Hur man avgör om en iPhone USB-laddare eller strömadapter är falsk eller original

iPhone är ett utmärkt märke av högkvalitativ smartphone välkända över hela världen och distribuerade av Apple Inc. Dessa telefoner kör iOS mobil drift nu känd som iPhone OS, år 2021 kommer de att bestå av 21 modeller. Det finns också många sätt att skaffa appar för installera på iPhone, som Amazon Alexa.

En av modeller dem viktigare är iPhone 12 som finns i fyra modeller eller presentationer, dessa modeller är iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max. De iPhone-modeller har flera färgintervall, de två första modellerna med 64 GB, 128 GB och 256 GB lagring. Medan iPhone 12 Pro och Pro Max har 128 GB, 256 GB och 520 GB lagring.

Det finns ett annat problem i världen är att de på marknaden säljer laddare eller adaptrar som inte är original. Det är därför det är viktigt att veta hur man identifierar applikationer för iPhone, MAC, eftersom du till och med kan ladda ner appar utan itunes-konto eller om någon USB-laddare eller iPhone-strömadapter är falsk eller original.

Hur vet man för att identifiera om en iPhone usb-laddare eller strömadapter är original?

För att kunna identifiera laddaren USB eller nätadaptern original iPhone, följ instruktionerna nedan.

 1. Kontrollera först om kartongen är ordentligt förseglad, eftersom originalen kommer med säkerhetsförsegling.
 2. Kontrollera det noggrant när du öppnar lådan alla tillbehör är i sina respektive förpackningar och väl förseglade, ett annat sätt att se om laddaren eller adaptern är original är genom kabeln.
 3. Om kabeln är original måste det stå följande på engelska: “Designed by Apple in California Assembled in China”, om originalkabel skulle monteras i Vietnam ska det stå på engelska: “Designed by Apple in California Assembled in Vietnam”.
 4. När originalkabeln monteras i en brasiliansk industri, kommer det att stå följande: “Designe by Apple in California Assembled in Indústria Brasileira”, alla dessa ovan nämnda kablar måste ha dessa beskrivningar eller märken inskrivna inom cirka 17 cm från USB-kontakten.
 5. Senare kommer du att märka att i den sista delen av innehållet finns det också 12-siffriga serienummer, spetsen på kabeln måste göras en slät del med rundade kontakter i guld eller silver.
 6. L’ Original Apple har ett fodral det ska vara 7,7 mm x 12 mm definierad bredd och längd, frontplattans spets eller implantat ska vara grått eller metalliskt, så att du kommer att inse att det är original.

Hur vet du om en iPhone USB-laddare eller strömadapter är falsk?

 1. Kabelspets har mer än ett stycke och den här är grov med fyrkantiga kontakter, det vill säga den är oregelbunden, det falska äpplet är känt eftersom det har en väldigt varierande och instabil bredd och längd, spetsen eller frontplattans implantat Det är vitt eller svart, så du kommer att se att den inte är original.
 2. Stavningen av vissa ord på engelska är felstavad eftersom de flesta tillverkare av falska laddare är kinesiska.
 3. USB-boxens positioner är i rät vinkel, det betyder att de inte är på samma avstånd, spetsen eller implantatet på USB-kontakterna på den falska laddaren eller adaptern har en silverfärg.
 4. När vi rör vid toppen av USB-fodralet kommer det att kännas strävt med stötar som fastnar.
 5. Varje USB-anslutning som vi märker är falsk har en isolator eller dielektrikum som har brott eller sprickor, gravyren på 30-stifts dockningskontakten är inte laseretsad och vi märker att den inte är ren.
 6. Dessutom bränner du den 30-poliga dockningskontakten har hårdvaru skillnad mellan adapter och kontakt.
 7. USB-symbolen är präglad och har ett stort mellanrum mellan adaptern och kontakten.

Relaterade Artiklar

Back to top button