Hur man bäddar in YouTube-video i PowerPoint

En kvalitetspresentation är inte alltid centrerad kring text och bilder på en bild. powerpoint. Ibland är det bästa sättet att få fram din poäng att använda en video, mer specifikt en video med Youtube. Baserat på vår mångåriga erfarenhet Microsoft PowerPoint, kan vi säga med tillförsikt att lägga till video från (Microsoft powerpoint)Youtube Presentationen tar inte mycket tid.

Hur man bäddar in video från Youtube i powerpoint

Faktum är att det finns flera sätt att få jobbet gjort, och det har ingenting att göra med att ladda upp en video, så du behöver inte oroa dig för att ha en 500MB fil i din presentation. Låt oss se hur du lägger till eller bäddar in Youtube eller någon annan video till presentationen PowerPoint .

När vi är klara med den här handledningen hoppas vi att du är expert på att lägga till videor. Youtube till din presentation. Se till att hänvisa dina vänner och familj till var du kommer att lära dig hur du gör det först.

  1. Öppna din PowerPoint-presentation
  2. Gå till fliken “Infoga”.
  3. Inbäddning(Bädda in) video via alternativ online video(onlinevideo)
  4. Lägg till(Lägg till) video med inbäddad kod Youtube

Låt oss titta på detta ur ett mer detaljerat perspektiv.

1]Öppna en PowerPoint-presentation

För att starta processen måste du öppna motsvarande presentationsdokument. Hitta den på din hårddisk eller inuti OneDrive och springa.

2]Klicka på fliken Infoga.

Efter att ha öppnat ett PowerPoint-presentationsdokument föreslår vi att du väljer ” Föra in(Infoga) ”, som finns på tejp(Ribbon) ovan.

3] Inbäddning(Bädda in) video via alternativ online video(onlinevideo)

Hur man infogar YouTube-video i PowerPoint

Nästa steg är att klicka på pilen under ikonen video-(Video) och val online video(onlinevideo). Härifrån kan du klistra in URL – videoadress Youtube i rutan och klicka sedan Enter-tangent(Enter) på tangentbordet för att lägga till det på bilden.

fyra] Lägg till(Lägg till) video med inbäddad kod Youtube

(Okej) det näst bästa steget är att helt enkelt kopiera inbäddningskoden från YouTube-videon (YouTube-video) och lägga till den i din presentation. Detta kan göras genom att följa länken till videon och klicka “Dela med sig(Dela med sig) ” .

Du bör nu se flera knappar, men det enda alternativet du kan välja är ” Bädda in(Bädda in) » . Välj den och kopiera sedan den inbäddade koden till höger och klistra in den på bilden powerpoint.

Som du kan se, oavsett på vilket sätt du lägger till video i din presentation PowerPoint du har valt är det alltid lätt att slutföra denna uppgift. Se bara till att göra ditt bästa för att undvika videor som är upphovsrättsskyddade av deras skapare eller som kan få dig i problem.

Läs mer: (Läs nästa: Hur man gör animerade diagram i Microsoft PowerPoint) .

En kvalitetspresentation är inte alltid centrerad kring text och bilder på en PowerPoint glida. Ibland är det bästa sättet att få fram din poäng att använda en video, en från YouTube, för att vara exakt. Från vår många års erfarenhet av att använda Microsoft PowerPoint kan vi med säkerhet säga att det inte krävs mycket för att lägga till Youtube videor till en presentation.

Hur man infogar YouTube-video i PowerPoint

Faktum är att det finns några sätt att få jobbet gjort, och det har ingenting att göra med att ladda ner videor, så du behöver inte oroa dig för att ha en 500 MB fil i din presentation. Låt oss se hur du lägger till eller bäddar in en YouTube eller någon annan video i en PowerPoint-presentation.

När vi är klara med den här handledningen förväntar vi oss att du kommer att vara expert på att lägga till YouTube-videor till din presentation. Var noga med att rikta dina vänner och familjer dit du lär dig hur man gör det i första hand.

  1. Öppna en PowerPoint-presentation
  2. Klicka på fliken Infoga
  3. Bädda in videor via alternativet onlinevideo
  4. Lägg till videor via YouTubes inbäddade kod

Låt oss titta på detta ur ett mer detaljerat perspektiv.

1]Öppna en PowerPoint-presentation

För att påbörja processen måste du öppna det relevanta presentationsdokumentet. Hitta den var den än är på din hårddisk eller OneDrive och starta den.

2]Klicka på fliken Infoga

När du har öppnat ditt PowerPoint-presentationsdokument föreslår vi att du väljer fliken Infoga som finns på menyfliksområdet ovan.

3]Bädda in videor via alternativet onlinevideo

Hur man infogar YouTube-video i PowerPoint

Nästa steg är att klicka på pilen under videoikonen och välja Onlinevideo. Härifrån kan du klistra in URL-adressen till YouTube-videon i rutan och sedan trycka på Enter-tangenten på tangentbordet för att lägga till den på en bild.

4]Lägg till videor via YouTubes inbäddade kod

Okej, så det näst bästa steget är helt enkelt att kopiera den inbäddade koden från YouTube-videon och lägga till den i din presentation. Detta görs genom att besöka videolänken och därifrån klicka på Dela.

Du bör nu titta på flera knappar, men det enda alternativet att välja mellan här är Bädda in. Välj den, kopiera sedan den inbäddade koden till höger och klistra in den i din PowerPoint-bild.

Som du kan se, oavsett vilket sätt du har valt att lägga till videor till din PowerPoint-presentation, är uppgiften alltid enkel att utföra. Se bara till att göra ditt bästa för att undvika videor som är upphovsrättsskyddade av skaparna eller som kan få dig i problem.

Läs nästa: Hur man gör animerade diagram i Microsoft PowerPoint.

Relaterade Artiklar

Back to top button