Hur man blockerar en kontakt eller ett telefonnummer på Huawei

Någon gång i våra liv, behovet av blockera ett nummer på vår telefon dök upp . Det finns otaliga fakta som gör att vi går vidare till denna åtgärd. Nedskärningar i personliga relationer är bland de vanligaste; Oavsett vad personen var för dig är ibland en blockad nödvändig.

Andra vanliga fall är de som presenteras av den välkända SPAM, som är den irriterande åtgärd som ett företag vidtar för att marknadsföra en produkt, och precis som i det tidigare fallet är blockering också nödvändig.

Det är därför många människor vill göra det här, men som tyvärr inte känner till det bra metod . Ibland beror detta på hur sällan de tenderar att blockera, och i andra fall på komplexiteten i situationen.

Vad är fördelen med att blockera en kontakt på en telefon?

Ibland tenderar folk att blockera användare utan att egentligen veta allt vad det innebär, och därifrån är det nödvändigt att verkligen veta vad det är till för och hur det påverkar att blockera en kontakt.

Till en början, när du blockerar en användare, han kommer inte att kunna ringa telefonsamtal eller sms:a dig . Med andra ord kommer den blockerade personen inte att kunna använda sin linje för att kommunicera med dig.

För det andra kan blockering av denna användare också observeras i vissa applikationer även om det inte är särskilt vanligt.

En av applikationerna där om du kan se blockering av en användare är in WhatsApp och du kan också blockera någon i Hangouts. Men på samma sätt kan det inte finnas någon interaktion mellan det blockerade numret och användaren som blockerade det via det sociala nätverket.

Vilka enheter låter dig blockera en kontakt?

Att blockera användare är en nödvändighet som redan har funnits på mobiltelefoner i flera år. Detta är ett framsteg som dök upp med dessa digitala och knappsats mobiltelefoner .

Efter det kan vi också ha det här alternativet på dem mobiltelefoner Björnbär Android, iOS och alla smarta enheter till vilka en telefonlinje kan integreras.

Och medan de flesta mobiltelefoner idag har det här verktyget, görs inte alla på samma sätt, vilket kan vara knepigt. Till exempel till en användare som tidigare körde Android och nu använder en mobiltelefon med ett iOS-system.

Hur blockerar jag en kontakt eller ett telefonnummer på Huawei?

Det första vi måste göra när vi vill blockera en användare på Huawei är att sök i kontaktlistan. Detta kommer att underlättas med det lilla stapelformade alfabetet på höger sida av gränssnittet.

När vi väl hittar det fortsätter vi tryck på namnet när den nya skärmen öppnas, letar vi efter alternativet (mer) som representeras av tre vertikala ellipser.

Efter att ha öppnat menyn kommer vi att välja alternativet som säger lägg till på svartlista som talar om för mobiltelefonen att inte ta emot samtal eller textmeddelanden från det numret.

Nu, om fallet är med ett SMS du fått och du inte har lagt till numret, är processen ännu enklare.

För det första, meddelandeapp måste vara öppnad sedan håller vi konversationen som vi vill blockera, efter 1 sekund kommer gränssnittet att visa oss nya alternativ. I dessa nya alternativ måste vi leta efter låssymbol som identifieras av en cirkel som har en diagonal linje i mitten, accepterar vi popup-fönstret och det är allt.

Tack vare dessa alternativ kan vi flera gånger undvika vissa tjänster eller personer som vi inte är intresserade av att upprätta en konversation med. Och detta är inte en permanent, tyst åtgärd, eftersom alla mobiltelefoner med låsalternativet också har en upplåsning, vars process är praktiskt taget densamma.

Det är också viktigt att veta att man inte kan att blockera den där samtal från okända nummer på Huawei-mobiltelefoner och att du inte behöver prata med människor du kanske inte känner.

Slutligen hoppas vi att du gillade den här artikeln, men vi skulle vilja veta, finns det något annat sätt att blockera en kontakt? Anser du att det här verktyget är användbart? Lämna din åsikt i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button