Hur man dirigerar på YouTube genom inspelningsskärm – Live Stream

Livestreaming från Youtube är det enklaste sättet att komma närmare och interagera med din publik i realtid. Det finns några verktyg som gör att du kan hantera din leverans så att du enkelt kan kommunicera innehåll. Här kommer vi att förklara hur utföra a registrering direkt på skärmen YouTube.

Att skapa eller streama livevideor till youtube utan att använda ytterligare program och spela in i realtid vad du gör eller tittar på på din skärm PC eller bärbar dator, följ noggrant stegen som vi kommer att visa dig nedan.

Det första att göra, logiskt, är att ange din kanal YouTube för tillgång till verktyg som gör att du kan göra en liveinspelning av din skärm.

Om du inte har en ännu, måste du skapa en på den här plattformen och skapa en youtube-kanal att dra nytta av dessa förmåner. När du har kommit åt din kanal, gå till det övre högra hörnet och klicka på cirkeln som visar Foto av profil på din kanal så att du kan komma åt menyraden.

Tryck på alternativet “CreatorStudio” som inte är något annat än det officiella gränssnittet för Google för innehållsskapare.

Skapa en händelse

När gränssnittet är öppet, gå till vänster sidofält och välj kategori “Liveöverföring” kommer detta i sin tur att delas upp i 3 alternativ.

Välj och klicka på alternativet “Händelser” och välj sedan länken på den centrala skärmen märkt “Schemalägg ett nytt evenemang” eller tryck på knappen på vänster sida “Nytt liveevenemang” .

Sedan verktyget CreatorStudio kommer att be dig att fylla i några grundläggande data eller information om live du vill ladda ner.

Som den titulera det du vill ge det, datum och tid du planerar att spela showen live, en kort beskrivning av vad du ska visa och om du vill kan du också placera etiketter av dina önskemål.

På höger sida hittar du även några fält som du behöver fylla i med de alternativ du föredrar, till exempel kan du bestämma vem du vill visa ditt innehåll för.

Vi rekommenderar, om du vill att många ska se det, se till att välja alternativet “Publik” så att alla medlemmar i gemenskapen kan gå med i din leva .

under linjen “Snäll” rekommenderar vi att du väljer alternativet “Snabb” för att påskynda processen och detta kommer att vara den sista informationen du bör inkludera i din livevideo. Klicka sedan på alternativet “Skapa en händelse” och vänta några sekunder tills ändringarna har laddats.

Du kommer att se på skärmen ditt evenemang skapat med datum och tid då du har angett bör det noteras att live inte kommer att starta automatiskt så du måste logga in på avtalat datum och tid för detta.

Inspelningsskärm

När det är dags att dela din livevideo, navigera till avsnittet “Evenemang” i Creator Studios verktygsmenyrad till vänster på skärmen.

Klicka sedan på alternativet “Starta live-hangouts” och vänta några sekunder tills skärmen laddas.

I toppmenyn i gränssnittet kan du konfigurera funktioner av din video, till exempel, kan du aktivera eller inaktivera ljudet och webbkameran på din PC eller bärbara dator.

Efter att ha förtydligat ovanstående, leta reda på den nedre raden på din skärm och du kommer att se en grön knapp som kallas “Starta sändning”. Om du redan känner dig redo att börja dela din liveström, klicka på det här alternativet.

På vänster sida, välj den andra ikonen uppifrån och ned, kallad “Dela skärm”. Du kommer att se ett fönster där du blir ombedd att välja vad du vill dela.

Klicka på PC-skärmen och välj sedan “Att dela” när du har följt dessa steg kan du minimera fönstret så att du kan visa det innehåll du vill ha.

Om du vill sluta visa ditt skärminnehåll, öppna fönstret du minimerade när du startade liveshowen och tryck på alternativet “Sluta” placerad längst upp i mitten av skärmen.

När du vill avsluta din livevideo väljer du “Sluta sända” och det kommer att vara slutet på ditt liv. Om du vill veta hur du ser dina prenumeranter på youtube och vilka som prenumererar på din kanal, det är mycket lätt att göra med dessa enkla steg.

Relaterade Artiklar

Back to top button