Hur man begär flera eller flera stopp på en enda Uber-resa – Stegguide

Det internationella företaget Uber tillhandahåller en underbar transporttjänst till användarna vilket ger komfort och säkerhet. Det bästa är att vi kan använda den här tjänsten, applikationen är tillgänglig i applikationsbutiken.

Det erbjuder säkerhet, eftersom det alltid är i kontakt med förarna och vägarna övervakas, vilket gör att de kan säkerställa användarnas och förarens välbefinnande vem som tillhandahåller tjänsten.

Det är nödvändigt att använda detta transportmedel, oavsett om du har appen på din mobil eller enhet även den här appen kommer att förse dig med prisdata och den tid det tar för transportenheten att komma fram.

Olika typer av tjänster som tillhandahålls

Sanningen är att vi alla har olika behov och omständigheter, vilket är anledningen till att Uber har skapat olika typer av tjänster. Var och en av dem är också designad för kundnöjdhet och anpassad efter användarens behov. En av tjänsterna är att skicka beställningar, men den behåller sin ursprungliga bas och överför användare snabbt och bekvämt.

En annan tjänst som inkluderar komfort och säkerhet är att kunna efterfråga lyxfordon, i olika storlekar och med bekväma säten. Således täcker behoven och förfrågningar från användare som efterfrågar den välkända transporttjänsten Uber .

Den här raden har idealiska fordon för säkra och bekväma förflyttningar av personer med funktionshinder, såväl som för gravida kvinnor. Det är tillrådligt att känna till typer av tjänster som Uber erbjuder att välja den som bäst passar våra behov.

Ett annat intressant faktum om detta företag är att vi kan säga upp tjänsten på andra ytterligare sätt och inte bara kontanter . Vilket är mycket användbart eftersom vi använder vår mobiltelefon eller någon annan elektronisk enhet vi kommer åt vårt bankkonto. Och så på ett enkelt och enkelt sätt, vi lär oss att begära tjänsten genom applikationen.

Hur man lägger till flera destinationer till den begärda tjänsten

Det är ingen hemlighet att det ibland finns många uppgifter att slutföra så att viktiga detaljer undgår oss. Kanske kl vissa tillfällen ber vi om Uber-tjänst, vi anger adressen och destinationen vi vill nå i registret.

Och det visar sig att när vi redan är på väg kommer vi ihåg att vi hamnade på en viktig uppgift. Nåväl, låt oss inte få panik, Uber har en mycket användbart verktyg till hans förfogande att hjälpa oss i denna fråga.

Denna funktion är bekvämt utformad så att vi kan komma åt och fråga efter olika destinationer, snabbt ändra riktning . På så sätt, när man begär en tjänst, är det möjligt att göra flera stopp innan man når den avsedda destinationen. Låt oss visa dig steg för steg hur du lägger till fler stopp med den här funktionen innan du når din önskade destination.

Du måste ta hänsyn till faktum att det endast är tillåtet att lägga till högst två hållplatser till din efterfrågade tjänst, dessa kommer att göras av föraren baserat på den ordning som de lades till, så planera i god tid innan du lägger till dem.

Väntetiden för varje stopp bör inte överstiga tre minuter annars kommer ditt pris att ändras. Se till att föraren har en auktoriserad plats att parkera i väntan på din återkomst.

Med dessa detaljer i åtanke kan du börja begär din resa med flera destinationer, gå in i Uber-appen.

Steg 1

Välj alternativet dit du ska, i lägg till din destination visas ett +-tecken, välj det och lägg till dina hållplatser, kom ihåg att det här alternativet är tillgängligt för två stopp, dvs den här rutan kommer att visas tre gånger.

2:a steget

När du har angett destinationerna kan du avsluta med att begära den Uber-resa du behöver, den här funktionen lagt till flera destinationer kommer också att tillåta dig att lägga till ett stopp när den begärda serviceresan har börjat. För att göra detta, ange din ansökan, gå till den aktuella resedelen och lägg till den nya destinationen.

Utan tvekan har detta transportföretag designat sina tjänster med tanke på hur man täcka alla behov av sina användare.

Relaterade Artiklar

Back to top button