Hur man återställer Lovoo-kontot – Återställ användarnamn och lösenord

Lovoo är en applikation av tyskt ursprung som används för dejting. Denna applikation har en liveradar som gör det möjligt skanna användarens miljö och på så sätt kontakta andra användare av applikationen . Användaren delar bilder med olika medlemmar för att betygsätta dem. Det är ingen överraskning att fler och fler människor använder dessa flirtappar

Om du har ett Lovoo-konto var det väldigt användbart för dig och du vet hur det fungerar. Du kanske har försökt komma åt ditt konto utan att lyckas. Om så är fallet, stanna hos oss! I den här artikeln kommer vi att förklara hur man återställer Lovoo-konto Återställ användarnamn och lösenord

Hur återställer man ett Lovoo-konto? – Steg för att återställa användarnamn och lösenord

Kanske när du tappade bort din mobil eller gjorde en mjukvaruuppdatering förlorade du det automatiska sättet att komma åt de applikationer som Google erbjuder dig. Så du ser behovet av att återställa ditt Lovoo-konto; Vad är en ganska enkel process . Du behöver bara följa följande steg som vi kommer att beskriva nedan:

 • Det första du ska göra är att gå till huvudsida för Lovoo .
 • När du har loggat in kommer ett fönster att rulla in där du kan logga in med e-post och lösenord. Du har även möjlighet att logga in via Facebook om du har länkat ditt konto till detta sociala nätverk.

 • Å andra sidan, om du skapade ditt Lovoo-konto med e-post och lösenord, kan du ändra det i avsnittet som säger Glömde du ditt lösenord?
 • Om du har skapat ditt Lovoo-konto kopplat till Facebook måste du klicka på knappen som säger logga in på facebook nu .
 • I samma ögonblick som du klickar på sektionen Har du glömt ditt lösenord? öppnas ett nytt fönster där du kommer att bli ombedd att ange din e-postadress som du skapade Lovoo-kontot med och sedan klicka på Skicka.
 • Ett grönt fönster kommer att visas där de säger att de har skickat ett e-postmeddelande för att återställa lösenordet, vilket du bör granska.
 • Gå nu till din inkorg och hitta Lovoo-meddelandet och klicka där det står: Ange ett nytt lösenord.

Obs! Ibland går budtjänster förbi Lovoo-meddelanden i din skräppost- eller skräppostmapp, så vi rekommenderar att du kontrollerar den här mappen.

 • När det är gjort kommer det att leda dig till en Lovoo-sida, där de kommer att be dig ange ett nytt lösenord, du måste skriva det i den första rutan och sedan upprepa det i den andra. Klicka slutligen där det står “Spara lösenord”.
 • När detta steg är klart kommer Lovoo-sidan att laddas om och du kommer att informeras om att det nya lösenordet har ändrats.

Återställ Lovoo-konto och lösenord relaterat till Facebook

För att återställa ett Lovoo-konto och lösenord relaterat till Facebook måste du klicka på anslut till facebook nu öppnas ett fönster där du kan logga in på Facebook, men innan du gör detta måste du ta hänsyn till två saker:

 • Försök först att logga in med mailadressen eller telefonnummer till ditt facebookkonto .
 • Om du inte kan komma åt måste du ange ditt Facebook-konto på traditionellt sätt, om du inte kan komma åt det beror det på att ditt Facebook-konto inte är kopplat till Lovoo. Om ja, måste du klicka Har du glömt din kontoinformation?
 • När du har fått det nya lösenordet till ditt Facebook-konto och kan logga in sömlöst kan du logga in på Lovoo och logga in med dina uppdaterade Facebook-kontouppgifter.

Den här applikationen blir allt populärare i Europa och det är värt att försöka öppna upp för att träffa fler människor med. Som du kan se är det ganska enkelt och snabbt att återställa ett konto i Lovoo. Det är till och med så snabbt och enkelt än att permanent ta bort ett Lovoo-konto.

Relaterade Artiklar

Back to top button