Hur man återställer gammal YouTube-layout (2021)

Under de senaste åren, design användargränssnitt (Användargränssnitt)Youtube ändrats upprepade gånger. Youtube har genomgått många förändringar i utseendet på användargränssnittet jämfört med andra webbplatser eller applikationer Google. Med varje ändring läggs en ny funktion till och implementeras. Många användare gillar den tillagda funktionen, medan andra inte gör det. Till exempel kan en ny förändring med en större miniatyrstorlek tilltala många men irritera vissa användare. I sådana fall är det alltid möjligt att återställa den gamla layouten Youtube.

Du(Är) inte nöjd med det nya gränssnittet och vill gå tillbaka till det tidigare? Vi ger dig den perfekta guiden som hjälper dig att återställa den gamla YouTube-layouten.

Hur man återhämtar sig gammal youtube layout(Gammal YouTube-layout)

Officiellt Google tillåter alla felsökningsmetoder för att återställa en äldre version av sina webbplatser. Följande steg kan vara till hjälp för vissa versioner Youtube . Men från och med 2021 verkar dessa steg inte fungera för de flesta användare.

Oroa dig inte, det finns ett annat sätt att lösa detta problem. Du kan använda tillägget Try Improve YouTube Krom eftersom det är ett mer lönsamt alternativ. Även om det inte helt återställer den gamla webbplatsen Youtube på din enhet hjälper det att konvertera användargränssnitt (Användargränssnitt)Youtube till en mindre komplex och mer användarvänlig layout.

Återställ den gamla YouTube-layouten med ett Chrome-tillägg

Låt oss nu se hur du återställer den gamla YouTube-layouten med hjälp av utvecklarverktyg krom:

1. Starta en webbplats Youtube, genom att klicka här. Skärmen visas hemlagad(Hem) sida Youtube.

2. Här, tryck och håll ner tangenterna samtidigt Ctrl + Shift + I Ett popup-fönster visas på skärmen.

3. I toppmenyn ser du flera alternativ som “Källor”, ” Netto”(Nätverk) , “Prestanda”(Prestanda), ” Minne(minne)”, ” Ansökan(Ansökan)”, ” Säkerhet(Säkerhet)” etc. Klicka här ” Ansökan(Applikation )” som visas nedan .

Klicka här på Application | Hur man återställer den gamla YouTube-layouten

4. Klicka nu på alternativet som kallas Småkakor i den nya menyn.

Klicka nu på alternativet som heter Cookies i menyn till vänster.

5. Dubbelklicka Småkakor för att utöka den och välj https://www.youtube.com/ .

6. Nu kommer listan på höger sida att visa flera alternativ som t.ex namn(namn) , Menande(Värde), Domän(domän), Väg(sökväg), Storlek osv. (Storlek) Hitta PREF i kolumnen Namn.

7. Hitta värdetabell(Värdetabell) i samma rad och dubbelklicka på den som visas nedan.

Hitta värdetabellen i samma rad och dubbelklicka på den.

8. Dubbelklicka på värde PREF (värde)Kommer tillåta(PREF) till dig redigera detta fält(redigera fältet) . Ändra fältet till f6=8.

Notera.(Obs!) Att ersätta ett värdefält kan ibland ändra språkinställningen.

9. Stäng nu detta fönster och ladda om(ladda om) YouTube-sidan.

Du kommer att se din gamla YouTube-layout på skärmen.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde återställa gammal youtube-layout(återställ den gamla YouTube-layouten) . Om du har några frågor/kommentarer angående den här artikeln får du gärna lämna dem i kommentarsfältet.

Användargränssnittsdesignen på YouTube har förändrats flera gånger under de senaste åren. YouTube har genomgått en mängd olika UI-utseendeförändringar jämfört med andra Google-webbplatser eller appar. Med varje förändring läggs en ny funktion till och implementeras. Många användare älskar den tillagda funktionen, medan andra inte gör det. Till exempel kan en ny förändring med en större miniatyrstorlek gillas av många men ändå bli irriterande för vissa användare. I sådana scenarier finns det alltid möjlighet att återställa till den gamla YouTube-layouten.

Är du inte nöjd med det nya gränssnittet och vill återgå till det tidigare? Vi ger dig en perfekt guide som hjälper dig att återställa den gamla YouTube-layouten.

Hur man återställer den gamla YouTube-layouten

Hur man återställer den gamla YouTube-layouten

Officiellt tillåter Google alla felsökningsmetoder för att återställa den gamla versionen av sina webbplatser. De nedan nämnda stegen kan visa sig vara användbara för några versioner av YouTube. Men från och med 2021 verkar dessa steg inte fungera för de flesta användare.

Oroa dig inte, det finns ett annat sätt att lösa detta problem. Du kan använda tillägget Try Improve YouTube Chrome eftersom det är ett mer genomförbart alternativ. Även om det inte helt återställer den gamla YouTube-webbplatsen på din enhet, hjälper det dig att konvertera YouTubes användargränssnitt till en mindre komplicerad och mer användarvänlig layout.

Återställ den gamla YouTube-layouten med Chrome-tillägget

Låt oss nu se hur du återställer den gamla YouTube-layouten med Chromes utvecklarverktyg:

1.Starta Youtube webbplats genom att klicka här. De Hem sidan på YouTube kommer att visas på skärmen.

2. Här, tryck och håll ned Ctrl + Shift + I nycklar samtidigt. Ett popup-fönster visas på skärmen.

3. I toppmenyn kommer du att se flera alternativ som källor, nätverk, prestanda, minne, applikation, säkerhet, etc. Här, klicka vidare Ansökan som avbildas nedan.

Här klickar du på Ansökan | Hur man återställer den gamla YouTube-layouten

4. Klicka nu på alternativet med titeln, Småkakor i den nya menyn.

Klicka nu på ett alternativ med titeln Cookies i menyn till vänster.

5. Dubbelklicka på Småkakor för att utöka den och välj https://www.youtube.com/.

6. Nu kommer flera alternativ som Namn, Värde, Domän, Sökväg, Storlek etc. att visas på listan till höger. Söka efter PREF under namnkolumnen.

7. Leta efter värdetabell i samma rad och dubbelklicka på den som visas nedan.

Leta efter värdetabellen i samma rad och dubbelklicka på den.

8. Dubbelklicka på värdet för PREF gör det möjligt för dig redigera fältet. Ersätt fältet med f6=8.

Notera: Att ersätta värdefältet kan ibland ändra språkinställningarna.

9. Stäng nu detta fönster och ladda om YouTube-sidan.

Du kommer att se din gamla YouTube-layout på skärmen.

Rekommenderad:

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde återställ den gamla youtube-layouten. Om du har några frågor/kommentarer angående den här artikeln får du gärna lämna dem i kommentarsfältet.

Relaterade Artiklar

Back to top button