dessa aktiviteter. Men Facebook som vilken annan plattform som helst har utvecklats och i sin tur fört nya funktioner till sidan. En av dessa är marknadsföra » dominerade som är ett alternativ till att köpa och sälja nya eller begagnade produkter.

Hur döljer man gruppmedlemmar och administratörer på Facebook?

Grupperna är en annan typ av verktyg som Facebook använder för att sammanföra en uppsättning användare som har gemensamma intressen och har funnit det nödvändigt att få kontakt med andra via sina plattformar.

En grupp kan hantera nästan vilket ämne som helst . Utan att glömma förstås att all verksamhet som är begränsad enligt lag inte kommer att tillåtas på plattformen. Olika användningsområden kan dock ges, till exempel när det gäller användare som delar en politisk synpunkt eller som bedriver kommersiell verksamhet och som kan erbjuda och distribuera sina produkter.

En viktig poäng med Facebook är det alla användare kan skapa en grupp men kan också använda olika inspelningsalternativ. Det betyder att personen kommer att bestämma om gruppen är offentlig och om någon individ kan vara medlem eller om administratören ska reglera tillgången till gruppen.

Steg för att dölja gruppmedlemmar och administratörer på Facebook

Några av fördelarna med att vara administratör för en grupp på Facebook är att du har tillgång till all information som delas där. Detta inkluderar bilder och fotografier samt meddelanden i form av kommentarer.

Naturligtvis är inte allt rosenrött. Eftersom administratören i vissa fall måste agera och eliminera en medlem eller något material som bryter mot gruppens regler. Därför kan den utsättas för hot, förolämpningar och alla typer av negativa handlingar från användare som har blivit eliminerade.

I dessa fall erbjuder Facebook möjligheten att förbli anonym av honom eller administratörer av en grupp. Om du vill utföra den här åtgärden i din grupp kan du följa följande instruktioner:

  • Först måste du logga in på ditt Facebook-konto och gå till avsnittet i gruppen du skapade.
  • Beroende på vilken enhet du använde för att logga in måste du klicka på alternativet “redigera grupp” . Vad kan du hitta i det övre högra hörnet på huvudsidan eller klicka på ett alternativ som heter “grundläggande information” . Vilket omdirigerar dig till inställningsmenyn.
  • Du hittar en meny med tillgängliga alternativ där sekretessinställningarna finns. För att göra detta, klicka “Integritet” och välj hur du vill se gruppen.
  • Du kan välja mellan alternativet “öppna” där alla användare inom och utanför Facebook kan få tillgång till gruppinformationen, tydligt inklusive administratören och medlemmarna.
  • Ett annat alternativ är stängd » där det också kommer att finnas en tidigare vy av användarna som är medlemmar i gruppen och deras administratör. Det här alternativet visar dock inte innehåll som har delats.
  • Det sista alternativet kallades “hemlighet” och det är den som intresserar oss i det här fallet. Eftersom det hindrar både administratören och deras medlemmar från att ses, så det är ganska säkert.
  • Efter att ha valt det sista alternativet kan du klicka på ” Spara ändringar” .

Relaterade Artiklar

Back to top button