Hur man beskär videor med Windows 10 Photos app Video Editor

Vet du att du kan dela eller trimma video i Windows Photos-appen eller Video Editor(dela eller trimma en video i Windows Photos eller Video Editor-appen) ? Om inte, bör du bli positivt överraskad att veta att du kan klippa en del av din video i appen” Foto(Foton) » . I den här handledningen kommer jag att visa dig hur du trimmar videolängden till Ett foto(Foton) utan att använda några externa verktyg från tredje part. Du kan klippa en del från en video, eller så kan du också klippa flera delar av en video och sedan spara dem som en videofil. Jag kommer att diskutera båda metoderna i detalj. Så låt oss dekorera!

Centimeter.: (Se:) Hur man slår ihop videor i appen Foton.)

Hur man trimmar video med appen Windows-foton

 1. Starta appen Foton
 2. Använd mappen ” Importera » för att importera videor.(Importera)
 3. Öppna videon du vill dela
 4. Klick(Klick) ” Manifestera(Få) ett kreativt förhållningssätt till den här videon.”
 5. Klicka sedan på alternativet “Beskär”.
 6. Slutligen utför du önskad operation.

För att helt enkelt klippa en del av ett långt videoklipp med ” Foto(Foton)”, kan du följa stegen nedan för att trimma videolängden i ” Foto(Foton)”:

Kör programmet ” Foto(Foton)”, importera mappen där du sparade ingångsvideorna med funktionen ” Importera( Importera) “, och välj och öppna sedan videon du vill dela. Du kan också öppna videor från en befintlig samling.

Nu måste du klicka på knappens namn Bli kreativ med den här videon(Var kreativ med den här videon) , som finns i det övre verktygsfältet. Och klicka sedan på alternativet ” Trim.”(trim)

Därefter måste du först välja startpunkten för videon som du vill dela videon från.

Bara(Helt enkelt) Dra den första vita nålen för att starta tiden. Efter det väljer du slutpunkten för videon genom att dra den andra vita nålen.

Du kan spela upp den trimmade videon för att kontrollera resultatet. Om videon är ok, klicka på ” Spara en kopia(Spara en kopia) » för att exportera den beskurna videon.

Videon kommer att bearbetas ett tag och sparas i videoformat AVI.

Den här metoden skapar en beskuren video på standardplatsen.

Vad händer om du vill trimma flera delar av en video och sedan slå samman dem till ett videoklipp? Oroa dig inte! Följande metod hjälper dig med detta.

Centimeter.: (Se:) Hur man skapar video från bilder i appen Foton

trim(Trim) flera videodelar med appen videoredigerare

Du kan också dela upp videon i flera delar, sedan trimma videolängden för varje del och sedan exportera alla trimmade videor till en videofil. Detta kan göras med det inbyggda verktyget ” Videoredigerare” i applikationen ” (videoredigerare)Foto(Foton) » . Bara(Helt enkelt) följ dessa steg för att använda den här metoden:

Öppna applikationen ” Foto(Foton)” och navigera till din videosamling. Klicka nu på ” Välja(Välj) ” och välj sedan videon du vill trimma. Sedan(Nästa) klicka på ” Ny video > Nytt videoprojekt .

Du kommer att bli ombedd att namnge det nya videoprojektet. Ange ett namn och klicka på OK.

Den valda videon öppnas i videoredigerare(videoredigerare). Härifrån väljer du ett videoklipp och klickar sedan på ” Dela upp(dela)”.

Välj sedan den del av videon du vill dela och klicka på ” Redo(Gjort)” .

Två delade videoklipp kommer att skapas och läggas till på tidslinjen. På samma sätt kan du dela upp en video i flera delar.

Nu kan du ytterligare trimma längden på de delade videoklippen som du vill genom att klicka på ” beskära(Trim) » . Välj start- och slutpunkter och klicka sedan på ” Redo(Gjort)” .

På samma sätt kan du trimma längden på andra videoklipp som du har delat upp tidigare. Förhandsgranska resultatet från dess huvudgränssnitt.

RÅD(DRICKS) . Ta bort fotofläckar, defekter, röda ögon med dessa gratisverktyg.

Välj slutligen de trimmade videorna på tidslinjen och klicka på ” Avsluta video(Slutför videon)”. Du kommer att bli ombedd att välja utgående videokvalitet (1080p, 720p eller 540p) och alternativ för hårdvaruacceleration.

Välj lämpliga alternativ och klicka sedan på alternativet ” Exportera(Exportera)”. Ange sedan utdataplatsen och filnamnet för att spara den slutliga videon.

Detta kommer att spara en video som innehåller alla trimmade delar av videon du skapade tidigare.

Det är allt!

Läs nu:(Läs nu :)

 1. (Hur man gör en textvideo med Windows Photos-appen)
 2. Hur man skapar en levande bild med hjälp av Windows Photos-appen.

Visste du att du kan dela eller trimma en video i Windows Photos eller Video Editor-appen? Om inte, måste detta vara positivt överraskande för dig att veta att du kan trimma ut ett avsnitt från din video i appen Foton. I den här handledningen kommer jag att visa dig stegen för att trimma längden på en video i Foton utan att använda något externt verktyg från tredje part. Du kan trimma en enskild del från en video eller så kan du trimma flera delar av en video och sedan spara dem i en enda videofil. Jag kommer att diskutera båda metoderna i detalj. Så, låt oss gå till kassan!

Ser: Hur man slår ihop videor i appen Foton.

Hur man trimmar en video med Windows Photos-appen

 1. Starta appen Foton
 2. Använd mappen Importera för att importera videorna
 3. Öppna videon som du vill dela
 4. Klicka på Bli kreativ med den här videon
 5. Klicka sedan på alternativet Trim
 6. Slutligen, utför önskad operation.

För att helt enkelt klippa ut en del från ett långt videoklipp med hjälp av appen Foton kan du följa dessa steg för att trimma din videolängd i appen Foton:

Starta appen Foton, importera mappen där du har sparat indatavideor med hjälp av Importera och välj och öppna sedan en video som du vill dela. Du kan också öppna en video från den befintliga samlingen.

Nu måste du klicka på knappens namn Bli kreativ med den här videon som finns i det övre verktygsfältet. Och tryck sedan helt enkelt på trim alternativ.

Därefter måste du först välja startpunkten för videon där du vill dela videon.

Dra bara den första vita nålen till starttiden. Efter det väljer du slutpunkten för videon genom att dra den andra vita nålen.

Du kan spela upp den trimmade videon för att kontrollera utgången. Om videon är bra, klicka på Spara en kopia för att exportera den trimmade videon.

Videon kommer att bearbetas under en tid och den kommer att sparas i AVI-videoformat.

Den här metoden skapar en beskuren video på din standardplats.

Vad händer nu om du vill trimma flera delar av en video och sedan sammanfoga dem till ett enda videoklipp? Inga problem! Metoden nedan hjälper dig att göra det.

Ser: Hur man skapar video från bilder i appen Foton

Trimma flera delar av en video med Video Editor-appen

Du kan också dela upp en video i flera delar, sedan trimma videolängden för varje del och sedan exportera alla trimmade videor till en videofil. Detta kan göras med det integrerade videoredigeringsverktyget i appen Foton. Använd helt enkelt stegen nedan för att använda den här metoden:

Öppna appen Foton och gå till din videosamling. Klicka nu på Välj alternativet och välj sedan videon du behöver trimma. Klicka sedan på alternativet.

Du kommer att bli ombedd att namnge det nya videoprojektet. Ange namnet och klicka sedan på OK-knappen.

Den valda videon öppnas i videoredigeraren. Härifrån väljer du videoklippet och klickar sedan på Dela alternativ.

Välj sedan den del av videon du vill dela och klicka sedan på Gjort knapp.

De två delade videoklippen kommer att skapas och läggas till på tidslinjen. På samma sätt kan du dela upp en video i fler delar.

Nu kan du ytterligare trimma längden på de delade videoklippen som du vill genom att klicka på trim knapp. Välj start- och slutpunkter och klicka sedan på Gjort knapp.

På samma sätt kan du trimma längden på andra videoklipp som du delat tidigare. Förhandsgranska resultatet från dess huvudgränssnitt.

DRICKS: Ta bort fotofläckar, defekter, röda ögon med dessa gratisverktyg.

Slutligen, välj de trimmade videorna från tidslinjen och klicka sedan på Avsluta video alternativ. Den kommer att be dig att välja videokvalitet (1080p, 720p eller 540p) och alternativ för hårdvaruacceleration.

Välj alternativen i enlighet med detta och tryck sedan på Exportera alternativ. Och ange sedan utdataplats och filnamn för att spara den slutliga videon.

Detta kommer att spara en enskild video som innehåller alla beskurna delar av en video som du skapade tidigare.

Det är allt!

Läs nu:

 1. Hur man gör en textvideo med Windows Photos-appen
 2. Hur man skapar en levande bild med Windows Photos App.

Relaterade Artiklar

Back to top button