Hur man blir påverkad av YouTube

Det är inte lätt att bli inflytelserik person(Influencer). Det kan se lätt ut och låta roligt, men det krävs mycket. Huruvida Instagram , Facebook , Twitter eller Youtube Det krävs en grundläggande sak för att bli en influencer – engagemang. Du kan bli det om du vill. Jag har redan skrivit ett inlägg om hur man blir en influencer i Instagram och idag ska jag berätta hur du blir en influencer på Youtube .

Youtube är framtiden eftersom människor idag föredrar att titta på videor snarare än att läsa innehåll eller titta på bilder. Video de senaste åren(Videor) har vunnit enorm popularitet över hela världen. Dessutom skapa en kanal Youtube att filma och redigera är nu enklare än någonsin tidigare.

Miljontals runt om i världen YouTubers, men inte alla tjänar miljontals dollar. (YouTubers) Jag har en kanal på Youtube med 45 000 prenumeranter, men jag tjänar fortfarande inte så mycket pengar som jag skulle vilja. Jag försöker lära mig mer för att få ut det mesta av det och kommer att dela allt jag vet här i det här inlägget.

Hur man blir en YouTube-influencer

Tja, om du vill bli en influencer på Youtube och tjäna pengar måste du komma ihåg vissa saker:

 1. Välj din nisch
 2. Skapa och dekorera din kanal
 3. Skapa kvalitetsinnehåll
 4. Miniatyr
 5. Planera din innehållsstrategi
 6. Optimera ditt innehåll
 7. Prata med varumärken.

1]Välj din nisch(1]Välj din nisch)

Vissa specifika nischer som teknik, mode, skönhet och hälsa anses vara lukrativa, men återigen, det viktiga är vad du är bra på. Välj en nisch där du tror att du kan tillhandahålla kvalitetsinnehåll. Gör en grundlig research innan du väljer din nisch, kolla dina konkurrenters kanaler och försök ta reda på hur det fungerar. Bara(Bara) det räcker inte att känna till ämnet, du måste veta hur du förvandlar ditt ämne till en intressant video. När jag startade min YouTube-kanal var allt jag visste var kattfester för kvinnor, så jag valde det som min nisch, och lyckligtvis för mig var jag den första att välja denna nisch. Nu försöker jag utöka min nisch och lägga till fler kategorier.

När du bestämt dig för din nisch, skapa en kanal på Youtube . Du kan kolla in den här gratisguiden för att lära dig hur du skapar en kanal. Youtube och andra tips och tricks Youtube.

Hur man blir en YouTube-influencer

Skapa en ny kanal på Youtube Detta är inte avancerad matematik. Du behöver bara ett konto Google och du kan logga in Youtube . Klick(Klick) ” Ladda upp video”,(Ladda upp video’) och du kommer att bli ombedd att skapa en kanal. Välj ditt användarnamn och du är klar. Nästa viktiga punkt är att dekorera din kanal med en bra och uppdaterad kanaldesign. Använd en bra kanalomslagsgrafik och se till att den matchar din kanal och ditt innehåll. Designen på min kanal är inte särskilt bra, och snart kommer jag att få en ny. Glöm inte heller att lägga till en bra introduktion till din kanal i avsnittet “Om oss”, detta hjälper dina användare att lära känna dig och din kanal bättre.

3]Skapa kvalitetsinnehåll(3]Producera kvalitetsinnehåll)

Ja, innehållet är kung. Skapa(Skapa) bra innehåll inte för Google men för användare. Försök att skapa användbart innehåll, detta kommer att öka din trovärdighet bland användarna och de kommer att besöka din kanal regelbundet. Google älskar också bra innehåll, och när ditt innehåll väl har indexerats finns det ingen tillbakablick. Här pratar vi om att bli en influencer, så du kan bara påverka människor när du är riktigt bra på det. Därför är det mycket viktigt att skapa övertygande innehåll. Influencers har stor makt, och stor makt kommer alltid med stort ansvar; dina följare följer dig. Det är alltså ditt ansvar att ge dem mening.

4]Miniatyrbild(4]Miniatyrbild)

Miniatyr(miniatyrbild) är mycket viktig. Detta är vad som ger dig en omedelbar uppfattning om vad din video handlar om. Se till att du skapar en bra miniatyrbild för varje video. Du kan använda clickbait för att få fler klick och visningar på din video.

5]Planera din innehållsstrategi(5]Planera din innehållsstrategi)

Det finns ingen fast innehållsstrategimall. Alla strategier fungerar inte för alla, och så vitt jag vet är allt baserat på trial and error. Du bör testa olika strategier och bestämma dig för den som fungerar. För mig fungerar det bäst att ladda upp en ny video varje dag, även om det kanske inte är fallet för dig. Eftersom jag tror att det är en trång marknad och vi måste producera mer och mer innehåll för att bli uppmärksammade, är det frekvensen som verkligen betyder något.

6]Interagera och bygg en gemenskap(6]Interagera och bygg gemenskap)

Det är alltid mycket viktigt att engagera sig med dina följare, oavsett om det är vilken social medieplattform som helst. Din publik/fans/följare/följare gör dig till en influencer, så interagera bra med dem. Ställ frågor till dem och berätta för dem vad de vill se mer på din kanal och prenumerera på den. Svara på deras kommentarer och försök att rensa bort deras tvivel, om några.

7]Prata med varumärken(7]Prata med varumärken)

När din kanal är klar med fler videor och följare, börja ta kontakt med varumärken och marknadsföra din profil. Välj ett varumärke som passar din nisch och kontakta dem via e-post. Låt dem veta att din publik kan vara intresserad av deras produkter. Till en början måste du komma överens om bytesvillkor, men när du väl har en bra prenumerantbas kan du ta ut en bra summa för att visa upp deras produkter på din kanal.

Här är några saker jag följde för att bli en influencer ansiktet på YouTube(YouTube) hoppas att detta hjälper dig.

Lämna dina kommentarer nedan om du har några fler saker att lägga till.(Skriv dina kommentarer nedan om du har några fler punkter att lägga till.)

Läs mer:(Läs nästa:)

 1. Hur man använder Facebook för att bli en påverkan på sociala medier
 2. Hur man blir en influencer på Instagram
 3. Hur man blir en influencer på Twitter
 4. Hur man blir en LinkedIn influencer.

Det är inte lätt att bli en influencer. Det kan se lätt ut och låter roligt, men det kräver mycket. Oavsett om det är Instagram, Facebook, Twitter eller YouTube, att bli en influencer kräver en grundläggande sak, och det är engagemang. Du kan bli det om du vill. Jag har redan skrivit ett inlägg om hur man blir influencer på Instagram, och idag ska jag prata om hur man blir influencer på YouTube.

Youtube är framtiden, anledningen är att människor idag föredrar att titta på videor mer än att läsa innehållet eller kolla in bilderna. Videor har vunnit enorm popularitet över hela världen under de senaste åren. Dessutom är det enkelt att skapa en YouTube-kanal, spela in videor och redigera som aldrig förr.

Det finns miljontals YouTubers över hela världen, men alla tjänar inte miljontals dollar. Jag har en YouTube-kanal med 45 000 prenumeranter, men jag tjänar fortfarande inte så mycket pengar som jag skulle vilja. Jag försöker lära mig mer för att få ut det mesta av det och kommer att dela allt jag vet här i det här inlägget.

Hur man blir en YouTube-influencer

Tja, om du vill bli ett inflytande på YouTube och tjäna pengar måste du ha vissa saker i åtanke-

 1. Välj din nisch
 2. Skapa och dekorera din kanal
 3. Producera kvalitetsinnehåll
 4. Miniatyr
 5. Planera din innehållsstrategi
 6. Optimera ditt innehåll
 7. Prata med varumärken.

1]Välj din nisch

Vissa särskilda nischer som teknik, mode, skönhet och hälsa anses vara lukrativa, men återigen, allt är vad du är bra på. Välj den nisch där du tror att du kan leverera kvalitetsinnehåll. Gör en grundlig research innan du väljer din nisch, kolla din konkurrents kanaler och försök lära dig hur det fungerar. Det räcker inte att bara känna till ämnet, du bör veta hur du konverterar ditt ämne till en intressant video. När jag startade min YouTube-kanal var allt jag visste var damens kattfester, och därför valde jag det som min nisch, och till min tur var jag den första att välja den nisch. Jag försöker nu bredda min nisch och lägga till fler kategorier.

När du har bestämt dig för din nisch skapar du en YouTube-kanal. Du kan kolla den här gratis guiden för att veta hur du skapar en YouTube-kanal och andra YouTube-tips och tricks.

Hur man blir en YouTube-influencer

Att skapa en ny YouTube-kanal är ingen raketvetenskap. Du behöver bara ett Google-konto och du kan logga in på YouTube. Klicka på’Ladda upp video’ och du kommer att få en uppmaning att skapa en kanal. Välj ditt användarnamn och du är klar. Nästa viktiga sak är att dekorera din kanal med bra och relevant kanalkonst. Använd lite bra grafik för kanalbilden och se till att den är relevant för din kanal och ditt innehåll. Min kanalbild är inte bra, och jag kommer snart att få en ny. Glöm inte heller att lägga till en bra introduktion till din kanal i avsnittet “Om”, detta hjälper dina användare att känna dig och din kanal bättre.

3]Producera kvalitetsinnehåll

Ja, innehållet är kungen. Skapa bra innehåll, inte för Google, utan för användarna. Prova att producera det användbara innehållet, detta kommer att öka din trovärdighet bland användarna och de kommer att besöka din kanal regelbundet. Även Google älskar bra innehåll, och när ditt innehåll väl börjar indexeras finns det ingen tillbakablick. Här pratar vi om att bli en influencer, så du kan bara påverka människor när du är riktigt bra på det. Därför är det mycket viktigt att producera innehåll som är övertygande. influencers har stor makt, och stor makt kommer alltid med stort ansvar; dina följare följer dig. Därför är det din plikt att ge dem värde.

4]Miniatyrbild

Miniatyrbilden är mycket viktig. Det här är något som ger en omedelbar uppfattning om vad din video handlar om. Se till att du skapar en bra miniatyrbild för varje video. Du kan använda clickbait för att få fler klick och visningar på din video.

5]Planera din innehållsstrategi

Det finns ingen fast mall för innehållsstrategi. Alla strategier fungerar inte för alla, och så vitt jag vet handlar det om trial and error. Du måste kontrollera olika strategier och nöja dig med den som fungerar. För mig fungerar det bäst att ladda upp en ny video varje dag, men det kanske inte är samma sak för dig. Eftersom jag tror att det är en överfull marknad och vi måste producera mer och mer innehåll för att bli uppmärksammad, är faktiskt frekvensen viktig.

6]Interagera och bygg gemenskap

Det är alltid väldigt viktigt att interagera med dina följare, oavsett om det är vilken social medieplattform som helst. Det är publiken/fansen/följarna/prenumeranterna som gör dig till influencern, så interagera bra med dem. Ställ frågor till dem och vad de vill se mer på din kanal och följ det. Svara på deras kommentarer och försök lösa deras tvivel, om några.

7]Prata med varumärken

När din kanal är klar med ett stort antal videor och prenumeranter, börja kontakta varumärkena och presentera din profil. Välj det märke som passar din nisch och kontakta dem via e-post. Låt dem veta att din publik kan vara intresserad av deras produkter. Till en början måste du komma överens om bytesvillkoren, men när du väl har en bra prenumerantbas kan du ta ut en bra summa för att visa upp deras produkter på din kanal.

Det här är de få sakerna jag följde för att bli en influencer av YouTube, jag hoppas att det kommer att hjälpa dig.

Läs nästa:

 1. Hur man använder Facebook för att bli en påverkan på sociala medier
 2. Hur man blir en influencer på Instagram
 3. hur man blir en influencer på Twitter
 4. Hur man blir en LinkedIn influencer.