Hur man avbryter en ointresserad förfrågan på Youtube

Youtube har avsnitt på huvudsidan där den rekommenderar flera videor till användare. Vissa av dessa videor kommer att intressera dig, och andra kanske du inte alls vill rekommenderas. Det finns sätt att sluta Youtube visa dessa videor så diskuterar vi hur man gör det.

Ibland kan vissa personer av misstag be YouTube att sluta rekommendera en viss video. Vi kommer också att förklara hur du ångrar sådana åtgärder och vad du ska göra om det redan är för sent. Björn(Tänk på) att när du ber YouTube att inte längre rekommendera videor, kommer plattformen också att försöka sluta rekommendera relaterade videor.

Nu, innan vi går vidare till hur man ångrar ” Inte intresserad(Inte intresserad)”, måste vi först förklara hur man aktiverar det. Alla vet inte hur man tar bort en enskild video eller ens en hel spellista från sina rekommendationer.

Markera YouTube-videor som ointressanta

Gå till raden URL din webbläsare, skriv in https://www.youtube.com/ och tryck Enter-tangent(Enter) för att ladda sidan. Om du inte redan är inloggad på ditt konto, klicka på ” Att komma in(Sign)” överst och gör det med dina Google-uppgifter.

När du har hittat en video som du inte längre vill rekommendera Youtube för musen över videon. Direkt(Höger) du bör se en ikon med tre punkter. Snälla du(Vänligen) fortsätt och klicka på den.

Efter att ha klickat på ikonen med tre punkter, välj ” Inte intresserad(Inte intresserad)” i menyn som visas. Direkt(Höger) videon försvinner från din startsida och kommer aldrig tillbaka. Se till att du verkligen vill ta bort den här videon innan du klickar på “Gör inte” intressant(Intresserad) » .

Avbryt YouTubes begäran om “Inte intresserad”.

Det är väldigt enkelt att avbryta en förfrågan. Direkt efter att du klickat på ” Inte intresserad(Inte intresserad) ”, kommer ett litet avsnitt att visas med möjligheten att ångra de åtgärder som just vidtagits. Klicka på knappen Avbryt(Ångra)”, och allt kommer att återgå till det normala.

Om du laddar om sidan innan du klickar på ” Avbryt(Ångra)”, kommer du att missa din chans. Men om namnet på videon har fastnat i minnet, sök efter det på YouTube (sök efter det på YouTube), titta på det och algoritmen hämtar det igen.

När det gäller att rensa all Inte intresserad-data med Youtube föreslår vi att du tar bort historiken. Detta är en enkel uppgift, men den kan tyvärr inte göras direkt med Youtube . För dem som är intresserade av att gå ner i det här kaninhålet, läs Hur man automatiskt raderar Google Web & App, Plats och YouTube-historik) .

Björn(Bear) Tänk på att efter att du har raderat din historik kommer rekommendationsinformationen att dyka upp igen. Du måste se till att algoritmen visar rätt saker från och med nu.

Youtube har avsnitt på hemsidan där den rekommenderar flera videor till användare. Vissa av dessa videor kommer du att vara intresserade av, medan när det kommer till de andra kanske du inte vill ha dem rekommenderade alls. Det finns sätt att stoppa YouTube från att visa dessa videor, och vi kommer att diskutera hur man gör det.

Ibland kan vissa människor av misstag begära att YouTube slutar rekommendera en viss video. Vi kommer också att förklara hur man vänder på sådana åtgärder och vad man ska göra om det är för sent. Tänk på att när du ber YouTube att inte längre rekommendera en video, kommer plattformen att göra försök att sluta rekommendera liknande videor också.

Nu, innan vi går in på hur man ångrar Inte intresserad alternativ måste vi först förklara hur man utlöser det i första hand. Alla vet inte hur man tar bort en enskild video eller ens en hel spellista från sina rekommendationer.

Markera YouTube-videor Inte intresserad

Gå till URL-fältet i din webbläsare och skriv , och tryck på Enter-tangenten för att ladda upp sidan. Om du ännu inte har loggat in på ditt konto klickar du på knappen Logga in högst upp och gör det med dina Google-uppgifter.

När du har hittat videon som du inte längre vill ska rekommenderas av YouTube vill vi att du håller muspekaren över videon. Direkt bör du se en ikon med tre punkter. Vänligen gå vidare och klicka på den.

Efter att ha klickat på ikonen med tre punkter, välj Inte intresserad från menyn som kommer upp. Videon försvinner direkt från din hemsida och kommer aldrig tillbaka igen. Se till att du verkligen vill ha bort den här videon innan du klickar på Inte intresserad.

Ångra begäran om YouTube Inte intresserad

Det är väldigt enkelt att ångra din begäran. Direkt efter att du har klickat på visas en liten sektion med möjlighet att ångra de åtgärder som just vidtagits. Välj Ångra knappen, och saker och ting kommer att återgå till hur de var.

Om du laddar om sidan innan du klickar på Ångra, förlorar du din chans. Men om videons titel är säkrad i minnet, sök efter den på YouTube, titta på den och algoritmen hämtar den igen.

När det kommer till att rensa hela Inte intresserad-data från YouTube, föreslår vi att du tar bort historiken. Det är en enkel uppgift, men den kan tyvärr inte göras direkt från YouTube. För de som är intresserade av att gå ner i det här kaninhålet, läs hur man automatiskt raderar Google Web & App, Plats och YouTube-historik.

Tänk på att när du har raderat din historik kommer information om rekommendationer att dyka upp igen. Det är upp till dig att se till att algoritmen visar rätt saker från och med nu.

Relaterade Artiklar

Back to top button