Hur man blockerar en webbplats i Windows 10

Det finns många sätt att blockera en webbplats på din dator med Windows , och webbläsartillägget är en populär metod som används av många människor runt om i världen. Du kan använda Hosts File , Restricted Zone in Internet Option , IE Content Advisor , webbläsartillägg eller tillägg eller detta enkla verktyg som heter URL-blockerare , vilket gör att du kan blockera vilken webbplats som helst i vilken webbläsare som helst (blockera vilken webbplats som helst i vilken webbläsare som helst). Låt oss säga att ditt barn vill använda din dator, men du inte vill att det ska besöka vissa webbplatser. Du kan sedan blockera oönskade webbplatser på din dator med Windows .

Hur man blockerar en webbplats i Windows 10

Använd fördel URL-blockerare(URL Blocker) -adresser är att det är en bärbar applikation för Windows , och du behöver inte gå igenom många steg för att få det gjort. Denna enkla applikation med ett elegant gränssnitt är designad för endast ett ändamål. För din information använder det här verktyget Windows Host File för att blockera vilken webbplats som helst.

För att börja använda det här verktyget, ladda ner url blockerare(URL Blocker) till din dator och öppna den.

Nu måste du gå in URL -adress i det tomma nedre fältet och klicka på knappen ” Lägg till(Lägg till) ” . Den ska läggas till i det tomma övre fältet. När du har angett alla webbplatser du vill blockera klickar du på ” Tillämpa(Tillämpa) ” .

Blockera webbplatser med URL-blockerare

Efter det måste du logga ut och logga in igen för att få ändringarna.

Efter det, om du besöker den här webbplatsen, bör din webbläsare visa ett felmeddelande som liknar detta:

Om du har flera datorer och vill blockera dessa webbplatser på alla datorer kan du exportera listan genom att klicka på ” Exportera(Exportera) » . Detta kommer att skapa . Blocker-fil(Blocker) , som kan importeras till en annan dator.

URL blocker gratis nedladdning

Jag hoppas att detta enkla verktyg hjälper dig. Om du vill använda den kan du ladda ner URL(här här) blockerare(URL Blocker) härifrån.

Det finns många sätt att blockera en webbplats på din Windows-dator och webbläsartillägg är en populär metod som används av många människor över hela världen. Du kan använda Hosts File, Restricted Zone in Internet Option, IE Content Advisor, ett webbläsartillägg eller tillägg, eller det här enkla verktyget som heter URL-blockerare, vilket låter dig blockera alla webbplatser i vilken webbläsare som helst. Låt oss anta att ditt barn vill använda din dator – men du vill inte att han/hon ska komma åt vissa webbplatser. Du kan sedan blockera oönskade webbplatser på din Windows-dator.

Hur man blockerar en webbplats i Windows 10

Fördelen med att använda URL Blocker är att det är en bärbar app för Windows, och du behöver inte gå igenom massor av steg för att få det gjort. Detta är en enkel app, som bara är tänkt att göra en sak med sitt eleganta gränssnitt. För din information använder det här verktygsverktyget Windows Host File för att blockera vilken webbplats som helst.

För att börja använda det här verktyget, ladda ner URL Blocker till din dator och öppna den.

Hur man blockerar en webbplats i Windows 10

Nu måste du ange URL:en i den tomma nedre rutan och klicka på Lägg till knapp. Den ska läggas till i den tomma övre rutan. När du har angett alla webbplatser som du vill blockera klickar du på tillämpa knapp.

Blockera webbplatser med URL Blocker

Därefter måste du logga ut från din dator och logga in igen för att få ändringen.

Efter att ha gjort det, om du besöker den webbplatsen, bör din webbläsare visa ett felmeddelande så här:

Om du har flera datorer och du vill blockera dessa webbplatser på alla datorer, kan du exportera listan genom att klicka på Exportera knapp. Det kommer att skapa en . fil som du kan importera till en annan dator.

URL Blocker gratis nedladdning

Hoppas detta enkla verktyg kan hjälpa dig. Om du vill använda den kan du ladda ner URL Blocker från här.

Relaterade Artiklar

Back to top button