Hur man blockerar Twitch-annonser

Annonsblockerare fungerar genom att blockera källan till en annons – vanligtvis en webbadress som skiljer sig från källan till videon du tittar på. Twitch integrerar sina annonser direkt i videoströmmen, vilket innebär att annonsblockerare gör allt för att blockera annonser utan att blockera själva videon.

Annonsblockerare utvecklar ofta ett sätt att blockera annonser bara för att Rycka till uppdaterade sin streamingtjänst så att annonser skulle dyka upp igen. Det är ett konstant spel med katt och råtta, men det finns saker du kan göra för att blockera Twitch-annonser.

Hur man blockerar Twitch-annonser(Hur man blockerar Twitch-annonser)

Om en Rycka till uppdateras och din annonsblockerare inte längre fungerar, prova någon av dessa metoder.

Gå med i Twitch Turbo(Gå med i Twitch Turbo)

(Twitch Turbo)Rycka till Turbo är Twitchs månatliga prenumerationstjänst. Denna tjänst kostar $8,99 per månad och är det enda garanterade sättet att undvika annonser. Rycka till. Det betyder att du inte ser pre-roll, mid-roll eller kompletterande annonser. Du kan dock fortfarande se specialerbjudanden om de visas för alla, särskilt när du tittar på innehåll samtidigt. Den har även flera ytterligare fördelar som t.ex chattikonen(Chattmärke) utökad uppsättning känslor(Emote), anpassningsbara användarnamnsfärger och utökad sändningslagring.

Prenumerera på kanalen(Prenumerera på en kanal)

Om du prenumererar på en kanal kan du ibland titta på den utan reklam. I slutändan beror annonsfria kanaler på streamers själva; de kan välja det som tillval för sina subwoofers. Om du använder Amazon främsta , får du en gratis kanalprenumeration varje månad. Om du inte är medlem främsta kan du betala $4,99 för en kanalprenumeration.

 1. Välj den kanal du vill titta på.
 2. På höger sida av kanalen klickar du på knappen märkt ” Prenumerera”.(Prenumerera.)

 1. Om du vill använda Prime Sub markera rutan bredvid Använd Prime Sub.

 1. Om du signerar på traditionellt sätt, välj ” Prenumerera ($4,99). (Obs: in september (september)Rycka till driver en kampanj som sänker prenumerationsavgifterna med 20 %.

Uppdatera din annonsblockerare(Uppdatera din annonsblockerare)

En av anledningarna till varför Rycka till kan kringgå annonsblockerare är att de har ett team som ständigt jobbar på att hitta sätt att kringgå dem. Om du använder en äldre version av din annonsblockerare kanske den inte har de nödvändiga uppdateringarna för att blockera nya annonser Rycka till. Att uppdatera ditt annonsblockeraretillägg för annonsblockerare kan hjälpa till att åtgärda detta.

 1. Klicka på de tre prickarna till höger om din profilbild och välj Ytterligare verktyg(Fler verktyg) > Tillägg.(Tillägg.)

 1. i det övre högra hörnet av skärmen väljer du Utvecklarläge.(Utvecklarläge)

 1. Välj i det övre vänstra hörnet Uppdatering.(Uppdatering.)

Se till att dina Adblock-inställningar är korrekta(Se till att dina Adblock-inställningar är korrekta)

Detta steg gäller strikt för själva förlängningen Adblock och endast för (Annonsblock)Krom , Firefox och kant . Förlängning Adblock låter dig ställa in specifika regler om vilka annonser som blockeras och vilka som inte är det. Det är viktigt att se till det Rycka till ingår.

 1. Klicka på de tre prickarna till höger om din profilbild och välj Ytterligare verktyg(Fler verktyg) > Tillägg.(Tillägg.)

 1. Välj Adblock och välj sedan Detaljer.(Detaljer.)

 1. Rulla ned alternativen och välj Förlängningsalternativ.(Tilläggsalternativ.)

 1. Se till att ” Tillåt annonser på specifika Twitch-kanaler(Tillåt annonser på specifika Twitch-kanaler) » inaktiverad.

Lägg till anpassat skript(Lägg till ett anpassat skript)

Detta är en avancerad metod och överlåts bäst till användare som är bekväma med att pilla med skript. Detta gör att du kan modifiera och anpassa befintliga tillägg med ytterligare skript som kan hjälpa till att blockera annonser. Rycka till.

 1. Klicka på de tre prickarna till höger om din profilbild och välj Ytterligare verktyg(Fler verktyg) > Tillägg.(Tillägg.)
 1. Välj(Välj) uBlock-källa, a(Ursprung) välj sedan ” Detaljer.(Detaljer.)

 1. Rulla ned alternativen och välj Förlängningsalternativ.(Tilläggsalternativ.)

 1. Välj Jag är en erfaren användare(Jag är en avancerad användare) och välj sedan kugghjulsikonen.

 1. Du kommer att se en kodskärm. Linje 42(rad 42) userResourcesLocation. Som standard ska det vara det Inaktiverad. (avstängd.) Byt ut detta URL -adress till skriptet du vill använda; till exempel om du vill använda ett skript notify-strip kommer webbadressen att vara https://raw.githubusercontent.com/pixeltris/TwitchAdSolutions/master/notify-strip/notify-strip-ublock-origin.js .

 1. Välj Tillämpa ändringar längst upp på skärmen. (Tillämpa ändringar längst upp på skärmen.)

Github-användare(Github) pixeltris skapade flera olika skript för uBlock ursprung som kan hjälpa till i kampen mot reklam Rycka till. Tre av de mest kända:

 • notify-strip : Ersätter annonser med lågupplösta segment och talar om för Twitch att annonsen redan har setts.
 • notify-reload : rapporterar Rycka till att annonsen har setts och startar sedan om spelaren Rycka till upprepa detta tills alla annonser har tagits bort.
 • låg upplösning(lågupplösning) : Minskar strömmen till 480p men tar bort alla annonser.

Du kan hitta alla dessa skript och mer information på GitHub(GitHub-sidan).

Prova en annan annonsblockerare(Prova en annan annonsblockerare)

Om allt annat misslyckas, prova en annan annonsblockerare. Det finns många olika alternativ som kan blockera annonser på ett lite annorlunda sätt, och du kan hitta lösningen i ett av dessa alternativ, speciellt de som skapats specifikt för annonsblockering. Rycka till.

Några alternativ att tänka på:

Var och en av dessa annonsblockerare är designade specifikt för plattformen. Rycka till , men din körsträcka kan variera. Många har jämfört striden med en kapprustning – fast än så länge Rycka till kan vara annonsfri, deras algoritm kan uppdateras och förse dig med fler annonser tills blockerarna kommer ikapp.

Om du är trött på att se samma annonser Rycka till Om och om igen, prova ett av dessa sätt att titta på tjänsten (förhoppningsvis) utan annonser.

Annonsblockerare fungerar genom att blockera källan till annonsen – vanligtvis en webbadress som skiljer sig från källan till videon du tittar på. Twitch integrerar sina annonser direkt i videoströmmen, vilket innebär att annonsblockerare kämpar för att blockera annonser utan att blockera själva videon.

Annonsblockerare utvecklar ofta ett sätt att blockera annonser, bara för att Twitch ska uppdatera sin streamingtjänst så att annonser visas igen. Det är ett konstant spel med katt och råtta, men det finns saker du kan göra för att blockera Twitch-annonser.

Hur man blockerar Twitch-annonser

Om Twitch uppdateras och din annonsblockerare inte längre fungerar, prova någon av dessa metoder.

Gå med i Twitch Turbo

Twitch Turbo är Twitchs månatliga prenumerationstjänst. För $8,99 per månad är denna tjänst det enda garanterade sättet att undvika Twitch-annonser. Det betyder att du inte ser några pre-roll, mid-roll eller kompletterande annonser. Du kan dock fortfarande se specialkampanjer om de visas för alla, särskilt under simulkantinnehåll. Det kommer också med några extra fördelar som ett chattmärke, utökat Emote-set, anpassade användarnamnsfärger och utökad sändningslagring.

Prenumerera på en kanal

Om du prenumererar på en kanal kan du ibland få annonsfri visning. I slutändan är annonsfria kanaler upp till streamern själva; de kan välja det som ett alternativ för sina subs. Om du använder Amazon Prime får du en gratis kanalprenumeration varje månad. Om du inte är en Prime-medlem kan du betala $4,99 för att prenumerera på en kanal.

 1. Välj den kanal du vill titta på.
 2. På höger sida av kanalen, välj knappen märkt Prenumerera.

 1. Om du vill använda en Prime Sub, markera kryssrutan bredvid Använd Prime Sub.

 1. Om du prenumererar på traditionellt sätt, välj Prenumerera ($4,99). (Obs: under september kör Twitch en kampanj där prenumerationsavgifterna är 20 % lägre.)

Uppdatera din annonsblockerare

En av anledningarna till att Twitch kan kringgå annonsblockerare är för att de har ett team som ständigt arbetar för att hitta vägar runt dem. Om du använder en äldre version av din annonsblockerare kanske den inte har de nödvändiga uppdateringarna för att blockera nya Twitch-annonser. Om du uppdaterar ditt annonsblockeringstillägg kan du åtgärda detta.

 1. Välj de tre prickarna till höger om din profilbild och välj Fler verktyg > förlängningar.

 1. i det övre högra hörnet av skärmen väljer du utvecklarläge.

 1. Välj i det övre vänstra hörnet uppdatering.

Se till att dina Adblock-inställningar är korrekta

Det här steget gäller strikt för själva Adblock-tillägget och endast för Chrome, Firefox och Edge. Tillägget Adblock låter dig ange specifika riktlinjer för vilka annonser som blockeras och vilka som inte är det. Det är viktigt att se till att Twitch ingår.

 1. Välj de tre prickarna till höger om din profilbild och välj Fler verktyg > förlängningar.

 1. Välj Adblock och välj sedan detaljer.

 1. Rulla ned alternativen och välj förlängningsalternativ.

 1. Se till att alternativet Tillåt annonser på specifika Twitch-kanaler är avstängd.

Lägg till ett anpassat skript

Detta är en avancerad teknik som bäst lämnas till användare som är bekväma med att mixtra med skript. Det låter dig modifiera och finjustera befintliga tillägg med ytterligare skript som kan hjälpa till att blockera Twitch-annonser.

 1. Välj de tre prickarna till höger om din profilbild och välj Fler verktyg > förlängningar.
 1. Välj uBlock Origin och välj sedan detaljer.

 1. Rulla ned alternativen och välj förlängningsalternativ.

 1. Välj Jag är en avancerad användare och välj sedan kuggikonen.

 1. Du kommer att se en kodskärm. Linje 42 är userResourcesLocation. Som standard ska det vara det avstängd. Ersätt detta med URL:en för skriptet du vill använda; till exempel om du vill använda notify-strip skriptet skulle webbadressen vara https://raw.githubusercontent.com/pixeltris/TwitchAdSolutions/master/notify-strip/notify-strip-ublock-origin.js.

 1. Välj Tillämpa ändringar längst upp på skärmen.

Github-användaren pixeltris har skapat flera olika skript för uBlock Origin som kan hjälpa till att bekämpa Twitch-annonser. De tre mest framträdande är:

 • notify-strip: Ersätter annonser med lågupplösta segment och berättar för Twitch att annonser redan har setts.
 • notify-reload: Berättar för Twitch att annonser sågs och laddar sedan om Twitch-spelaren, upprepar tills alla annonser har eliminerats.
 • lågupplöst: Minskar streamen till 480p men tar bort alla annonser.

Du kan hitta alla dessa skript och mer information på GitHub-sidan.

Prova en annan annonsblockerare

Om allt annat misslyckas, prova en annan annonsblockerare. Det finns många olika alternativ som kan blockera annonser något annorlunda, och du kanske hittar lösningen i en av dessa varianter – särskilt de som är skräddarsydda för att blockera Twitch-annonser.

Några alternativ att tänka på är:

Var och en av dessa annonsblockerare är designad specifikt för Twitch-plattformen, men din körsträcka kan variera. Många har jämfört striden med en kapprustning – medan Twitch kan vara annonsfri för tillfället, kan deras algoritm uppdateras och exponera dig för fler annonser tills blockerarna kommer ikapp.

Om du är trött på att titta på samma Twitch-annonser om och om igen, prova någon av dessa metoder för att se tjänsten (förhoppningsvis) annonsfri.