Hur man automatiskt döljer skrivbordsikoner i Windows 10 med AutoHiadeSktopicons

Automatiskt dölj skrivbordsikoner är en gratis applikation som kan dölja skrivbordsikoner Windows och även aktivitetsfältet efter ett visst tidsintervall – och fungerar bättre än funktionen för automatisk döljning av aktivitetsfältet. (Dölj aktivitetsfältet automatiskt) Om ditt skrivbord vanligtvis är rörigt och du vill kika bakom det på din bakgrundsbild då och då, kolla in det!

Dölj skrivbords- och aktivitetsfältsikoner automatiskt

Du kan ställa in tiden med skjutreglaget. Detta låter dig ställa in vilotiden från 3 sekunder till 100 sekunder. Verktyget erbjuder också att dölja aktivitetsfältet om du väljer det här alternativet.

Appen erbjuder följande anpassningsalternativ:

  1. Inaktivera appen
  2. Börja med Windows
  3. Börja upprullad
  4. Alltid på topp
  5. Göm aktivitetsfältet.

Om du jobbar, säg, i anteckningsblock(Anteckningar) och det finns ingen aktivitet på skrivbordet, applikationen döljer fortfarande ikonerna på skrivbordet. För att returnera ikonerna måste du vänsterklicka på skrivbordet. Naturligtvis kan du justera den här inställningen så att ikonerna dyker upp när du högerklickar eller använder mittenknappen.

En sak som märkbart saknas är möjligheten att logga ut från appen. Det skulle vara trevligt om ikonen för meddelandeområdet erbjöd det här alternativet. Verkligen ledsen! Det enda sättet att döda en applikation är genom Aktivitetshanteraren(Aktivitetshanteraren).

Du kommer att tycka att den här appen är användbar om du vill dölja dina ikoner när du är borta från skrivbordet, eller till och med bara njuta av en vacker tapet. Så här kommer ditt skrivbord att se ut före och efter att ikonerna och aktivitetsfältet är dolda.

Du kan ladda ner AutoHideDesktopIcons från dess hemsida.

Du kan också använda vårt gratisprogram HIDE TASKBAR. Ta en titt på det!

Automatiskt dölj skrivbordsikoner är ett gratisprogram som kan dölja dina Windows-skrivbordsikoner och till och med aktivitetsfältet, efter ett visst tidsintervall – och fungerar bättre än funktionen Dölj aktivitetsfältet automatiskt. Om du vanligtvis har ett rörigt skrivbord och vill kika bakom dem på din tapet, då och då, kolla in det!

Dölj skrivbordsikoner och aktivitetsfält automatiskt

Du kan ställa in tiden med skjutreglaget. Den låter dig ställa in tiden för inaktivitet mellan 3 sekunder och 100 sekunder. Verktyget erbjuder också att dölja aktivitetsfältet om du väljer alternativet.

Appen erbjuder följande inställningsalternativ:

  1. Inaktivera appen
  2. Börja med Windows
  3. Start minimerad
  4. alltid på topp
  5. dölj aktivitetsfältet.

Om du arbetar i säg ett anteckningsblock, och det inte finns någon aktivitet på skrivbordet, döljer appen fortfarande skrivbordsikonerna. För att få tillbaka ikonerna måste du vänsterklicka på skrivbordet. Du kan naturligtvis konfigurera den här inställningen för att visa ikoner när du högerklickar eller använder mittenknappen.

En sak som märkbart saknas är alternativet att avsluta appen. Det skulle vara trevligt om ikonen för meddelandeområdet skulle ha erbjudit det här alternativet. En drink faktiskt! Det enda sättet att döda appen då är via Aktivitetshanteraren.

Appen kommer att vara användbar om du vill dölja dina ikoner när du är borta från skrivbordet – eller till och med bara njuta av din vackra tapet. Så här kommer ditt skrivbord att se ut – före – och efter att ikonerna och aktivitetsfältet är dolda.

Du kan ladda ner AutoHideDesktopIcons från dess hemsida.

Relaterade Artiklar

Back to top button