Hur man beskära eller klippa foton och bilder på Facebook steg för steg

Utan tvekan är Facebook det digital plattform de mer känd i världen. Därför har en bra brev av motivering på Facebook är avgörande för att andra ska ta hänsyn till oss; Det är här foton, både profil och biografi, blir viktigare. Därför, om vi vill beskära Facebook-bilder för redigering, kan du lära dig hur du gör det här.

Och det är att detta sociala nätverk inte bara tillåter oss att få kontakt med familj och vänner över hela planeten; det tillåter oss också att främja idéer och projekt, både personliga och kommersiella, på ett mycket mer praktiskt och mindre komplicerat sätt.

Idag har det sociala nätverket mer än tio miljarder användare världen över; Allt börjar från det ögonblick vi skapade vår Facebook profil för första gången kunde vi föreställa oss att de skulle tänka på oss och hur de kommer att se oss från och med nu. Det är här en bild säger mer än tusen ord.

Distraktörerna på bilderna

Vår profil och omslagsfoto är den första bilden som andra användare uppfattar av oss, så vi måste välja den där vi bäst projicerar oss själva. Ett bra fotografi räcker dock inte för att göra ett bra intryck.

Många gånger vill vi vara känslan av ett ögonblick som vi har levt, men då dyker det upp något som stjäl vår betydelse, detta kan vara en skugga, en katt eller en annan person. Kan det vara så att vi inte visste att den här distraktören fanns där? Kanske så, men det här fotografiet såg väldigt bra ut för oss och vi ville att alla skulle se det.

Hur som helst, det är inte meningen att vi ska presentera distraktörer som stjäl showen på våra egna fotografier ; Så vad kan vi göra?

Ett bra alternativ är att klippa foto på detta sätt kunde vi helt eller delvis eliminera denna distraktion. På Facebook är denna åtgärd tillåten att från det ögonblick vi bestämmer oss för att montera ett foto i vår biografi, hur gör vi?

Hur man beskär foton på Facebook

Att beskära ett foto på Facebook är verkligen väldigt enkelt, i själva verket är det en av de egenskaper som detta sociala nätverk har. För att uppnå detta mål räcker det med följ nästa steg .

Steg för att klippa biografiska foton

Det första vi måste göra är att ange vårt Facebook-konto och välja bilden vi vill klippa. Efter det vi låt oss klicka på alternativet för att beskära det här fotot, vi har det här alternativet i kolumnerna längst ner i bilden.

När vi har gjort detta kommer någon form av skugga att visas på vår bild, vi kommer att anpassa sig till vinkeln av det foto du vill ha ha kvar intakt . Efter att ha gjort de nödvändiga justeringarna kommer vi att slutföra utklippet, så att vi kan eliminera alla distraktioner från våra fotografier.

Steg för att beskära Facebook-profilbilder

Vi kan också klippa vår profilbild för att passa Facebook-inställningar, i det här fallet, editorn aktiveras automatiskt när vi bestämmer oss för att ändra vår profilbild.

Först och främst måste vi välja det foto som vi vill ska visas på vår profil. När det är gjort, en skugga kommer att dyka upp på vårt foto . Guld, denna skuggning är inte korrekt den måste därför anpassas till önskat rum.

För detta behöver vi bara använda vår mus och dra rutan till det område vi gillar på bilden. Efter det klickar vi på avsluta och voila, vår profilbild kommer att passa perfekt för vårt Facebook-konto.

Har du sett hur lätt det är? Om du nu kan placera de bästa bilderna på din Facebook-profil genom att få den vinkel du vill ha. Glöm inte att om du gillade denna information, dela den med dina vänner! Också, lämna oss din åsikt i kommentarsfältet.

Relaterade Artiklar

Back to top button