Hur man blir en Microsoft Partner

Alla som är intresserade av att bli Microsoft Partner(Microsoft Partner) borde tycka att det här inlägget är användbart. Detta är en fantastisk funktion som enskilda företagare kan lägga till sina små och medelstora organisationer som säljer plattformsbaserade lösningar. Microsoft . Vad eller vem exakt är Microsoft Partner(Microsoft Partner), och hur blir man det? Väl, Microsoft Partner är ett oberoende företag som erbjuder produkter eller tjänster relaterade till Microsoft. De har tillgång till supportteamet dygnet runt Microsoft vilket hjälper dem att ge bättre kundsupport.

Bli en Microsoft Partner

För att få en status Microsoft partner(Microsoft Partner) måste företag sälja mer än 75 procent av sina IT-lösningar och tjänster till icke anslutna tredje parter. Bortsett från detta måste de ha varit verksamma i minst 5 år, klara flera tester och bevisa sina färdigheter inom sitt specifika område. Först då får de ett rykte Microsoft partner(Microsoft Partner) och i sin tur får rabatter på verktyg som gäller för deras verksamhet. Så du kan se att detta inte är ett lätt jobb, du måste hela tiden sträva efter att konkurrera med andra.

Vilken organisation som helst kan bli Microsoft Partner(Microsoft Partner) . Lista över företag som uppfyller kraven från partners Microsoft finns nedan.

 • Leverantör av IT-konsulttjänster
 • Independent Equipment Vendor (IHV)
 • Oberoende mjukvaruleverantör (ISV)
 • Large Account Reseller (LAR)
 • Original Equipment Manufacturer ( OEM )
 • Programvara Hoster
 • Programvarusupportleverantör
 • Systemutvecklare
 • System Integrator
 • Programvaruutbildningsleverantör
 • Value Added IT Provider (VAP)
 • Mervärdesåterförsäljare (VAR)
 • Webbdesigner
 • webbmarknadsföringsbyrå

Passande Microsoft Partner(Microsoft Partner) kan företaget få all nödvändig utbildning och teknisk support via Internet från Microsoft . Ett företag kan registrera sig för att delta i Microsoft Partner Network (Microsoft Partner Network-medlemskap) . Microsoft Partner Network är ett nätverk som hjälper företag erkända som partners Microsoft skapa, sälja, betjäna och stödja teknikbaserade lösningar för sina kunder Microsoft . Varje företag som ingår i nätverket får en verklig möjlighet att förbättra sin personals kompetens. Förutom att stärka organisationen har ett sådant företag också en chans att göra sig känd för tusentals potentiella kunder genom listor på onlinemarknadsplatser. Microsoft.

För att uppnå Microsoft Partner-medlemskap(Microsoft Partner Membership) måste du följa en process i tre steg. Efter godkänt har du tillgång till alla nödvändiga resurser och verktyg för att hjälpa dig att skapa ett nytt företag och få ditt företag att sticka ut från konkurrenterna.

 1. Windows Live ID(Windows Live ID). Betala(Vänligen) notera att användare Microsoft Partner Network främst använda Windows Live ID . Därför rekommenderas det att välja Windows Live ID som en inloggningspreferens, om du inte är det Microsoft anställd(Microsoft Employee) och är inte en partner Microsoft.konto eller arbeta för ett företag som är direkt förbundet med Microsoft .
 2. Berätta för Microsoft(Berätta för Microsoft) om dig själv och ditt företag
 3. Hålla med(Instämmer) med villkoren Microsoft.

Microsoft Gold Partner

Att vara Microsoft Certified Partner(Microsoft Certified Partner) är redan imponerande – du får många fördelar. Men om du känner dig missnöjd kan du försöka bli det Microsoft Gold Certified Partner(Microsoft Gold Certified Partner) för att ta ditt företag till nästa nivå. Låt mig påminna dig om att inte alla kan få det här guld-(Guld) status eftersom den representerar den högsta nivån av kompetens och erfarenhet av teknik Microsoft och har även den närmaste arbetsrelationen med Microsoft .

För att få en titel “Microsoft Gold Partner”(‘Microsoft Gold Partner’)-organisationer måste klara en rigorös uppsättning tester för att validera deras nivå av teknisk expertis. Dessutom måste de återregistrera sig i programmet varje år. Registrering(Registrering) inkluderar att betala avgiften och tjäna tillräckligt många affiliatepoäng under året för att kvalificera sig.

När de specifika kraven är uppfyllda och företaget förklarats som partner Microsoft med ett guldcertifikat får du många fördelar. Dessa företag får en uppsättning verktyg som gör att deras IT-proffs kan använda original Microsoft datorprogram som t.ex Microsoft Visual Studio Professional Edition(Microsoft Visual Studio Professional Edition) med prenumeration MSDN Premium-abonnemang prenumerationer technet försäljnings- och marknadsföringsverktyg etc.

Intresserad av att bli en Microsoft Learning Partner?(Vill du bli en Microsoft Learning Partner?)

Alla som är intresserade av att bli en Microsoft Partner borde hitta det här inlägget till någon nytta. Det är en fantastisk tagg som enskilda företagsägare kan lägga till sin små till medelstora organisation som marknadsför lösningar baserade på Microsoft-plattformar. Tja, vad eller vem är en Microsoft Partner och hur blir man det? Tja, en Microsoft Partner är ett oberoende företag som erbjuder Microsoft-relaterade produkter eller tjänster. De har 24-timmarsåtkomst till Microsofts support som hjälper dem att ge bättre support till en kund.

Microsoft Partner

Bli en Microsoft Partner

För att kvalificera sig som Microsoft-partner måste företag ha en erfarenhet av att sälja mer än 75 procent av sina IT-lösningar och tjänster till icke-anslutna tredje parter. Utöver detta bör de vara verksamma i minst 5 år, bör ha klarat flera tester och ha sina färdigheter bevisade inom sitt område. Först då får de ryktet som Microsoft Partner och belönas i sin tur med rabatter i verktyg som är tillämpliga på deras aktiviteter. Så du ser att det inte är ett lätt jobb, du måste hela tiden sträva efter att konkurrera med andra.

Alla organisationer kan bli Microsoft-partner. Listan över företag som kvalificerar sig för Microsoft-partners finns nedan.

 • Leverantör av IT-konsulttjänster
 • Oberoende hårdvaruleverantör (IHV)
 • Oberoende mjukvaruleverantör (ISV)
 • Stora kontoåterförsäljare (LAR)
 • Tillverkare av originalutrustning (OEM)
 • programvaruvärd
 • Programvarusupportleverantör
 • Systemutvecklare
 • Systemintegratör
 • Programvaruutbildningsleverantör
 • Mervärde IT-leverantör (VAP)
 • Mervärdesåterförsäljare (VAR)
 • webbdesigner
 • webbmarknadsföringsbyrå

När ett företag har blivit Microsoft-partner kan det få all nödvändig utbildning och teknisk support online från Microsoft. Företaget kan registrera sig för medlemskap i Microsoft Partner Network. Microsoft Partner Network är ett nätverk som hjälper företag som är kvalificerade som Microsoft-partner att bygga, sälja, serva och supporta lösningar för sina kunder, baserade på Microsoft-teknik. Varje företag som är medlem i nätverket får en rimlig chans att stärka personalens kompetens. Förutom att göra en organisation stark har ett sådant företag också en chans att göra sig känd för tusentals potentiella kunder genom listor på Microsofts onlinemarknadsplatser.

För att få Microsoft Partner-medlemskap måste du genomföra en 3-stegsprocess. När du väl kommit igenom har du tillgång till alla önskade resurser och verktyg som hjälper dig att skapa nya affärer och särskilja ditt företag från konkurrenterna.

 1. Windows LiveID. Observera att användare av Microsoft Partner Network i första hand använder Windows Live ID. Så det rekommenderas att du väljer Windows Live ID som din inloggningspreferens om du inte är en Microsoft-anställd, har ett Microsoft Partners\-konto eller arbetar för ett företag som har en direkt federation med Microsoft.
 2. Berätta för Microsoft om dig och ditt företag
 3. Godkänn Microsofts villkor.

Microsoft Gold Partner

Att vara en Microsoft Certified Partner är imponerande i sig – du får ta del av en mängd fördelar. Ändå, om du känner dig missnöjd kan du försöka Microsoft Gold Certified Partner medlemskap för att ta ditt företag till nästa nivå. Låt mig påminna dig om att inte vem som helst kan uppnå denna guldstatus eftersom den representerar den högsta nivån av kompetens och expertis med Microsofts teknologier och har den närmaste arbetsrelationen med Microsoft.

För att tjäna titeln “Microsoft Gold Partner” organisationer måste genomföra en rigorös uppsättning tester för att bevisa sin nivå av teknisk expertis. Dessutom måste de återregistrera sig i programmet varje år. Registrering inkluderar att betala en avgift och tjäna tillräckligt många partnerpoäng under hela året för att kvalificera sig.

När de specifika kraven är uppfyllda och företaget har deklarerats som en Microsoft guldcertifierad partner, finns det många fördelar som följer med. Dessa företag får en verktygslåda som gör att deras IT-specialist kan dra nytta av Microsofts ursprungliga datorprogram som Microsoft Visual Studio Professional Edition med MSDN Premium Subscription, TechNet-prenumerationer, Sales and Marketing Toolkits, etc.

Relaterade Artiklar

Back to top button