Hur man blockerar ett internetåtkomstprogram med ProgCop

Att blockera applikationer från att komma åt nätverket är något som är möjligt som standard i Windows 11/10 via Windows-brandväggen. Även om du kan tillåta eller blockera ett program med hjälp av Windows-brandväggen (tillåt eller blockera ett program med hjälp av Windows-brandväggen) , med gratisverktyg som OneClickFirewall eller ProgCap , förenklar uppgiften avsevärt. Det måste vi notera ProgCop är gratis, 100 procent, så oroa dig inte för att behöva betala senare eller någon form av reklam klistrad på verktyget. Dessutom måste vi notera det ProgCop låter dig se(ProgCop) realtid alla processer anslutna till Internet.

Hur man blockerar ett program från att komma åt Internet

Användare kan blockera dessa processer med bara några klick, så vi ser direkt hur mycket enklare det är att blockera onlineverktyg med detta program jämfört med Windows brandvägg(Windows-brandväggen) och det kommer att vara den främsta anledningen till att folk kommer att använda den.

Dessutom fungerar inte programvaran på egen hand eftersom den använder Windows brandväggs API(Windows-brandväggs-API). Som sådan designades den för att fungera tillsammans med Windows brandvägg(Windows-brandvägg) för optimal prestanda.

ProgCop för Windows PC

Du kan blockera filåtkomst till nätverket med Windows brandvägg(Windows-brandväggen) dock ProgCop gör denna uppgift mycket enklare än någonsin tidigare.

1]Lägg till din programvara

När det gäller att lägga till program att blockera, föreslår vi att du klickar på den första ikonen högst upp med ett grönt plustecken bifogat. Björn(Tänk på att när ett program läggs till kommer det automatiskt att blockeras från början.

Användaren måste se ansökan sökväg(Ansökningsväg) , process namn(Processnamn) och skick(Stat), vilket borde vara blockerad(BLOCKERAD) i grönt.

2]Ta bort din programvara

Om du vill avinstallera den tillagda programvaran, oroa dig inte eftersom det är en enkel uppgift ur vår synvinkel. Bara(Helt enkelt) välj det program du vill avinstallera och klicka sedan på den andra ikonen ovan med ett rött minustecken.

Detta bör avinstallera programmet i tid ProgCop Hurra.

3]Lås och lås upp

Det enklaste sättet att avblockera ett program är att ta bort det, men då måste du lägga till det igen om du behöver blockera det. Med den dubbla sköldikonen överst kan användarna helt enkelt klicka på dem för att låsa och låsa upp, det är allt.

Det är så enkelt, så det finns inget för användaren att göra om inte ändringarna måste ångras.

4]Inställningar

Så när det gäller inställningsområdet måste vi bekräfta att det inte finns mycket att se eller göra här, vilket är bra. Verktyget är redan ganska lätt att använda, och som sådant behöver det inte något som skulle komplicera saker på något sätt eller i någon form.

Ladda ner ProgCop direkt från den officiella webbplatsen just nu. Det är nästan gratis – värt allt 3 USD(USD3) för en livstidslicens.

Att blockera applikationer från att gå online är något som är möjligt som standard i Windows 11/10 via Windows-brandväggens programvara. Även om du kan tillåta eller blockera ett program med hjälp av Windows-brandväggen, med gratisverktyg som OneClickFirewall eller ProgCap gör saker mycket lättare. Vi bör påpeka att ProgCop är gratis, 100 procent, så oroa dig inte för att behöva betala vid ett senare tillfälle eller någon form av reklam som är klistrad över hela verktyget. Dessutom bör vi påpeka att ProgCop har en realtidsvy över alla processer som är anslutna till internet.

Hur man blockerar ett program från att komma åt internet

Användare kan blockera dessa processer med bara några få musklick, så vi kan genast se hur enklare det är att blockera onlineverktyg via det här programmet jämfört med Windows-brandväggen, och det kommer att vara den främsta anledningen för folk att använda den.

Dessutom fungerar inte programvaran på egen hand eftersom den förlitar sig på Windows Firewall API för att få saker gjorda. Som det ser ut, designades den för att fungera hand i hand med Windows-brandväggen för optimal prestanda.

ProgCop för Windows PC

Blockera filer från att gå online kan göras med Windows-brandväggen, men ProgCop gör den här uppgiften mycket enklare än någonsin tidigare.

Hur man blockerar ett program från att komma åt internet

1]Lägg till din programvara

När det kommer till att lägga till program för blockering föreslår vi att du klickar på den första ikonen längst upp med det gröna plustecknet bifogat. Tänk på att så snart programmet läggs till kommer det att blockeras automatiskt redan från början.

Användaren bör se Application Path, Process Name och State, som ska säga BLOCKERAD i färgen grön.

2]Ta bort din programvara

Om du vill ta bort en tillagd programvara, oroa dig inte eftersom det är en enkel uppgift ur vår synvinkel. Välj helt enkelt det program du vill ta bort och klicka sedan på den andra ikonen ovan med det röda minustecknet.

Om du gör det bör du omedelbart ta bort programmet från ProgCop i tid, hurra.

3]Blockera och avblockera

Det enklaste sättet att avblockera ett program är att ta bort det, men då måste du lägga till det igen om du skulle behöva blockera det. Med ikonen för två sköldar högst upp kan användare helt enkelt klicka på dem för att blockera och avblockera, det är allt.

Det är så enkelt, därför, inget annat att göra från användarens sida om inte ändringarna måste vändas.

4]Inställningar

OK, så när det gäller inställningsområdet måste vi bekräfta att det inte finns mycket att se eller göra här, och det är bra. Verktyget är redan ganska lätt att använda, och som sådant behöver det inte något som kan komplicera saker i någon form eller form.

Ladda ner ProgCop direkt från den officiella webbplatsen just nu. Det är nästan gratis – kostar bara 3 USD för en livstidslicens.

Relaterade Artiklar

Back to top button